small talk on sunday #49

Small Talk on Sunday #49

Elke week verzamel ik de leukste onderwerpen voor mijn vaste rubriek Small Talk on Sunday. Vandaag staat Small Talk on Sunday #49 klaar met onderwerpen waar ik geen hele blogpost aan wil wijden maar wel leuk zijn om te noemen. Deze rubriek is speciaal voor de zondag, met een easy like Sunday morning vibe, zonder gezeur en heftige onderwerpen. Deze chicka houdt van praten en vult deze rubriek daarom ook met veel plezier. Have a good Sunday y’all!

Small Talk on Sunday #49

13 reasons why moet je zien op netflix aanrader recensie

13 reasons why

Toen Annemerel in haar vlog vertelde over hoe zij 13 uur lang verslaafd was aan de serie 13 reasons why dacht ik “no way dat ik hier tijd voor heb” en toch drukte ik vrijdagavond op play. De eerste aflevering was pretty boring en tijdens de tweede aflevering viel ik in slaap (blame de fulltime werkweek) en toch heb ik zaterdagmiddag drie afleveringen gezien en kan ik nu niet wachten om dit artikel af te maken zodat ik weer op de bank kan zitten om verder te gaan met de serie.
De serie is te zien op Netflix en is eigenlijk voor mij, een 30-something woman, te high school material maar toch hè, ik wil zo graag weer verder met de serie. Dus mocht je 13 uur van je leven willen vullen met een serie/Netflix: BEGIN MET 13 REASONS WHY. Vergeet niet dat de eerste aflevering niet all that is en dat ik tijdens de tweede aflevering in slaap viel, je moet het een kans geven.

miranda sings youtube

Miranda Sings is belachelijk grappig

Mijn dochter en zusje lieten mij enkele weken geleden YouTube filmpjes van Miranda Sings zien en ik lag meteen in een deuk. Colleen Ballinger is Miranda Sings, Miranda is dus niet echt maar ze heeft wel meer dan 7 miljoen volgers op YouTube. Ze zette haar eerste Miranda Sings YouTube filmpje in 2008 online, met dit filmpje wilde zij vrienden en familie laten lachen. Al snel groeide ze uit tot een groot YouTube ster. Ik heb echt gelachen om het onderstaand filmpje, maar ook haar The Beauty and the Beast filmpjes zijn hilarisch.

Ik vind het zo knap dat iemand zo belachelijk grappig kan doen en dit wereldwijd durft te delen. Miranda Sings heeft nu zelfs een Netflix serie en ze komt dit jaar in Nederland optreden. Helaas zijn kaartjes voor haar show belachelijk duur, anders zou ik zeker met mijn dochter gaan.

colleen miranda

Hardlopen

Sinds ik fulltime werk heb ik mijn hardloopschoenen niet aangehad. Ik heb de puf niet gehad om te gaan hardlopen. Er zijn vast en zeker vrouwen die net als ik een fulltime job, kinderen en een side “job” (meaning mijn blog) hebben en toch tijd en zin hebben om te gaan sporten. Ik geloof wel dat ik het allemaal zou kunnen doen, alleen is het de eerste maand gewoon niet van gekomen. Een nieuwe job heeft meer energie gevroten dan ik dacht, vooral in de eerste maand. Toch stond ik niet helemaal stil want ik zet minimaal 10.000 stappen per dag dankzij mijn nieuwe job.
De hardloopteller staat op 0, mijn hardloopschoenen liggen in coma, maar ik weet zeker dat ik binnenkort dat stukje vrijheid terug pak.

chanel geur lidl
Coco Mademoiselle of Madame Glamour Suddenly?

Twee verschillende prijskaartjes voor bijna hetzelfde geurtje. 50 ml parfum voor €3,99 of €97,00? Ze ruiken bijna hetzelfde maar Suddenly koop je voor enkele euro’s bij Lidl en die van Chanel heeft een Chanel prijskaartje. Ik heb beide geurtjes getest en mijn review over deze twee heerlijke geurtjes komt snel online. In mijn ogen kan niemand van Chanel winnen maar wauw Lidl wat heb je het toch goed gedaan.

That’s it! Het belooft een prachtige zonnige zondag te worden. Ik wens je een fijne zondag toe.

22 reacties

 • Wauw, een goed luchtje van de Lidl? Dat klinkt ideaal! Leuk om te horen dat je zo’n fan bent van die serie. Ik heb er ook al veel goeds over gehoord. Fijne zondag!

  Beantwoorden
 • Ik vind het ook knap als iemand zo idioot grappig kan doen en het op internet gooit. Jammer dat die kaartjes zo duur zijn, dat dan weer wel. Ik ben benieuwd naar jouw review over Coco vs Lidl!

