Ik heb een gaaf shirt laten bedrukken (en jij kunt er één winnen)

Small Talk on Sunday #56 spontaan filmpje, budget fashion & HEMA ketting

Joh het gaat niet zo goed met mijn vaste rubrieken hier op mijn blog. Ik heb al weken niet meer gekletst op zondag, althans niet in deze rubriek. But here it is: Small Talk on Sunday #56 met vandaag een spontaan filmpje met een collega-blogger. Ook laat ik je mijn nieuwe HEMA ketting zien, wich I love, en tip ik budget fashion merk waar je classy tassen, kleding en schoenen kunt scoren voor weinig geld. It’s Sunday, so relax and scroll!

Small Talk on Sunday #56 spontaan filmpje

Met Maris in Amsterdam

Zit je vandaag achter je laptop of pc dan kan het zijn dat het beeld maar voor een kwart is weergegeven. Ik ben achter de schermen gaan kijken of ik het beeld groter kon krijgen, maar het is mij niet gelukt om het te fixen.

Enkele weken geleden was ik met Maris in Amsterdam.

Maris ging die dag naar een IKEA pers event en ik zat met wat bloggers op een bootje door Amsterdam te varen. We besloten elkaar op te zoeken en samen een terrasje te pakken en toen ging de camera aan….enjoy!

Budget tip: Anna Field
budget tip Anna Field

Toen ik bij de bank werkte moest ik mijn ripped boyfriend jeans in de kast laten liggen. De dresscode voor de bank was business casual. Ik had wel wat nette kleding in mijn kast hangen maar dit was lang niet genoeg om voor alle vijf werkdagen een leuke outfit samen te stellen. Ik mocht gaan shoppen maar het viel niet mee om leuke nette kleding te vinden voor op de werkvloer. Via Zalando vond ik het merk budget merk Anna Field, en sindsdien kijk ik regelmatig via de Zalando app naar dit merk. Anna Field heeft vrij goedkope kleding, schoenen en tassen. Ik kocht er twee paar enkellaarsjes voor nog geen €35,- en de kwaliteit is zeer goed. Ik vind de handtassen van Anna Field ook erg mooi en je kunt er ook veel leuke jurkjes vinden. Anna Field is een leuk merk waar je voor een leuk prijsje een geweldig casual business lookje kunt scoren.

Anna Field heeft ook een Curvy lijn en lingerie!

Een nette handtas heb je al voor €35,-
Enkellaarsje net €35,- – €50,-
Jurkjes €40,-

Ik heb een leuke little black dress en geweldige overknee laarzen gevonden en dit samen voor nog geen €75,-

De Nachtwacht

wat moet je zien in het rijksmuseum

En toen was ik 34 jaar en ging ik voor het eerst naar het Rijksmuseum. Mijn dochter van 9 wilde er perse heen and so we did. Afgelopen vrijdag ging ik met mijn man, schoonmoeder, zoon en dochter naar Amsterdam. We hebben een geweldige dag gehad en mijn kinderen waren onder de indruk van het museum. Ik was bang dat ze zich zouden vervelen maar ze hebben goed geluisterd en wilden van alles weten over de prachtige schilderijen. Mijn man en ik waren nog nooit eerder naar het Rijksmuseum geweest (shame on us) en willen er zeker nog een keer heen want we hebben lang niet alles gezien.

De Nachtwacht kan van mijn lijstje, nu Mona nog. Mona Lisa is een pain in the ass, vorig jaar stond ik wel twee voor de ingang van het Louvre maar ik kon niet naar binnen. Wil je mijn geweldige Parijs vlog zien? Check het hier.

Echt HEMA!

hema ketting goud

Ik heb deze leuke 3 in 1 ketting voor €7,- bij de HEMA gescoord en ik vind het echt een gave ketting. Ik ben er bijna net zo blij mee als mijn Tiffany & Co ketting, ook al was de shopping experience bij de HEMA totaal anders dan toen bij Tiffany & Co in Amsterdam.

hema 3 ketting goud

Ben jij ook fan van dit soort kettinkjes?

