Vlog | Naar Beijing China de heenreis

Mijn eerste China vlog staat online! De citytrip naar Beijing was ultrakort, maar zeker de moeite waard. In deze vlog: de heenreis, die voor mij voor mijn gevoel 10 jaar duurde. Op het vliegveld zagen we Ridge van The Bold & The Beautiful. Wie kent hem nog?

De reis begon op dinsdag 6 maart toen de wekker om 04.45 uur ging. 1,5 uur later zat ik in de trein naar Schiphol en vloog daar rond 10.00 uur weg voor een tussenstop in Zürich. Rond 13.00 uur vlogen we door naar Beijing. Na ruim 19 uur reizen kwamen we ’s ochtends vroeg in Beijing aan, daar is het zeven uur later dan in Nederland. Je snapt dat ik als een wit spookje (lees zombie) voet zette in China.

Het hotel waar ik verbleef was geweldig mooi en dit maakte een hoop goed. Anyhow, je ziet allemaal in deze vlog.

Oh en de dwarsligger is echt the best thing ever! Ik hoop dat er meer titels op dit formaat zullen verschijnen want ik vind het heerlijk lezen. Wie van jullie kent het?

Veel kijkplezier!

Vlog | Naar Beijing China de heenreis Daily Cup of Bla Bla Bla

Klik op het tandwieltje rechtsonder en kies voor kwaliteit 1080p HD voor betere kwaliteit.

Sorry voor alle desktoppers, achter de schermen gaat het ergens mis met de width & height instellingen. Klik daarom rechtsonder op volledig scherm.
Via de mobiele versie is de weergave goed. 

Vlog nummer 2 en 3 volgen snel!

Niks missen? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal.

Lieve groet,

Nesrin

Lees ook

6 reacties

  • Echt een heel bizar groot en mooi hotel! En altijd handig, je toilettas vergeten 😀
    Heb je nou uiteindelijk een facewash gevonden :P?
    Lijkt me toch wel lastig, als niemand Engels spreekt. Maar wel heel tof. Ben benieuwd naar de verboden stad en Chinese muur!

    Beantwoorden
  • Wat leuk! Flashbacks naar onze reis naar Hongkong die 35 uur duurde. Op de terugreis was ik 3 weken ziek van de jetlag, wat wil je ook met 13 uur tijdsverschil. Heel mooi hotel trouwens. Ohja en eten met je jas aan? Dat is hier in Colombia doodnormaal hahaha, dus niks geks aan hoor 😛

    Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?