  Beantwoorden
 • Ik heb al veel goeds gehoord over 13 reasons why! Staat ook al op mijn must watch list. Net als 100 anderen…!
  Zonde dat je niet meer bent wezen hardlopen. Maar ik snap t wel! Even wennen aan de nieuwe situatie.

  Beantwoorden
 • Oeh, die review, daar ben ik al heel benieuwd naar! Zo gek, dat die geuren zo dicht bij mekaar liggen. & Miranda Sings is zaaaalig hé! Ik leerde haar kennen via haar eigen kanaal, Colleen Ballinger, in het echt kan ze eigenlijk enorm goed zingen (geloof zelf dat het de vocal coach was/is van Ariana Grande), grappig hé! Oh, ik hoor echt van alle kanten dat die serie ’n goeie is, daar moet ik dus ook maar mee starten 😉 Fijne zondag Nesrin!

  Beantwoorden
 • 13 reasons why staat op mijn to see lijstje maar nu weet ik dus zeker dat ik hem moet gaan kijken. Bewaar hem wel tot het paasweekend 😁

  Fijne zondag!

  Beantwoorden
 • Echt respect hoor Nesrin, voor je nieuwe job plus gezin. Ooit koos ik er bewust voor om thuis moeder te zijn en te blijven als dat kon, dat is mij gelukt, of het in het nu handig is, is wat anders, maar oké als we zover de toekomst kunnen voorspellen had ik wellicht ook andere keuzes gemaakt, alleen krijg ik wel een dank je wel van mijn dochter in het nu… dat ik altijd thuis ben gebleven.

  En volg je eigen ritme, het sporten komt vanzelf weer, alles is nu nog nieuw, ik weet nog dat ik helemaal stuk was van starten met 1 dag in de week, het komt vanzelf goed, nu al 3x in de week, en ipv altijd thuis te zijn, bevind ik mij telkens meer en vaker weg en werkend 😉 En ook meer buiten voor de fun.

  X

  Beantwoorden
 • Petje af hoe je het allemaal doet, fulltime job en sidejob en gezin…. doe het je niet na, vind hardlopen sowieso niet leuk 😉
  Idd lidl heeft goed zijn best gedaan met het luchtje Madame glamour, komt very close to bij de echgeCha el, blijft alleen iets minder lang aanwezig. Ik gebruik de handcreme klein beetje als layer erbij en dan vind ik ‘m langer aanwezig.
  Have a 🌞 sunday

  Beantwoorden
 • Hahaha, dat Miranda Sings kende ik nog niet, maar het is inderdaad hilarisch! Ik ga haar volgen. Die serie klinkt ook interessant, jammer dat het vandaag zulk mooi weer wordt 😛 dan is bingewatching natuurlijk geen optie, hihi. Fijne zondag 🌟!!

  Beantwoorden
 • Oh ik wil 13 reasons ook echt nog kijken, alleen ik wacht even tot mijn tentamen voorbij is haha. Ben heel benieuwd! Jammer van het hardlopen, maar super begrijpelijk hoor.

  Beantwoorden
 • Als het je lukt om ook nog te gaan hardlopen dan weet ik echt niet hoe je het allemaal doet hoor 😉 ik heb al drie maanden niet gesport en heb niet eens kinderen (wel een nieuw huis, in my defence) 😮

  Beantwoorden
 • Oh, ik ben nu wel heel benieuwd naar Miranda Sings! Hou wel van lachen (wie niet), dus straks even opzetten. 13 reasons why heb ik al het een en ander over gehoord. Lijkt mij wel interessant. Eerst Gilmore Girls afkijken (ook lekker highschool achtig ;))

  Beantwoorden
 • Petje af voor wat je doet! Ik ben deze week ook begonnen aan een nieuwe baan en het is inderdaad echt slopend! Over een tijdje zit je weer helemaal in het ritme en komt het hardlopen vanzelf weer! 🙂 Fijne zondag!

  Liefs,
  Dascha

  Beantwoorden
 • Net zoals de rest van blogland ben ik afgelopen week begonnen aan 13 Reasons Why. Ik heb nog maar drie afleveringen gezien, maar ben wel erg benieuwd waar het nu eigenlijk om draait. En wat was gisteren een prachtige dag! ♥ M’n vriend en ik waren de hele namiddag/avond op stap in de natuur, heerlijk!

  Beantwoorden
 • Kan me voorstellen dat je de puf niet hebt om te gaan hardlopen! Ik vind het al lastig om tijd en energie te vinden om alle blogs bij te houden sinds ik een nieuwe baan heb 😀
  13 reasons why klikt goed! Misschien begin ik er nog wel aan.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?