babyliss titatium tourmaline

Zo breng ik mijn haar in model (krullen of steil haar in 10 minuten)

Voor wie mij niet kent: ik ben best ongeduldig. Ik wil veel dingen snel doen, zoals bijvoorbeeld mijn haar. Ik zal niet snel een half uur voor de spiegel staan om mijn haar perfect in model te brengen. Ik heb twee stylingtools waar ik echt dol op ben, ik zweer op de twee apparaten die ik in huis heb. De stijltang en krulborstel temt mijn haar in een vogelvlucht. Mochten ze ooit de Remington stijltang en Babyliss Pro krulborstel uit het assortiment halen dan zal ik gaan huilen. Vandaag laat ik je zien hoe ik in 10 minuten slag/krul of steil haar heb en hoe mijn haar er onbewerkt eruit ziet.

Zo breng ik mijn haar in model (krullen of steil haar in 10 minuten)

Mijn haar valt pas echt goed in model als ik een goede shampoo, conditioner en serum gebruik. Ik gebruik shampoos en conditioners die mijn haar luchtig houden en niet verzwaren. Na het wassen gebruik ik enkel een serum en laat ik het in de lucht opdrogen, dat ziet er dan zo uit:

Zo breng ik mijn haar in model (krullen of stijl haar in 10 minuten)

haar in 10 minuten in model brengen

mijn haar makkelijk in model brengen

Op de foto is mijn haar de avond ervoor gewassen en heb ik enkel een paar druppels serum in de haarpunten aangebracht. Mijn haar heb ik aan de lucht laten drogen.

Ik heb twee verschillende stylingtools in huis. Voor wat slag en grove krullen gebruik ik de Babyliss Pro titanium tourmaline 32 mm krulborstel, voor plat en steil haar gebruik ik de Remington stijltang. Ik zweer op deze twee apparaten en wil niets anders meer. Ik heb dik en veel haar en het lukt de twee apparaten om mijn haar in tempo te temmen.

Krul & slag | Babyliss Pro titanium tourmaline 32 mm

En zo ziet mijn haar eruit nadat ik 10 minuten druk ben geweest met de Babyliss krulborstel.

Babyliss Pro titanium tourmaline 32 mm

babyliss titatium tourmaline

review babyliss titanium tourmaline 32mm

Het lukt mij om binnen 10 minuten dit model neer te zetten. Ik zet de krulborstel aan en draai dikke plukken om de borstel. Ik begin bij de haaraanzet en kam dit voorzichtig naar beneden. Als ik met de krulborstel op de helft van de pluk ben draai ik de borstel rond om een grove krul in de punt te maken. Eigenlijk doe ik gewoon maar wat, ik draai alle kanten op en heb geen vast patroon. Misschien is het een idee dat ik dit een keer film en op YouTube plaats. U vraagt wij draaien.

review ervaring babyliss krulborstel

Mijn haar blijft twee dagen aardig in model en ik gebruik geen haarspray of andere stylingsproducten. Soms pak ik op de tweede dag weer de krulborstel omdat het haar dan aardig uitgezakt of slordig uit ziet.

De 32mm borstel van Babyliss kan makkelijk dik haar aan. Voor dun en fijn haar adviseer ik een andere borstel, voor dunne plukken is de borstel niet prettig.

babyliss krul review ervaring

Plat & Steil | Remington S5505 stijltang

Als ik geen slag/krul in het haar wil dan pak ik de Remington stijltang. Ik maak een scheiding in het haar en laat de stijltang goed heet worden voor ik begin. Het klopt dat ik geen heat protection producten gebruikt. Oeps.

review Remington S5505 stijltang

ervaring review Remington S5505 stijltang

haar snel stijl in 10 minuten

En toen was het plat. De Remington stijltang is een budget topper, de tang kan makkelijk dikke plukken aan. Voor ik begin maak ik een scheiding zodat mijn haar in twee delen is opgesplitst. Als de stijltang op temperatuur is ga ik random door het haar, als ik klaar ben met de eerste helft dan maak ik hier een losse staart van, ik gebruik hiervoor een invisibobble zodat er geen knik in mijn haar komt.

Nesrin kapsels 10 minuten

Van links naar rechts: onbewerkt natural hair, slag en krul en steil en plat haar. 

De Babyliss Pro titanium tourmaline 32 mm krulborstel is te koop bij verschillende webshops te koop en de prijs varieert van €31,00 – €45,00. De Remington stijltang kost €34,95. Very budget vind ik.

Remington budget stijltang review

beste stijltang en krulborstel review

Gebruik jij stylingtools voor het haar? Heb jij tips voor een good hairday?

Leuk? Volg mij ook op Instagram, Facebook en Twitter!

Lees ook

19 reacties

 • Wat heb je een prachtige volle haardos! Vooral gekruld met de Babyliss tool vind ik het prachtig zitten! Maar echt jouw haar…ik ben jaloers! 🙂

  Beantwoorden
 • Ik vind vooral die losse krul bij jou heel mooi. Ik heb best wel wat stylingtools. Het liefst krul ik mijn haar.. ik heb veel en dik haar, dus ben vaak wel even bezig. Als ik het snel wil krullen, maak ik een hoge staart op mijn hoofd en verdeel ik die in 8 plukken. 10 min. verder heb ik volume en krullen :-). Ik moet allen wel haarspray gebruiken want zonder is het binnen een uur al helemaal uitgezakt.

