Review Wilkinson Hydro Silk Bikini scheermes

Review Wilkinson Hydro Silk Bikini scheermes + winactie!

Vandaag deel ik niet alleen mijn review over de waterdichte trimmer- en scheerapparaat in één van Wilkinson maar ik mag er ook drie weggeven. De Hydro Silk Bikini van Wilkinson is geen standaard scheermes, het heeft naast vijf mesjes een serum en een bikinitrimmer. Geen gezeur meer down under met het scheermesje want met de trimmer houd je het clean en netjes. Benieuwd? Let’s click!

Review Wilkinson Hydro Silk Bikini scheermes + winactie!

Wij vrouwen hebben het niet makkelijk. De ongemakken van het vrouw zijn begint al vroeg en we zullen de rest van ons leven moeten dealen met de allergrootste kleine ongemakkelijkheden in het leven. Ongemakken als ongesteld zijn, ongewenst lichaamshaar, make-up verwijderen, make-up aanbrengen, op hoge hakken lopen, aankomen in gewicht, de overgang, naar eten kijken en aankomen, hormonen, kinderen op de wereld zetten en opvoeden en dan ook nog werken. Het valt allemaal niet mee en waarom kunnen wij vrouwen gewoon niet zonder enige voorbereiding en onzekerheid een bikini in jumpen en het water induiken?

Wij willen eerst een bikiniproof lichaam en hier beginnen we in de winter al mee. We willen natuurlijk wel een beetje waterproof make-up op als we het water in duiken en dit alles zonder jengelende kinderen en ongewenst lichaamshaar. We nemen alleen een duik als we niet zwaar ongesteld zijn natuurlijk.

Gelukkig bestaan er producten die het ons makkelijker maken. Voor mijn blog ontving ik de Wilkinson Hydro Bikini scheermes en dit is niet zomaar een scheermesje.

Review Wilkinson Hydro Silk Bikini scheermes

The Vajay-jay Jungle Down Under

De zomer is dan wel over maar dit wil niet zeggen dat we een wintervacht laten staan toch? Hoe vervelend is het klusje om down under de boel netjes gekapt te houden? Ongewenst lichaamshaar weghalen is een vervelend klusje en ik denk dat geen enkele vrouw in haar handen staat te klappen om haar vajay-jay netjes in model te brengen of haar benen en oksels te scheren.

De Hydro Silk Bikini van Wilkinson helpt een handje. De trimmer- en scheerapparaat in één is makkelijk in gebruik en is lief voor de huid.

Wilkinson hydro silk review

Wilkinson Hydro Silk Bikini scheermes met trimmer

De Hydro Silk Bikini is een waterdichte trimmer- en scheerapparaat in één en kan worden ingesteld naar drie verschillende haarlengtes. Het scheermesje heeft vijf mesjes, met daarom heen een stuk waar het serum in zit. Het vochtinbrengende serum wordt geactiveerd als het in aanraking komt met water en verzorgt en verzacht de huid tijdens het scheren. I must say dat ik geen enkele irritatie heb gehad. Oh een pluspunt is dat je geen scheergel nodig hebt want het serum is voldoende om vloeiend en glad te scheren.

wilkinson scheermes ervaring

Aan de andere uiteinde van het scheerapparaat zit de trimmer. Voor de trimmer heb je een batterij nodig, deze is inbegrepen. In het apparaat zit een aan en uit knop waarmee je de trimmer kunt bedienen. De Hydro Silk is geheel waterdicht en je kunt het gewoon onder de douche gebruiken.

wilkinson review

wilkinson trimmer review

wilkinson trimmer scheermes review

Ik ben zeer tevreden over het scheermesje, mijn huid is zacht en ik heb geen last van irritaties gehad. Het scheren gaat vloeiend en snel. De trimmer heb ik niet gebruikt omdat ik het daar, down under, niet trim maar laat harsen. Het scheermes ligt fijn en makkelijk in de hand en is makkelijk in gebruik.

winactie wilkinson scheermes met trimmer

schaamhaar trimmer review
Winactie!

Wil jij de Wilkinson Hydro Silk Bikini winnen? Ik mag er drie weggeven 🙂 Het enige wat moet je doen om kans te maken is een reactie achterlaten. Let op dat je een geldig e-mailadres invult. De winactie loopt tot en met 20 september 2017.

Your thoughts? Laat het mij hieronder weten.

Volg jij mij al op Facebook, Instagram en Twitter?

Lees ook

39 reacties

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?