What time is the Super Beyoncé? I'm in!

What time is the Super Beyoncé? I’m in!

Oh yes ik ga naar het concert van Beyoncé! Nu kun je dit vrij puberaal noemen want let’s face it ik ben 32 jaar. Ik hou van deze vrouw en ik heb vaker over haar geschreven op mijn blog. Zo wilde ik weten wat Beyoncé nu precies bedoelt met watermelon en surfboard in het liedje ‘Drunk in Love’, volgens de Urban Dictionary gaat het om zaad en een bepaald standje. Zo zal ik dit dus nooit meer hardop meezingen. 16 juli mag ik haar live zien zingen en dansen!

What time is the Super Beyoncé? I’m in!

Vriendin Angela kon gisteren via de speciale American Express presale met veel geluk twee kaartjes bemachtigen. Wij gaan samen naar het concert van Beyoncé op 16 juli in Amsterdam! Het ging niet pats boem makkelijk want er was een wachttijd en je weet nooit of je één van de gelukkigen bent die een kaartje mag afrekenen. Ja je mag jezelf gelukkig prijzen als je dit mag afrekenen, althans in mijn wereld 😉 De reguliere kaartverkoop voor het concert start op maandag 15 februari. Good luck to all and may the force be with you.

Ik ben niet heel lang fan van Beyoncé. Op een paar nummers na vind ik haar werk voor 2013 niet echt geweldig (Run the World dus echt wel) en ik was ook zeker geen die hard Destiny’s Child fan. Maar naar haar self-titled album Beyoncé (2013) vond ik haar echt te gek.

Dit album heeft een donkere kant (en dit vind ik juist mooi) en lijkt te zijn geschreven voor vrouw die ergens in de 30 zit. Haar teksten, power en boodschap vind ik elke keer weer ijzersterk.

 What time is the Super Beyoncé? I'm in!

Een veel gebruikte foto uit het archief
Hierna zal ik em echt niet meer gebruiken

Niet The Super Bowl maar The Super Beyoncé

Het afgelopen weekend heeft ze het weer geflikt. Een dag voor de Super Bowl kwam er geheel onverwacht een nieuwe single uit Formation. Ze was niet de hoofdact tijdens de Super Bowl 2016 (dit was ze in 2013) en toch heeft ze de show gestolen en kondigde ze haar ‘The Formation World Tour’ aan. Zonder enige promotie, geen marketing NIKS flikt ze het voor de tweede keer zoiets aan te kondigen. Dit kan alleen Beyoncé.

Formation

Haar nieuwe single Formation gaat diep, is politiek geladen en bevat persoonlijke woorden van Beyoncé. Het valt mij op dat ze samen met de dansers in een X staat (00:56, 01:50 en 02:27) dit zou naar de X van Malcolm X kunnen verwijzen. In dit liedje pakt ze de haters en de Illuminatie geruchten goed aan, haar afkomst staat centraal en haar dochter danst vrolijk rond in de clip.

Het kind, geheel gekleed in zwart, wat voor een groep politieagenten danst 04:21 en de tekst op de muur “stop shooting us” verwijst volgens mij naar #BlackLivesMatter.

Mijn drie favoriete Beyoncé posts:

BEYONCÉ’S SURFBOARD & WATERMELON (DIRTY TALK)

FEMINISTTALK #1: YOU CAN HAVE AMBITION BUT NOT TOO MUCH

10 LESSEN VAN BEYONCÉ (VOOR SINGLE LADIES TOT BABY MOMMA’S)

 That’s a whole lot of Beyoncé. Do you even like her?

Lees ook

33 reacties

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?