beste tanning spray review

WINACTIE GIFTSET MARC INBANE TANNING SPRAY & POWDER BRUSH

Mijn gezicht gaat de winter door met een mooie en egale sunkissed skin dankzij de Marc Inbane Natural Tanning Spray. Bye bye bleekscheet face! Ik is happy en tevree en ik mag twee giftsets weggeven met daarin de award-winning Natural Tanning Spray en de elegante Powder Brush. Wil jij de winter ook door met een sunkissed skin? Klik dan snel verder!

De spray en brush vormen het perfecte beautygeschenk voor de feestdagen. De giftset zit in een luxe doos die je iemand cadeau kunt geven maar het is natuurlijk ook helemaal oké als je jezelf een mooie en egale sunskissed skin gunt.

Marc Inbane heeft een geweldige tanning spray die ik regelmatig gebruik. Mijn gezicht heeft dankzij de tanning spray een gezond bruin kleurtje zonder het welbekende wortel-effect. De tanning spray is niet schadelijk voor de huid maar voedt het juist.

Voordat ik de tanning spray van Marc Inbane gebruikte was ik sceptisch over tanning sprays, ik dacht meteen aan vlekken op het gezicht en kleding, de lange inwerktijd waar niemand tijd voor heeft en het ugly wortel-gloedje. Maar over Marc Inbane ben ik tevreden, de flacon en speciale glove gebruik ik regelmatig en ik ben echt heel blij als mijn gezicht net dat beetje meer kleur heeft en ik niet langer mijn huid hoef te verpesten onder de zonnebank.

Wil je voor en na foto’s zien en mijn review over de Marc Inbane tanning spray lezen? Klik dan hier: review Marc Inbane Tanning Spray.

WINACTIE GIFTSET MARC INBANE TANNING SPRAY & POWDER BRUSH

WINACTIE GIFTSET MARC INBANE TANNING SPRAY & POWDER BRUSH

marc inbane powder brush review

powder brush marc inbane review

Marc Inbane review

Ik mag twee giftsets weggeven en het enige wat jij hier voor moet doen (als je kans wilt maken) is een reactie (met geldig e-mailadres) onder deze post plaatsen.

De winactie loopt tot en met 12 november 2017. De twee winnaars krijgen per e-mail persoonlijk bericht.

Hello new followers!

Volg jij mij al op FaceBook en Instagram (ik plaats regelmatig leuke filmpjes!)? Oh ja, laat ik Twitter niet vergeten.
Ook leuk: Marc Inbane op Instagram volgen.

Heb jij net als ik ook last van bleekscheet periodes?

With sunkissed love,

Nesrin

Lees ook

61 reacties

 • 😍😍😍Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik helemaal blij zou heel graag deze prachtige set willen winnen om deze winter elke dag met een mooi kleurtje te mogen beginnen dat zou echt geweldig zijn zodat ik niet meer op sneeuwwitje lijk 😜 doe graag mee nu maar hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze prachtige Marc Inbane tanning set zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen welke bleekscheet nou niet 😉 #Spannend fijne zondag

  Beantwoorden
 • Ik doe heel geaag mee. Mijn man vertrekt vanavond met mijn dochter van 9 maand op vakantie voor 34 dagen om van de warme zon te genieten.

  Ik zou graag deze product willen winnen zodat ik ook een kleurtje heb wanneer hij terugkomt en denkt van heu ben je wezen zonne op de strand ofso.

  Hopelijk win ik dit keer.

  Beantwoorden
 • Ja Nesrin; die wil ik wel winnen! Gister verhuisd met m’n twee kindjes na 5 mnd dikke stress in een echtscheiding. M’n koppie kan wel wat sun kissed gebruiken… 😘

  Beantwoorden
 • Wat een leuke winactie. Vooral met de winterdagen, houd ik van een mooi kleurtje. Zou dol blij zijn met dit pakketje. Ik doe zeker mee !

  Beantwoorden
 • Leuk. Ik doe graag mee. Ik de winter zie ik er zo dof uit net als kleding dat 100x is gewassen.
  Dus dit gifset zou me goed doen en me laten shinen..

  Beantwoorden
 • Zelfs mn vriend vraagt soms nog of ik ziek ben na 5 jaar 😕 zo wit word mijn gezicht hahahah! Ben alleen niet zo’n fan van spraytan maar na jou positieve verhaal en foto zou ik het wel willen proberen ❤️

  Beantwoorden
 • Ik zou heel graag de Marc Inbane tanning set willen winnen, want kijk er naar uit om het uit te proberen en te delen met mijn omgeving aangezien de meeste tanning sets je oranje maken in tegenstelling tot die van Marc Inbane!

  Btw heel leuke blog met goede uitgebreide informatie x

  Beantwoorden
 • Wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Ik word ook altijd zó bleek in de winter en deze zelfbruiner zou echt een uitkomst zijn! Daarnaast kan ik niet wachten om dit item ook op mijn Instagram te reviewen! X Inez

  Beantwoorden
 • Ik zou deze heel graag proberen! Ik weet sinds dit jaar dat ik rosacea heb ( huidaandoening) en door de antibiotica die ik daarvoor slik, mag ik niet in de zon 😔 Ik heb al zelfbruin-doekjes geprobeerd maar dat was op zijn zachts gezegd geen succes 😂 In deze spray met kwast heb ik wel alle vertrouwen 😍

  Beantwoorden
 • Wat een gewelige actie! Ik zou dit zo graag willen winnen omdat ik erg bleek zie en ik nog steeds zoekende ben naar een goed product. ☘☘ Zou echt geweldig zijn!!

