Rihanna Bitch better give me a new music video

Rihanna is een aparte. Ik hou van apart en haar stijl, ze heeft een bepaalde mentaliteit en laat zien dat ze durft. Ik kan niet inschatten in of ze dit acteert of dit ook echt is wie ze is. Anyhow het is geen brave en rustige vrouw and I like that.

Haar muziek vind ik goed, haar stijl en lef als het om fashion gaat bewonder ik. In haar clips zoekt ze grenzen op en ook dit vind erg pakkend. Haar laatste single ‘Bitch better have my money’ vond ik ergens tegenvallen omdat het nogal simpel en eentonig is. Toch vind ik het een leuk liedje om mee te zingen in de auto met de ramen dicht zonder kinderen.

Helaas heeft zij mij compleet teleurgesteld met haar nieuwe clip. Dit is fouter dan fout en te veel van fout. Jammer. Bitch better give me a new music video.

Waar ik wel heel hard om moest lachen deelde ik een tijd terug Rihanna en 1 april grap gaan goed samen.

Wat vind jij van de clip?

Lees ook

25 reacties

 • Wat vind ik van de clip, te lang? 😉 hahaha ik heb een stukje gekeken, door geschoven, ik zag die 7 minuten en nee ik ben niet zo’n fan. Zo ie zo van clips niet zozeer meer in het nu, gek maar waar…

  En elke artiest, hoe goed je ze ook vindt, heeft zo nu en dan een slechte clip, een slecht nummer, maar ja ze moeten produceren he? George Michael heeft zo jarenlang een gevecht gehad met Sony Records bijv. omdat hij moest maken volgens een contract, maar hij had even geen zin of inspiratie, moet je dan toch produceren omdat het in een contract staat? Dat werkt niet, ik vermoed dat dit hier ook zo’n soort geval is.

  X

  Beantwoorden
 • Jaaaa, dat met Jimmy Kimmel was érg leuk! Ik ben een tijdje terug naar een concert van Rihanna geweest.. Super tof! Alleen een beetje jammer dat ze dik 2 uur te laat pas begon. Ze had het schijnbaar te druk met overdag shoppen in Parijs en blowen.. Sooooo. Dat is iets wat ik minder leuk aan haar vind, ik vind dat je gewoon moet zorgen dat je ‘op tijd’ (oké fashionably late mag wel 😉 ) moet komen. Deze clip vind ik ook 3 x niks.. Maar verder: I <3 her!

  Beantwoorden
 • Ik ben zo geen fan van Rihanna, ik luister sowieso erg weinig radio en zet liever mijn spotify aan. Ik kan me daarbij niet heugen wanneer ik voor het laatst een clip heb gezien 🙂

  Beantwoorden
 • Zal ik wat bekennen? Dit is de eerste keer dat ik Rihanna’s muziek heb gehoord (en ook een videoclip van haar heb gezien; een primeur 🙂 )! Op film- en seriesgebied ben ik altijd wel bij, maar met muziek zit ik op een soort eiland. Waardoor ik nog steeds niet weet hoe Miley Cyrus klinkt. Voor de sfeer heb ik zonet, na Rihanna, maar meteen Bad Blood van Taylor Swift gekeken (want dat was toch ook een soort hype?). Allebei op muziekgebied niet mijn ding. Wat de clips betreft: ze willen allebei te graag badass zijn en daarmee vind ik beide clips geforceerd. Ik snap absoluut wat je met fout bedoelt v.w.b. Rihanna’s clip, maar ik vond het zelf nog storender dat ze zo graag gangsta wil zijn. Waarschijnlijk is ze van zichzelf al excentriek genoeg (aan haar kledingkeuzes te zien; ha, daar ben ik dan wél van op de hoogte 😉 ), al het over de top bad mutha fuka willen zijn, voelt als een klein meisje dat graag voor vol wordt aangezien. Nergens voor nodig, denk ik.

  Maarre, over films en series gesproken, wat doen Mads Mikkelsen en Eric Roberts in deze clip?! Vooral Mads, why?? (hij speelt altijd zooo goed, vooral in The Hunt en Hannibal)

  Het is goed dat ik af en toe van mijn (muziek)eilandje afkom, bedankt daarvoor 😉

  Beantwoorden
  • Graag gedaan Izzy 😉

   Het is inderdaad zoals je zegt alles is té. Te geforceerd een bad ass willen zijn. Anyhow ik heb het haar weten te vergeven want ze blijft ook zo uniek, fout uniek maar uniek. Ik ken The Hunt en Hannibal niet! Ik ga na de zomervakantie verder met, oke off topic dit, Homeland loop een seizoen achter en natuurlijk Game of Thrones. Ik hoop dat deze twee klaar heb voordat The Walking Dead weer begint in oktober.

   Beantwoorden
   • The Hunt is een geweldig goede film over kindermisbruik. Hannibal is, net als o.a. de film Silence of the Lambs, gebaseerd op de boeken van Thomas Harris, over de sociopaat Hannibal Lecter. De serie vordert nogal langzaam naar mijn smaak, maar Mads speelt, zoals altijd, heel sterk. En het ziet er allemaal wondermooi uit (regelmatig ook gruwelijk mooi, want dat hoort bij zo’n serie 😉 ).
    Het laatste seizoen van Homeland vond ik erg spannend (op de laatste aflevering na, die past totaal niet bij de rest, meer zeg ik niet!), in ieder geval de moeite waard. ‘k Ben benieuwd wat je van GoT vindt!
    Alvast veel serieplezier toegewenst!!

    Beantwoorden
 • Ik vind deze niet goed, teveel geschreeuw langdradig en net als Morgaine heb ik geschoven in de clip. En de clip zelf ach ja wat zal ik er van zeggen. Er zijn nummers van Rihanna die ik wel goed vind. Bijv I love the way you lie… Ook in duet met Eminem.

  Beantwoorden
 • Wat duurde de clip laaaaaaaaaaaang…. Wat ik dan grappig vond was dat schot met het alarmpistool alsof t vuurwerk was… Verder bagger, nummer ook… Jammer maar ze kan natuurlijk niet altijd leuke nummers hebben nietwaar…. Laten we nu ook maar niet beginnen over voorbeeld functies….

  Beantwoorden
 • Oeeee interessant om te lezen! Ik vind Rihanna echt geweldig, heb der altijd al top gevonden (fun fact: ik heb der ontmoet enkele jaren terug toen ze in Antwerpen rond liep voor/na haar optreden en ze was echt super aardig!) en ook deze clip vind ik eigenlijk helemaal niet slecht. Het is vreemd, maar desondanks alles, zit er ook gewoon een verhaal in. Is het wat overdreven? Goh ja, maar ik denk dan ook dat ze vaak “overdreven” doet en is. Dus het stoort me niet. Fijn dat je altijd zo eerlijk bent, loving your posts, as always!

  Beantwoorden
  • Wat gaaf dat je haar hebt ontmoet! Ik bewonder haar stijl, haar attitude en haar statements maar toch vind ik deze clip kwalitatief niet top. Maar ze is en blijft uniek ook zo, misschien juist wel zo 😉

   Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?