small talk on sunday #31

Stel je vraag aan mij (je mag alles vragen)!

Vandaag mag je alles aan mij vragen. Ik vind het best spannend vind om te vragen of jullie vragen voor mij hebben. Ik ben namelijk bang dat ik geen vragen krijg. Dus stel je vraag en ik zal binnenkort de vragen in een aparte blogpost beantwoorden.

Stel je vraag aan mij

Wat wil je weten? Of wat vraag jij je af als je op mijn blog bent en je leest een artikel? Vandaag mag je je vraag hieronder in een reactie plaatsen. Vragen over het moederschap, het huwelijk, relatie, werken en moeder zijn, maar ook vragen over mijn minder leuke periode toen ik vorig jaar in een dipje zat door de verschrikkelijke pil. Iets weten over mijn ervaring met Botox? Of over mijn freaky schoonmaakgedrag? Waar ik begraven wil worden als ik dood ben? Nederland of Turkije?
Spit it out and let me know!

Ik ben heel benieuwd of jij iets van mij wilt weten en ik kijk ernaar uit om de vragen te lezen. Binnenkort zal ik de vragen in een aparte blogpost beantwoorden.

Stel je vraag hieronder in de comments!

13 reacties

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?