  Beantwoorden
 • Ik ben een echte bleekscheet! Ik wordt nooit bruin in de zon. Daarom gebruik ik wel eens bruin zonder zon 😄 dit zou ik echt wel gebruiken!

  Beantwoorden
 • Holy smoke bruin zonder zon als we toch niet naar de zon vertrekken laat Marc mijn gezicht dan maar even kussen🙄 .Voor mijn benen gebruik ik van die bruinings tissue’s en echt ze worden niet oranje maar voor geen goud dat ik het op gezicht durf te gebruiken🎃no like pompoenface.

  Beantwoorden
 • Wauw dit zou ik graag willen winnen om mijn gezicht een winterboost te geven en de donkere wintermaanden eens met een kleurtje door te brengen 🙂

  Beantwoorden
 • Bleekscheetperiode? Yep, een hele lange. Dit jaar / afgelopen zomer ben ik nauwelijks bruin geworden. En ik ben wat huiverig geworden voor de zonnehemel. Teveel negatieve berichtgeving.

  Beantwoorden
 • Yep, die bleekscheetperiode ken ik. Afgelopen zomer nauwelijks bijgebruind. En ik ben wat huiverig geworden voor gebruik van de zonnehemel, wegens negatieve berichtgeving.

  Beantwoorden
 • Wat een leuke winactie! Ik heb veel goeds gelezen en gezien over dit product, zag onlangs reclame in een salon, maar helaas was het product uitverkocht. Lijkt me geweldig om het product te winnen om mijn Casper het Spookje tintje bij te kleuren, durf namelijk niet onder de zonnebank.

  Beantwoorden
 • Ik kwam de stand laatst tegen op de beauty beurs, wat een prachtige producten zijn dit. Ik heb van nature een beetje een bleke uitstraling dus zou deze extra teint wel kunnen gebruiken zodat ik me niet alleen gezond voel maar er ook zo uit zie!

  Beantwoorden
 • M’n spuitbus is net leeg…zou echt geweldig zijn als ik een nieuwe zou winnen voor de winter begint. Zo’n fijne spray die je ook nog een mooie glow geeft!

  Beantwoorden
 • Oh super leuk!! Ik heb soms last van rode plekjes op mijn gezicht, misschien kan dit het oplossen! En dan is ineens de bleekheid ook opgelost!
  Leuke blog trouwens😊
  Groetjes🍀🤞🏼

  Beantwoorden
 • Ik wil heel graag een keer een self tanner proberen maar ik durf het nooit.. Bang om een worteltje te worden haha! Na jouw review te hebben gelezen durf ik het met deze wel aan 😉 Ik ga duimen!

  Beantwoorden
 • Oh oh, ik heb het nog steeds liggen (en nog niet gebruikt) doordat ik met die … (hier staat iets wat je niet wilt lezen) huidontsteking loop te haperen. Ik durf gewoon nog steeds niet teveel op mijn huid te doen. Bij het minste of geringste kan ik een roodheid met bultjes-explosie krijgen. Not pretty…

  Beantwoorden
 • Alhoewel ik gewend ben aan mijn erg bleke huid in de winter ben ik er niet aan gehecht haha!
  Bye Bye zombie Hello sunkissed skin!
  Ik doe graag mee aan deze actie!

  Beantwoorden
 • Wat een mooie set , deze past goed bij de rest van mijn producten😍!! Ik zie er altijd bleek uit (terwijl ik allochtoons ben) en nog erger in de winter

  Beantwoorden
 • Ah fijn, zonspray :). Ik heb wel graag een gezonde teint! En ja… ook in de winter. Fijn toch dat er dit soort producten bestaan om er leuk uit te zien het hele jaar rond ;).
  Ik maak graag kans!

  Beantwoorden
 • Wauw loot graag mee kan ik wel goed gebruiken hihi met mijn witte huidje volg je pas net erg leuk ga je zeker volgen op alle page

  Beantwoorden
 • Oh jaaaaaaa… daar heb ik echt zoveel voor over.. wil niet meer sneeuwwitje genoemd worden of lagen make up dragen om getint te worden.. doe heel graag mee met mijn bleekscheet vriendin jessica leidner.. zou een gat id lucht springen .. al je aanbevolen media geliked en gevold

  Beantwoorden
 • Wauw wauw wauuuuuuwwwww

  Ik vind dit echt een GE-WEL-DIGE prijs 😍😍. Deze zou ik echt D O L GRAAG winnen 💟.

  Waarom? Ik ben bekend met het product en ben groot F A N. 🎉 het geeft een prachtige natuurlijke gloed en zonder vlekken ! Dit hoef je maar om de zoveel dagen bij te werken. Stuk gezonder dan de zonnebank 👌.

  Conclusie 😂.. Ik ben enthousiast 😍😍😍

  Beantwoorden
 • Wauw wauw wauuuuuuwwwww

  Ik vind dit echt een GE-WEL-DIGE prijs 😍😍. Deze zou ik echt D O L GRAAG winnen 💟.

  Waarom? Ik ben bekend met het product en ben groot F A N. 🎉 het geeft een prachtige natuurlijke gloed en zonder vlekken ! Dit hoef je maar om de zoveel dagen bij te werken. Stuk gezonder dan de zonnebank 👌.

  Conclusie 😂.. Ik ben enthousiast 😍😍😍

  Beantwoorden
 • Oooo al zo veel over gehoord!! Marc Inbane schijnt fantastisch te zijn!!….Ik ben echt zo benieuwd hier naar, en wat een super leuk kado zou dit voor mijn verjaardag op 19 december zijn 🙂 Ik ga knetterhard duimen! Liefs Anne

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?