Review Oenobiol beautysupplementen

Review Oenobiol beautysupplementen

Mooier worden door een pilletje te slikken? Ik denk dat je met je hoofd nee schudt. De nuchtere Nederlandse vrouw schuift de supplementen weg, zegt nee en grijpt naar gezonde voeding, voldoende slaap en beweging. Of niet? Toch kon ik geen nee zeggen tegen de beautysupplementen van Oenobiol. De Franse vrouwen kiezen massaal voor Oenobiol en denkende aan de stijlvolle Franse Parisiennes zei ik volmondig ja tegen het Franse merk. Ik heb de beautysupplementen nu enkele weken in mijn beautyroutine gepropt en kan je helaas nog geen eindconclusie geven maar ik wil je wel in deze introductie meer vertellen over het merk, haar supplementen en mijn review tot nu toe.

oenobiol review

Review Oenobiol beautysupplementen

Een tijd geleden werd ik door een PR bureau gevraagd om de beautysupplementen van het merk Oenobiol te proberen. In de periode dat ik gevraagd werd werkte ik zeven dagen per week, sliep niet voldoende en de moeheid was van mijn gezicht af te lezen. Veel werken is geen reden om ongezond bezig te zijn. Ik moest de knop omdraaien en beloofde mezelf goed gedrag door te voldoende te slapen, genoeg fruit en groente te eten en lief voor mezelf te zijn. Ik vond het daarom een goed idee om beautysupplementen als extra aanvullende en natuurlijke ondersteuning erbij te gebruiken.

Over Oenobiol

Oenobiol biedt een uitgebreid assortiment van beautysupplementen geïnspireerd door de natuur, voor een optimale versterking van je schoonheid van binnenuit. Zo zorg je voor jouw innerlijk en uiterlijk en voel jij je mooi en stralend.

 • Uitgebalanceerde combinatie van ingrediënten zoals vitaminen, mineralen en extracten op basis van planten, kruiden, groenten, zeewier, pitten en zaden.
 • Al meer dan 20 jaar marktleider in Frankrijk.
 • Een range van verschillende producten voor huid, haar, zon en je silhouet.
 • Oenobiol Paris is verkrijgbaar in 15 verschillende producten, in 5 productlijnen:
  • Beauty Support
  • Skin Support
  • Skin Support Sun
  • Silhouette
  • Hair Support

Er zijn vijf verschillende lijnen binnen Oenobiol en ik koos voor Beauty Support, Anti Age, Silhouette Boost en de Verminder Tussendoortjes pastilles. De Silhouette supplementen waarover ik verderop in dit artikel uitgebreid op in ga heeft mijn lovely husband getest en slikt de supplementen nog steeds. De Verminder Tussendoortjes pastilles zijn helemaal van mij, want ik ben een echte zoetekauw en ik was heel benieuwd of deze pastilles mij zouden helpen om de zin in tussendoortjes te verminderen.

Ik ben nu drie maanden bezig en heb de Anti Age en Beauty Support supplementen in mijn beautyroutine gepropt. Om mijn review compleet te maken zal ik over een tijdje een eindconclusie schrijven. Zie dit review als een soort tussentijdsverslag, het is namelijk zo dat je de beautysupplementen minimaal een half jaar moet slikken wil je er hardcore iets over vertellen. Voor nu mijn ervaring over de eerste drie maanden.

oenobiol beauty support review

Oenobiol Beauty Support

Oenobiol Beauty Support supplement is voor een mooie en stralende huid, haar en nagels. Beauty Support voedt van binnenuit je huid, haar en nagels dankzij een combinatie van avocadopittenolie, biotine, aloë vera en verscheidene vitaminen en mineralen. Na de eerste weken zag ik geen verschil maar na acht weken viel het mij op dat mijn wimpers voller en langer zijn geworden. Ik kan hier geen harde uitspraken over doen maar ik trok voor mezelf de conclusie dat het door de Beauty Support supplementen komt. Helaas kan ik geen uitspraak doen over of mijn nagels sterker zijn geworden, ik heb namelijk acrylnagels.

Ik neem 1 supplement per dag tijdens het ontbijt.

Ingrediënten
Avocado olie, gelatine, magnesium oxide, calcium ascorbaat, gedeeltelijk geharde sojaolie, ijzerfumaraat, glansmiddel (glycerol, sorbitol), dl-alfa tocoferylacetaat, nicotinamide, druivenpitextract (Vitis vinifera), cysteine HCl, zinkoxide, verdikkingsmiddel (bijenwas), aloe vera extract, emulgator (sojalecthine), calciumpantothenaat, betacaroteen, cyanocobalamine, kopersulfaat, pyridoxine HCl, riboflavine, mangaansulfaat, kleurstoffen (titaandioxide, chlorofyl kopercomplex), pteroylmonoglutaminezuur, cholecalciferol, chroom(III) chloride, kaliumjodide, natrium seleniet, biotine.

Oenobiol Anti age review

Oenobiol Anti Age

Anti Age me please! Ik ben 34 jaar en ik wil er niet jonger uitzien MAAR ik zou er wel graag frisser uit willen zien en als het kan de rem op veroudering iets harder indrukken. Ik heb zichtbare tekenen van huidveroudering, rimpels CHECK, lijntjes CHECK. Ik vind ouder worden niet zo erg maar als het even kan wil ik graag mijn best doen om de dichtheid en elasticiteit van de huid te behouden. Oenobiol Anti Age bevat Q10, tomatenextract, luteïne, selenium en vitamine E en deze ingrediënten zouden goed zijn voor de huid en het behouden van de dichtheid en elasticiteit van de huid.

