Nesrin daily cup of bla bla bla

The last one

This is it. The last one. Dit is mijn laatste blogpost. Vier jaar lang heb ik met ontzettend veel plezier voor mijn personal lifeblog Daily Cup of Bla Bla Bla geschreven. Mijn blog was een belangrijk onderdeel van mijn leven. Nu ben ik in een totaal andere fase beland, eentje die ik nog niet goed ken, maar als ik goed naar mezelf luister en dicht bij mezelf blijf staan dan weet ik dat ik afscheid moet nemen van mijn eigen Daily Cup of Bla Bla Bla.

The last one

Ook al weet ik al een tijdje dat mijn blog en ik niet meer samen gaan, zo een laatste blogpost schrijven valt zwaar. Het afgelopen jaar ging mijn carrière als een speer, mijn mind & focus gingen steeds meer uit naar mijn carriere en zo had ik minder aandacht voor mijn blog. Mijn blog en ik zijn vrij natuurlijk uit elkaar gegroeid.

De afgelopen maanden moest ik mijn focus verdelen en dit ging niet altijd goed. Ik moest mijn liefde, tijd en aandacht verdelen over het gezin, mijn werk, mijn blog en natuurlijk de relatie die ik met mezelf heb. Dit heb ik even kunnen volhouden, maar al snel werd duidelijk waar ik echt zin in had en waar ik echt energie in wilde steken en dat was niet langer mijn blog.

Het afgelopen jaar heb ik mezelf, mede dankzij mijn job, zoveel beter leren kennen. Het was een ontzettend goed maar bewogen jaar en ben daardoor deels een ander mens geworden. Ik ben gegroeid als mens en ben voor mijn gevoel als een speer gegaan. En die speer blijft doorgaan, want: ik wil meer, ik wil groeien, ik wil mezelf blijven ontwikkelen en ik wil meer stappen maken. Het smaakt naar meer en het mooie is er is ruimte voor meer! Ik mag en kan groeien! En mijn blog, tja, ik moet afscheid van haar nemen, want niet alleen past ze niet bij mijn gestelde ambitie, ze houdt mij ook ergens tegen om volledig voor die ambitie te gaan.

Aan iets nieuws beginnen en het verleden achter mij laten is iets wat mij altijd makkelijk afgaat; ik beschik over een bewonderenswaardig talent om mezelf opnieuw uit te vinden. Toch voelde ik me de afgelopen maanden verscheurd tussen twee levens, het leven dat ik wil en het leven wat ik achterlaat. Nu eindelijk ben ik erachter welke richting ik in wil slaan, sterker nog, ben ingeslagen.

Ik heb een gaaf shirt laten bedrukken (en jij kunt er één winnen)

Dank je wel

Ik wil jou bedanken. Bedankt dat jij onderdeel was mijn blog-familie. Alle reacties, alle mailtjes, bezoeken aan mijn blog voelden als een warm bad. Mijn trouwe lezers zaten elke keer weer klaar en namen de moeite om mijn woorden te lezen. Ik wil alle bedrijven waarmee ik heb samengewerkt bedanken. Bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerkingen die ik heb gehad.

Na 965 blogposts en 25.223 reacties op mijn blog is het boek Daily Cup of Bla Bla Bla uit. Dat dit boek nu uit is wil niet zeggen dat er nooit meer nog een boek komt, want deze chicka hier loves to talk. Wie weet lees je mij in de toekomst hier, of op een heel andere plek. Misschien krijgt dit domein een totaal andere look en een andere naam en spreek ik je later dit jaar nog. Ik houd alle opties open en ik zie vanzelf wel waar ik terecht kom.

Voor nu en de komende tijd gaat mijn focus volledig naar mijn carrière en misschien kom ik over een tijdje terug en praat ik jullie graag bij 😉

Geen goodbye because we’ll meet again.

With love,

Nesrin

PS Let’s stay in touch, mijn Instagram account blijft bestaan en daar blijf ik filmpjes en foto’s delen! Follow the girl and click here!

PPS Mijn man en dierbaren staan onder protest achter dit besluit. Ik houd mijn blog daarom nog wel actief, plus daarbij wil ik alles wat ik heb opgebouwd niet zomaar in een kist gooien en begraven if you know what I’m saying.

Lees ook

30 reacties

 • 💖

  Dapper besluit lieve Nesrin but go follow your dreams. En wie weet hoort daar straks weer een blog bij

  Ik ga je blogs en humor missen maar ik snap je.

  Beantwoorden
 • Heel jammer maar ik snap je besluit. Levens veranderen, interesses veranderen.
  Ik heb een tijdje geleden ook de blog-stekker eruit getrokken, toch weer een doorstart gemaakt, maar begin nu toch weer langzaam andere interesses te krijgen waarin mijn blog niet langer meer past. Ik zit dus nog in dubio.

  Hoop je uiteraard wel nog regelmatig op instagram tegen te komen. Ik blijf je volgen 😉

  Beantwoorden
 • Heel veel succes met alles wat je gaat doen!!! En je moet je blog gewoon openhouden, hoe leuk is het om over een aantal jaar als het mogelijk is je blog nog te lezen!

