smoothie proteine shake

Smoothie met inhoud

smoothie proteine shake

Tegenwoordig bestaat mijn ontbijt uit een goed gevulde smoothie vol proteïne en fruit. Ik noem het een smoothieproteïnefruitshake. Het is zo lekker en er gaat geen slagroom of ander bad stuff in. Het fijne aan smoothies is dat je het helemaal naar eigen smaak kunt invullen. Ik gooi er graag stukjes gember in zodat het een extra zoete pit krijgt. Een smoothie met inhoud.

De basis van de smoothie bestaat uit amandelmelk en kokoswater. Ik drink geen melk want a) ik lust dit niet b) het is niet gezond voor de mens. Naast amandelmelk doe ik er een scheut kokoswater bij. Daarna voeg ik een schep proteïne shake, stukjes gember en nog een fruitsoort naar keuze.

Aardbeien, frambozen, bramen, nectarines en meloen heb ik inmiddels gehad en zijn heerlijk in een smoothie.

Proteine fruit shake

Smart Protein van Body & Fit shop voeg ik toe omdat het hoogwaardige eiwitten, voedingsvezels en toegevoegde vitamines en mineralen bevat. Het bevordert de vetvrije spiermassa en ik drink dit juist op de dagen dat ik hardloop. Oke dit én natuurlijk de smaak van stracciatella milkshake. Granny’s apple pie vind ik ook een geweldige smaak hebben net zoals bounty choco en witte chocolade smaak. Ik dwaal af. Terug naar de basis.

smart protein Body & Fit

Kokoswater geeft net dat beetje tropische en onderscheidt zich van water door een hoger gehalte aan mineralen tevens bevat kokoswater ook een aardige portie vitamine C.

Gember vind ik heerlijk en bevat stoffen die een antioxidante eigenschappen hebben (deze helpen schade aan lichaamscellen te voorkomen skincare ladies) daarnaast bevat het vitamine B1, B2, B6 en vitamine C.

Pluspunt is dat ik nu meer fruit in huis heb en hier meer van eet. Hiervoor had ik heus wel een fruitschaal maar ik gaf alleen vers seizoensfruit aan mijn kinderen. Ook heb ik tegenwoordig fruit in de vriezer liggen want eerlijk frambozen, bramen en bosbessen zijn duur en toch een stuk goedkoper als je het diepgevroren haalt.

Ik zit zeker een paar uur vol van deze vitamine boost gevende proteïne shake en ik vind het heerlijk. Het gaat allemaal in de maatbeker en ik stamp er een staafmixer in. Klaar.

 Hou jij van smoothies? Heb je een goed recept please share!
(voor de bloggers spam je blog als je hier smoothie recepten op hebt staan)

Lees ook

43 reacties

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?