  Beantwoorden
 • Ziet er uit als een goed product! Mooi resultaat in ieder geval, zowel krullen als jouw steile haar. 🙂 Ik doe serieus echt niks met mijn haar, wat dat betreft heb ik heel makkelijk haar haha. Als ik uit bed kom hoef ik er niet eens een borstel doorheen te halen. :’)

  Beantwoorden
 • Ik vind jou met de krul mooier, dat stijle nee… maar wat jij zelf natuurlijk mooi vind, komt ook omdat ik soms een beetje jaloers ben op mensen als jij, die met gemak wat krullen kunnen draaien en dat het dan zo zit, zoals het bij jou zit, dat is mijn droomwens, maar onmogelijk, hahahaha

  Ik gebruik hooguit een fohn, en dan nog, alleen in wintertijd of om mijn pony wat hoger te zetten, verde gebruik ik zeker wel een styling mouse ook met regelmaat, zodat het wat beter blijft zitten. Gezien mijn aziatische slag, stijl en niets mee te beginnen, heb ik zeker wat nodig, zie mij anders als die chinezen met bloempot kapsels, ja echt waar, als ik er echt niks aan doe na haren wassen.

  Maar meer dan dit, gebruik ik verder niet, lang geleden wel toen ik nog permanent had, nu heb ik niet eens een krultang meer… alleen mijn goede fohn om er wat volume in te blazen 😀

  X

  Beantwoorden
 • Ik heb een stijltang, krultang en een föhn van babyliss. Een borstelfohn van carmen en O ja sinds een paar weken een electrische haarborstel van babyliss… ik gebruik nu het meest de electrische borstel, lekker makkelijk. Heet laten worden en dan borstelen. Krul staat je prachtig!!

  Beantwoorden
 • Aah ik ben echt jaloers op jouw haar, prachtig! Vooral de slag vind ik super mooi staan :).

  Ik heb mijn haar jarenlang gestijlt, nu heb ik mijn krullen maar gewoon omarmt (vooral omdat ik te lui ben om het elke dag te stijlen ;))

  Beantwoorden
 • Zo mooi haar heb jij <3
  Ik heb van nature krullen, echt killing. Ik haat het.
  Eerst föhn ik het steil met een ronde borstel, vervolgens ga ik er nog even met m'n chi tang doorheen. Wat een uitvinding is dat zeg, ik kan echt niet meer zonder.
  Maarja, gaan dus wel wat minuten aan vooraf voordat ik er volgens eigen maatstaven representatief uit kom te zien hahaha

  Beantwoorden
 • Wat een prachtige haardos heb jij! Ik vind de losse krullen er bij jou het mooiste uitzien.
  Ik gebruik zelf geen styling tools, al heb ik dik, sluik haar – best saai, dus. Zo’n krulborstel is misschien een idee; het is eens iets anders! Ik ben alleen bang dat ze er zo snel alweer uitzakken…

  Beantwoorden
 • Je hebt práchtig haar! Ik stijlde mijn haar vroeger vrijwel dagelijks, nu ik lang haar heb föhn ik het alleen droog. Meestal zit het dan wel goed, ik was het ongeveer om de dag dus zo vaak gebruik ik ook de föhn. De stijltang gebruik ik alleen met uitgaan, dan wil ik het kaarsrecht. Ik heb nu laatst iets leuks gezien op internet, was een soort Carmen set, maar dan met 6 mega rollers. Dit zorgt voor heel veel volume en een pietsie beetje slag, dus dat vond ik er ook wel erg leuk uit zien.. ga ik proberen!

  Beantwoorden
 • Stijl, krul, het staat je allebei heel goed Nesrin! Ik heb toevallig vandaag een shampoo, conditioner en serum van Redken aangeschaft bij mijn kapper…om mijn kruller wat beter te kunnen handelen. Ik heb een twisttechniek met mijn vingers geleerd zodat mijn krullen mooier op kunnen drogen. Nu eens kijken of ik het ook zonder die handige kappershanden kan 🙂 En af en toe stijl ik het ook met een stijltang van Jose Eber of Ogé. Ik vind mijn haar persoonlijk stijl mooier! X

  Beantwoorden
 • Jouw haar is sowieso al ontzettend mooi, maar dat je het ook nog eens zo makkelijk in model krijgt is helemaal jaloersmakend. Die krullen staan je altijd zo mooi!

  Beantwoorden
 • Wow, je was alweer terug! Jammer dat je je examen niet gehaald hebt maar dat gaat je zeker snel lukken en goed hoor hoe je ermee omgaat.

  Ik vind jouw natuurlijke bos krullen absoluut het mooiste. Het gestijlde haar vind ik persoonlijk niet mooi (bij jou al helemaal niet offday het zo onnatuurlijk staat). Ben jaloers op je gaat, love it! Welk serum gebruik je? Of is dat al gevraagd? Sorry dan…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?