  Beantwoorden
 • Sestra, zoals ik gisteravond al zei. It feels like Last Christmas reading your Last Blog. Ik ben zo ontzettend trots op je wat je allemaal hebt bereikt. Ik ga je blog f*cking missen ookal geniet ik iedere dag live van je daily cup. Looooove youuuuuu

  Beantwoorden
 • Noooo! Er ging echt een schokgolf door mij heen toen ik dit op insta Stories zag. Als de bliksem ben ik toen hier naar toe gegaan om je bericht te lezen. Hoewel ik minder blogs las, vind ik het enorm jammer dat je stopt. Maar het allerbelangrijkste is hoe jij je voelt. En als dat betekent dat jij en je online blablabla nu uit elkaar moeten, so be it. Ik wens je al het goeds en hoop je zeker nog terug te zien! Xxx

  Beantwoorden
 • Wat ontzettend jammer joh dat je stopt maar als het niet meer goed voelt en het jasje past niet meer, dan moet je inderdaad een keuze maken. Ik wens je dan ook heel veel plezier, succes en liefde toe met alles wat er op je pad komt! En shame on me maar ik ga je zeker vanaf nu volgen op Instagram!

  Beantwoorden
 • Nee joh! Jij bent de blogkoningin. Ik begrijp je keuze heel erg goed, maar nee! Ik liet de kroketten verbranden en mijn telefoon uit mijn handen vallen door deze post. Ik ga je missen! Heel veel succes met je carrière en ik blijf je volgen op insta.

  Beantwoorden
 • Ohhhhh ik had dit al zoek aankomen en ik baal ervan maar ben ook trots op je. Je bent zoooo lekker gegaan het laatste jaar/ de laatste jaren en ik snap je besluit dan ook 1000%. Je posts zal ik missen, maar ik blijf je trouw stalken op Instagram ;-)! Succes met alles in de toekomst woman!

  Beantwoorden
 • Zo jammer, maar wel een heel begrijpelijke keuze. Ik ben wel echt blij dat je je blog actief blijft houden en dat we je gewoon nog kunnen blijven volgen op Instagram 🙂 Heel veel succes gewenst met alles in de toekomst!

  Beantwoorden
 • Ah wat superjammer! Ik las je eerlijke, vrolijke en geestig geschreven artikelen altijd met heel veel plezier en ga ze zeker heel erg missen. Tegelijkertijd vind ik het mooi om te horen dat dit een keuze is die je zo te horen met je hart hebt gemaakt en dat het stoppen van je blog het begin van mooie nieuwe kansen betekent. Ik wens je heel veel succes toe met alle moois wat op je pad komt. We’ll stay in touch 🙂

  Beantwoorden
 • Zo jammer, maar ik begrijp je besluit wel. Ik zal je blog heel erg missen, want ik kwam hier graag lezen. Het ga je goed lieve Nesrin, follow your dreams!! Bedankt voor alle fijne leesvoer en ook bedankt voor je bezoekjes aan mijn blog! Means a lot to me! <3

  Beantwoorden
 • Ik had je al een berichtje gestuurd maar wil ook hier even zeggen dat ik het super jammer vind! Is heel begrijpelijk en logisch maar we gaan je missen hoor! XXX

  Beantwoorden
 • Ahhh! Daar gaat de enige blogger die ik – fan van het eerste uur – volgde…! Heb met veel plezier jouw belevenissen gevolgd; jouw posts waren altijd erg vermakelijk!
  Maar, goede beslissing Nes! We houden via een andere weg contact. Follow your dreams jij power vrouw!

  Beantwoorden
 • Oh jeetje! Ik ga je missen meid, maar begrijp het zó goed en ik vind het heel stoer dat je deze beslissing maakt. Ik blijf je volgen op Instagram en als je ooit terugkomt op dit adres dan ben ik er ook. Liefs en dankjewel voor al het moois dat je de wereld in hebt geschreven! xx

  Beantwoorden
 • Jammer dat je stopt! Ik vond het wel leuk om af en toe je blogs te lezen. Maar wel te begrijpen, je hebt meer rust en tijd voor andere belangrijkere zaken 😉

  Beantwoorden
 • Had al een klein vermoeden omdat het hier steeds zo stil was maar had ook een beetje hoop dat dat maar tijdelijk was. Ga je zeker missen hier! Veel succes met alles waar je mee bezig bent 🙂

  Beantwoorden
 • Wat een moedig, maar wijs besluit lieve Nesrin.
  Kruispunten in het leven komen vaak langs. Welke weg is beter, terwijl ik 2 wegen wil samenvoegen.
  Ik heb veel geleerd van je blog. Je werkt hard, ik gun jou en je familie het beste. Heel veel succes!
  Ik kom niet uit mijn woorden, succes, knuffels, fijn weekend. Zwaait met het handje!

  Beantwoorden
 • Ha Nesrin! We gaan je missen! Heel veel succes de komende tijd met je carrière, gezin, en al het andere waar je druk mee bent. En natuurlijk blijf ik je volgen op Instagram. We spreken elkaar!

  Beantwoorden
 • Hè jammer! Eén van de weinige blogs die ik geregeld met plezier las de laatste tijd. Omdat je zo lekker je eigen stijl hebt. En die heb je vast ook in wat je ook voor nieuwe dingen gaat doen! Goed dat je nieuwe ontwikkelingen ook niet tegenhoudt. Succes met alles en stiekem hoop ik nog eens ergens wat van je te lezen 🙂

  Beantwoorden
 • Ahh jammer, maar begrijpelijk!! Het moet wel bij je leven passen. Ik heb genoten van je Posts!
  Veel succes met je carriere en natuurlijk ook met je gezin 💕

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?