small talk on sunday #53

Small Talk on Sunday #53

Elke week verzamel ik de leukste onderwerpen voor mijn vaste rubriek Small Talk on Sunday. Vandaag staat Small Talk on Sunday #53 klaar met onderwerpen waar ik geen hele blogpost aan wil wijden maar wel leuk zijn om te noemen. Deze rubriek is speciaal voor de zondag, met een easy like Sunday morning vibe, zonder gezeur en heftige onderwerpen. Deze chicka houdt van praten en vult deze rubriek daarom ook met veel plezier. Have a good Sunday y’all!

Small Talk on Sunday #53

puma heart basket online kopen

I ♥ Puma Heart Basket Patent

Oh jongens….dit schoentje! Ik zag de Puma Heart Basket Patent schoentjes voor het eerst in maart en ik was opslag verliefd. Ik vind de veter echt te gek. Ik zou meteen een roze veter er los bij kopen (ik weet niet of dit mogelijk is) om af te wisselen. Helemaal cool dit schoentje en helemaal niet heel duur, je koopt de Puma Heart Basket Patent voor nog geen 9 tientjes. De afbeelding heb ik gepikt van Zalando, daar vind je de sneakers ook in het zwart.

moederdag cadeau primera

Moederdag

Het is vandaag Moederdag en ik wens alle moeders a good one. Dit is mijn negende Moederdag die ik zelf als moeder mag meemaken, en wauw met dat ik het hier typ schrik ik, ik ben negen jaar moeder. NEGEN. Waar blijft de tijd?

Ik ben een rijk mens want ik mocht twee keer gezond en wel zwanger worden en twee prachtige gezonde kinderen op de wereld zetten. Ook al ben ik voor mijn gevoel de afgelopen negen jaar wel 18 jaar ouder geworden, moeder zijn is het meest prachtige op de wereld. Nu mijn zoon bijna 5 is, word ik soms heel verdrietig, ik heb dan nog wel kleine kinderen maar zo klein zijn ze niet meer. Ik vind het heel naar om hardop te zeggen dat ik hierna geen kinderen meer wil, maar er is ook geen actieve kinderwens. Deze shizzle is zo dubbel. Enfin. We schakelen door naar de kruimels op bed.

roos en munt water albert heijn kopen

Albert Heijn heeft een prachtig Roos & Munt waterflesje speciaal voor Moederdag 

Ik krijg ontbijt op bed (deelname verplicht, mijn kinderen hebben gesproken) en waarschijnlijk twee prachtige knutsels van mijn dochter en zoon. ’s Middags gaan mijn gezin en ik op bezoek bij mijn schoonmoeder en moeder. Ook al vind ik Moederdag best commerciële crap toch wil ik niet met lege handen aankomen. Ik geef een ICI PARIS XL en een Fleurop bloemenbon van Primera.

Het begin van je dag TAG (hardcore snoozen, geschopt worden & haasten)

Afgelopen week op gepost op Daily Cup of Bla Bla Bla

En dit gooide ik de afgelopen week online:

♥ Keeping up with Nesrin #71 toxic-free tampons, Dunkin’ Donuts & grijs

Het begin van je dag TAG (hardcore snoozen, geschopt worden & haasten)

Mijn sieraden en de (emotionele) waarde

Ik ben van plan om het format van mijn weekoverzicht Keeping up with Nesrin te veranderen. Mocht je een leuk idee dan mag je dit natuurlijk laten weten in de comments of een e-mail sturen naar info@dailycupofblablabla.com.

Ik zou ook wel weer een video of een vlog willen opnemen, maar ik heb echt geen idee waarover, again tips zijn welkom.

tepelkleur nude lipstick vinden

Photo by YouQueen

Het meest perfecte nude lipstick voor jou!

Volgens dit bericht zou je tepelkleur de perfecte tint zijn voor een nude lipstick voor je gezicht. Dus dames, dat wordt swatchen op je titta’s! Ik weet niet of jullie een mooie nude lipstick in huis hebben, maar ik heb nog altijd niet het meest perfecte nude kleurtje gevonden.

Ik wens je een fijne zondag toe!

11 reacties

 • Ik kan me dat dubbele gevoel wel voorstellen. Maar inderdaad, vandaag vooral genieten van je kinderen én van de kruimels op bed 😉 Die roos in water had ik ook gezien inderdaad. Zo’n leuk idee!

  Beantwoorden
 • Ik denk dat ik altijd al aan nude lipsticks heb gedaan, slechts 1 tintje donkerder dan mijn lippen, kan het moeilijk uitleggen, je ziet het, tegelijk voor iemand die mij niet kent, weer niet, hahaha Maar hij is bijna op, en natuurlijk doe ik er weer zolang mee, dat deze lipstick bij Etos niet meer verkrijgbaar is, het is wel een merk overigens, maar het nummer is eruit, grrrrrrrr ik moet dus weer from scratch gaan zoeken.

  X

  Beantwoorden
 • Een nude lipstick aan de hand van mijn tepels. Klinkt ergens toch best logisch maar erg vreemd. Die schoentjes zijn cute zeg! Fijne Moederdag vandaag!

  Beantwoorden
 • Fijne Moederdag… en als ze ouder worden hen je ook heel veel mooie momenten om van te genieten… zie mijn laatste blog… nude lipstick oh ik droeg het in the eighties wel met een donkere lipliner er omheen. Jammer dat daar geen foto’s van heb volgens mij.. ga toch eens zoeken…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?