stedentrip beijing tips

Volg mij in China

Vandaag is het dan eindelijk zover, de reis naar Beijing begint. Tijdens de reis en verblijf in Beijing kun je mij volgen. En das gewoon helemaal gratis! Ik probeer zoveel mogelijk te delen via mijn social media-kanalen.

Volg mij in China

Vandaag moeten mijn schoonzusje en ik retevroeg opstaan om rond 10.00 uur het vliegtuig in te stappen. Tijdens de reis en het verblijf in Beijing zal ik uiteraard beelden en filmpjes delen via Instagram (en Instagram Stories) en hopelijk krijg ik mezelf zo ver dat ik de vlogcamera erbij pak, ga vloggen en editten.

Drie dagen in Beijing China

Dag 1 woensdag – We komen ergens vroeg in de ochtend aan en zullen dan (hopelijk) wat uurtjes slapen in het hotel. De eerste dag zullen we de stad ingaan, we hebben niet echt een schema en zien wel hoe ver we komen.

Dag 2 donderdag – Bezoek aan de Chinese Muur, de Verboden Stad en andere bezienswaardigheden.

Dag 3 vrijdag – Enter Beijing maar misschien ook wel heel wat anders.

Zaterdag vliegen we terug.

We hebben niet echt een vast programma maar zullen we in ieder geval één volle dag besteden aan de mooiste bezienswaardigheden in China.

7 redenen waarom ik geen blogpost plaats

Volg mij in China – social media-kanalen

Uiteraard zal ik mijn reis en verblijf royaal delen via mijn social media-kanalen.
Foto’s en korte vlogjes follow the girl Instagram Daily Cup of Bla Bla Bla

FaceBook volg & like mijn pagina hier

Twitter volg mij hier

Ik dank u hartelijk.

Ik spreek je snel & take care!

Lees ook

12 reacties

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?