daily cup of bla bla bla nesrin

Unboxing Beauty Goodiebag & beauty winactie

Vandaag plaats ik na een laaaaaange tijd weer een video op mijn blog. Ik heb een eerste en waarschijnlijk laatste unboxing gefilmd, en ik koppel daar een leuke winactie aan vast. Vorige week was ik bij een Beauty Speeddate waar ik in het kort met 20 verschillende merken heb gesproken. Aan het eind van de beauty speeddate middag kreeg ik van het pr bureau een goed gevulde goodiebag, en de inhoud laat ik vandaag aan je zien.

Unboxing Beauty Goodiebag & beauty winactie

Laten we met het goede nieuws beginnen namelijk: wat kun je winnen? Ik geef twee oogschaduw palettes van Christian Faye en een groot palette van MUA weg. Meedoen aan de winactie is easy peasy, je hoeft enkel een reactie onder dit artikel achter te laten and that’s it.

Unboxing Beauty Goodiebag & beauty winactie

christian faye palette review

MUA palette review

christian faye review

christian faye kopen

Dan nu het slechte nieuws: mijn video & edit skills. Ik zeg je mijn skills als het op video’s opnemen en bewerken aankomt zijn niet best. Dus pak een bak popcorn erbij and enjoy.

Wil je meedoen met de winactie? Laat dan een reactie onder dit artikel achter en wie weet mag ik dit pakketje binnenkort naar jou sturen.

Ben jij een oogschaduwfreak of denk je net als ik dat laat ik aan anderen over?

Lees ook

39 reacties

 • Wat een bomvolle goodiebag zeg, je bent goed verwend :-). Leuk dat je die drie palettes weggeeft. Ook al reageer ik wel, van mij mag je iemand anders blij maken.. Ik heb al zo veel oogschaduw en draag het zo weinig. Het zijn we drie mooie paletten, dus je gaat hier ongetwijfeld iemand erg blij mee maken :-).De video heb je ook erg leuk gedaan. Ik zou zeggen, wel tot een volgende video!

  Beantwoorden
 • Ik heb veel oogschaduwkleurtjes maar tegenwoordig niet zoveel meer op. Die goodiebag is goed gevuld zeg en ondanks dat je geen youtuber bent leuk om naar te kijken! Ik waag ook een gokje! (al is het maar om dat haardroog ding)

  Beantwoorden
 • Ik vind je video best goed gelukt hoor Nesrin! Het lijkt me onwijs gaaf om op deze manier veel nieuwe maar ook oude bekende merken te ontmoeten. Ik doe heel graag mee aan je actie want dat MUA palette ziet er toch wel echt heel goed uit. Super gave actie, I’m in!

  Beantwoorden
 • Ik vind jou zo leuk!!!! ☺️
  Je doet dit zo geweldig leuk, vind je een topper!
  Wat heb je een geweldig pakket zeg, wauw😍
  Daar droom je toch van!!
  En wat een geweldige producten en ooooo die kleuren😍 wauw wauw hoe geweldig!!!
  Ik doe heel graag mee..
  Eerlijk gezegd heb ik nog nooit van dit merk gehoord☺️ Maaaar jij hebt mij zo nieuwsgierig gemaakt dat ik erg graag dit wil
  Uittesten en gebruiken❤️ Super lief dat je wat weggeeft, geweldig!!! Liefs

  Beantwoorden
 • Leuk gedaan, de video! Mooie palettes ook, lief dat ze je weggeeft. Ik heb een poosje niet zo veel oogschaduw gebruikt, maar ik merk dat ik het weer steeds vaker gebruik. Mijn schamele collectie kan wel een mooie uitbreiding gebruiken, doe dus graag mee.

  Beantwoorden
 • Wow, prachtige palettes, ik doe mee !
  De kleuren van mijn oogschaduw pas ik (subtiel) aan op mijn kleding, net als mijn accessoires zeg maar, vind ik gewoon leuk om daar mee te spelen 😊😅

  Beantwoorden
 • Wauw leuke video! En wat een heerlijke spullen allemaal! In Nederland heb ik lange tijd Guhl gebruikt, maar hier hebben ze het niet. Zo’n beetje net als alle andere producten haha 😛 Ik ben wel erg benieuwd naar Dr. Lipp. Heb zelf ook erg droge handen, gebruik altijd Q10 creme van Nivea. Helpt wel goed eigenlijk.

  Beantwoorden
 • Leuke unboxing, maar ik snap het ook als je zegt dat dit de laatste was, want editten e.d. moet een rotklus zijn.
  Jammer dat ik de uitnodiging zo laat ontving (ik hoorde afgelopen donderdag dat er iets mis was gegaan met de verzending…) anders hadden we eens gezellig wat kunnen drinken.
  Misschien anders bij Heerenveen – Vitesse? Neem je R. mee en ik mijn leen-kleuter.

  Ik heb niets met oogschaduw en draag zelden oogmake-up, maar mijn schoonzus of puber-buurmeisje zouden uit hun plaat gaan als ik ze zo’n MUA palette zou geven, dus ik waag toch een kansje.

  Beantwoorden
 • 😍😍😍😍Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik helemaal blij i❤Eyeshadow en zou heel graag een prachtige pallete willen winnen om elke dag met een andere kleur te mogen beginnen doe graag mee en ga net als iedereen heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze prachtige prijs zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen #Spannend

  Beantwoorden
 • Wow, Christmas came early this year! 😀 Echt wel leuke spullen heb je gekregen!
  Je moet meer zulke filmpjes opnemen! Jij bent zowat de enige van wie ik het leuk vind om naar vlogs te kijken, lukt je goed, joh! 😉 😀

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?