VLOG Schorpioen eten in China en naar de Chinese Muur

VLOG Schorpioen eten in China en naar de Chinese Muur

Oh yes I dit it, ik heb een stukje gefrituurde schorpioen gegeten in China en uiteraard, het bewijs, gefilmd. Mijn tweede China vlog staat online. Ik wilde perse met de slee van de Chinese Muur af, want: Beyonce did it also…Benieuwd naar mijn vlog schorpioen eten in China en naar de Chinese Muur? Check em hier!

VLOG Schorpioen eten in China en naar de Chinese Muur

In de vlog: het bezoek aan de Verboden Stad en de Chinese Muur vlakbij Beijing. De Verboden Stad was indrukwekkend, maar het bezoek aan de Chinese Muur was nog mooier. We gingen met de kabelbaan naar boven, eenmaal aangekomen hebben gewandeld op De Muur en we gingen daarna met de slee naar beneden.

bezoek verboden stad beijing peking

vlog chinese muur

Ook in de vlog te zien is de wandeling door de food court in Beijing, waar heel veel kraampjes staan met gefrituurde tarantula’s, zeepaardjes, zeesterren, sprinkhanen, schorpioenen en nog meer verschrikkelijke bites waar wij Europeanen raar van opkijken.

Kijk mee naar hoe ik mijn reisgids George duidelijk maak dat ik hetzelfde als Beyonce wil doen 😉

Sorry voor alle desktoppers, achter de schermen gaat het ergens mis met de width & height instellingen. Klik daarom rechtsonder op volledig scherm. Via de mobiele versie is de weergave goed.

Helaas mocht ik het stukje op de slee niet filmen met mijn vlogcamera, maar wel met mijn telefoon. Het Instagram Story filmpje op de slee vind je op mijn Instagram account.

Heb je de eerste China vlog gemist? Klik hier.

Vind je het een leuke vlog? Duimpje omhoog thank you very much. Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal.

China moe? De overkill aan China beeldmateriaal is nog niet over mensen 😉

Veel kijkplezier!

Lees ook

3 reacties

  • Haha in de voersporen van Beyonce 😛 😀 Die kabelbaan zou ik echt doodeng vinden met de hoogte denk ik. Wist trouwens helemaal niet dat dat daar was. Wel heel mooi ziet het er uit. En gelukkig eet ik geen dieren haha 😉 Wat een bizar groot hotel trouwens…

    Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?