Ook het Anti Age supplement neem ik dagelijks in bij het ontbijt.

Ingrediënten
Raapzaadolie (Brassica rapa), gelatine, tomaatextract (Lycopersicon esculentum), glansmiddel (glycerol), emulgator (glycerol monostearate), d-alfa-tocoferol, groot afrikaantje extract (Tagetes erecta), natrium seleniet, co enzym Q10, glansmiddel (sorbitol), kleurstoffen (titaandioxide, ijzeroxide).

Oenobiol Silhouette Boost

Oenobiol Silhouette Boost

Het is geen magisch potje met supplementen waarmee je in een korte tijd kilo’s zult verliezen maar Silhouette Boost kan wel steuntje in de rug geven voor mensen die willen afvallen.

Silhouette Boost bevat het natuurlijke extract wakame dat het energieverbruik in het lichaam verhoogt waardoor er extra calorieën worden verbrand.

Omdat ik zelf niet hoef af te vallen besloot mijn man de supplementen te gebruiken. Mijn man heeft de afgelopen jaren keihard gewerkt in de sportschool en zijn lichaam is mooi gespierd maar hij wilt de laatste kilo’s graag kwijt. Hij vond het geen probleem om de Silhouette Boost supplementen te gebruiken. Hashtag proefkonijn!

Voor een optimaal resultaat is het advies om de supplementen gedurende 16 weken te gebruiken. We zitten nu in de achtste week en het resultaat deel ik graag over een paar weken.

Driemaal per dag, 30 minuten voor de maaltijd 1 capsule innemen

Ingrediënten
Wakame-extract (bruinwier – Undaria pinnatifida) – granaatappelpittenolie (Punica granatum), gelatine, geleermiddelen (glycerol, sorbitol), kleurstoffen (titaandioxide, ijzeroxide, karmijn), natuurlijk aroma.

Oenobiol Verminder Tussendoortjes review

Oenobiol Verminder Tussendoortjes

Oenobiol Verminder Tussendoortjes hoef ik niet weken te slikken om een review te schrijven want ik kwam er direct achter of de pastilles een GO of een NO GO krijgen. Ze krijgen een GO. Tijdens de launch party van Oenobiol in Amsterdam nam ik een pastille en kort daarna nam ik een M&M in mijn mond and guess what…Ik proefde geen suiker, geen zoetigheid en enkel de pinda.

Met Oenobiol Verminder Tussendoortjes verminder je de verleiding van een ongezond tussendoortje. De nieuwe formule bevat drie bestandsdelen die helpen om:

 • Het hongergevoel en de zin in tussendoortjes te verminderen dankzij johannesbroodpitmeel.
 • De zin in zoet te verminderen dankzij het extract van Gymnema sylvestre.
 • Een normale bloedsuikerspiegel te behouden dankzij chroom.

Ik vond het zo bizar om na de pastille een M&M te proeven, ik voelde het suikerlaagje wel maar proefde er niets van. Door deze pastilles heb ik minder zin en behoefte aan suiker en daar heb ik de die hard en hardcore zoetekauw dus echt iets aan.

Oenobiol review

Voor zover mijn ervaring over Oenobiol. Ik hoop je over een paar weken meer te vertellen…to be continued!

De beautysupplementen van Oenobiol Paris zijn ontwikkeld op basis van actieve bestanddelen met een plantaardige oorsprong en worden wetenschappelijk onderzocht. Voor meer informatie over het merk en haar productlijnen verwijs ik je naar de website van Oenobiol.

 Geloof jij dat supplementen een goede ondersteuning kunnen geven?

Lees ook

10 reacties

 • Ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst best m’n twijfels had bij dit concept maar als ondersteuning denk ik inderdaad dat het heel goed kan werken! Die pastilles wil ik trouwens wel eens gaan kopen. Ik ben ook een enorme zoetekauw en ben nu minder aan het snoepen 🙂 Ben benieuwd of dit me kan ondersteunen.

  Beantwoorden
 • Ik zou het zelf niet zo snel kopen en eerst de onderzoeken afwachten (ik neem aan dat die door een onafhankelijke partij worden uitgevoerd). Als je echt problemen hebt met afvallen en het echt niet lukt met eigen kracht kan ik me wel goed voorstellen dat dit een handig hulpmiddel is.

  Beantwoorden
 • Voor sommige dingen/kwaaltjes denk ik dat supplementen best kunnen werken.. maar of het echt zulke wondermiddels zijn die het beloven weet ik niet…
  Echter placebo effect geeft alsnog het gewenste effect dus wat maakt het ook uit dan toch 😀
  Wat grappig dat je man meetest haha

  Beantwoorden
 • Ik denk dat ik alleen voor de beauty supplementen zou gaan! Opzich geloof ik daar wel in. Je ziet ze overal opduiken dus waarom zouden deze niet goed zijn toch?

  Ben benieuwd naar je eind conclusie!

  Beantwoorden
 • Hoi Nesrin,
  Je uiteindelijke review staat er nog niet op, of wel?
  Kan ik me ergens inschrijven zodat ik op de hoogte wordt gehouden van je updates/ nieuwe posts?

  Beantwoorden
  • Hi Rachel,
   Nee de uiteindelijke review staat nog niet online, deze verschijnt binnenkort. Ik stuur jou een mailtje zodra deze online staat, je zou anders ook mijn FaceBook pagina kunnen liken, dan zie de review van zelf verschijnen 😉

   Groet, Nesrin

   Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?