Start nieuwe schooljaar!

Morgen begint het nieuwe schooljaar en dit is voor mij altijd een soort oud & nieuw moment, wat mij betreft mag er vuurwerk bij. Voor mij begint een nieuw jaar bij de start van het nieuwe schooljaar en eigenlijk dus niet met oud & nieuw. Zomer 2017 was anders dan de vorige jaren. Ik ben voor het eerst sinds jaren niet op vakantie geweest en heb eigenlijk alleen maar gewerkt. Mijn benen hebben niet eens zonlicht gehad.

Mijn dochter gaat naar groep 6 en mijn zoon naar groep 2. Morgen zullen we zoals elk jaar braaf foto’s maken van de eerste schooldag en sta ik voor het eerst wat bleekjes op de foto.

Happy Sunday! Wat ga jij vandaag doen?

24 reacties

 • Ahhhh daar is het artikel in jouw leuke rubriek weer! Ik vind die ketting leuk! Jullie vlog is ook leuk, heel spontaan :-). Haha zomer 2018 ja, wat ren jij hard! Hopelijk word de zomer van 2018 er eentje waarin je wel lekker met je gezin weg zal gaan :-)!

  Beantwoorden
 • Mag ik vragen waarom dat moet? Een hand achter een product? Neer mind, het zal wel, hahahaha Leuk filmpje in elk geval 😀

  Fijn dat je toch outfits hebben kunnen vinden dat is ook best lastig als het buinsess casual moet zijn, het wordt al snel heel erg zakelijk weet ik, ja, ja, ook ervaring mee, ook voor andere instanties moet je altijd iets hebben wat een goede look geeft, serieus genomen worden is erg belangrijk 😉

  School, ja die start ook weer hier binnenkort, als laatste, een week later dan bij jou 😉 Hier nog een week te gaan dus. En die witte benen, herkenbaar, gezien ik minder heb gefietst dan vorig jaar rond dit tijdstip, maar ik zie ook op fb, dat het weer totaal anders was vorig jaar, hahaha It can happen 😉

  X

  Beantwoorden
 • Ja, Anna Field is zo’n leuk merk! Ik ontdekte het ook laatst pas bij Zalando en vind dat ze echt mooie items hebben. Ik ben helemaal weg van mijn sneakers van dit merk. Wat leuk dat je naar het Rijksmuseum bent geweest! Daar wil ik ook snel nog eens naartoe gaan 🙂 En mooie ketting en dat voor maar 7 euro!

  Beantwoorden
 • Stelletje maffe meiden op die video 😛

  Ik heb ondanks ooit een vrijkaart voor het rijksmuseum ook nog nooit een bezoek gebracht. Me = cultuurbarbaar nu.

  Fijne zondag verder!! Ik ga poetsen en opruimen en misschien nog even hardlopen.

  Beantwoorden
 • Haha ik ben 32 en ben ook nog nooit in het Rijksmuseum geweest… oeps! En nu kan het natuurlijk ook niet meer zo makkelijk. De Mona Lisa heb ik dan weer wel gezien, maar of ik dat nou echt zo bijzonder vond…

  Beantwoorden
 • Volgens mij kun je dat filmpje veranderen in de codes. Die staat bij jou waarschijnlijk heel klein. Ik heb wel een code maar die staat op mijn andere computer. Als het niet lukt wil ik het nog wel even sturen 🙂 Het is iniedergeval wel een leuk filmpje!

  Beantwoorden
 • Waaaa! Meer filmpjes van da! Echt leuk! 😀 Jullie matchen echt wel goed 😉
  Ik heb dat ook met dat nieuwe schooljaar. Als ik spreek over ‘vorig jaar’ dan is dat gewoon ‘vorig schooljaar’ en niet alles voor Nieuwjaar.
  Ligt niet aan ons. Ligt aan de rest van de maatschappij. Die snappen het gewoon niet.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?