Review LIDL's parfum Madame Glamour Suddenly wat precies zoals Chanel Coco Mademoiselle ruikt

Review LIDL’s parfum Madame Glamour Suddenly wat precies zoals Chanel Coco Mademoiselle ruikt

Een flesje Chanel voor nog geen €4,-? Het bestaat. Benieuwd? Ik vertel je alles over het goedkope Lidl geurtje Madame Glamour Suddenly wat precies zoals Chanel Coco Mademoiselle ruikt. Mijn liefde voor Chanel gaat heel ver en heel diep, ik kocht mijn eerste flesje Chanel toen ik 16 jaar was, en nu 18 jaar later ben ik nog altijd trouw aan dit merk. Geen ander merk dan Chanel past beter bij. Ik wissel gedurende het jaar van Chanel geurtjes, zo is Allure favoriet in de winter en Coco Mademoiselle en Chance eau Tendre favoriet in het voorjaar en in de zomer. Toch ben ik onlangs vreemdgegaan, ik ging van chique Frans naar Duits discount. Het geurtje van de Lidl is bijna net zo lekker als het geurtje van Chanel, en het mooiste van alles is het discount prijskaartje.

Review LIDL’s parfum Madame Glamour Suddenly wat precies zoals Chanel Coco Mademoiselle ruikt

Toen ik in december de Madame Glamour Suddenly geurkaars van mijn zus kreeg was ik om. De geurkaars rook precies net zoals Chanel’s Coco Mademoiselle. Ik wist dat Lidl er ook een geurtje van had, en zo ging ik langs verschillende Lidl’s met de hoop dat ik wat flesjes zou scoren. Lidl heeft dit geurtje jammer genoeg niet standaard in het assortiment, maar elk jaar begin februari, rond Valentijn, liggen de schappen vol. Mijn zusjes en ik kochten wat flesjes en ook de Madame Glamour handcrème, deze ruikt net zoals Coco Mademoiselle.

Wil je meer weten over deze handcrème? Lees dan de review van collega-blogger Northflix, zij is een kei in reviews schrijven en vergeet vooral niet meer reviews te lezen op haar blog want dit kan ze hoor.

lidl parfum chanel coco mademoiselle dupe

Van chique Frans naar Duits discount

Coco Mademoiselle gebruik ik al jaren, ik stond vooraan in de rij toen het geurtje in 2001 net nieuw in Nederland was. Ik houd van dit geurtje en ik ben er nog lang niet klaar mee. Voor 50 ml Coco Mademoiselle betaal je €97,-. Je hoeft er niet veel van op te spuiten en het geurtje blijft de hele dag hangen. Mijn voorkeur gaat uit naar de eau de parfum variant, want de eau de toilette van Chanel ruikt toch een tikkeltje anders volgens mijn neus. Er zijn vrouwen die het verschil niet ruiken, maar ik heb de neus van een bloedhond en ik RUIK alles heel erg goed.

Voor een 50 ml flesje Suddenly van Madame Glamour (Lidl) betaal je €3,99. Bam. Wat een verschil. Maar is er meer verschil behalve dan het prijskaartje? Dat is er zeker, want als je in de Lidl voor de kassa staat beleef je niet hetzelfde wanneer je bij Douglas, ICI Paris XL of een andere parfumerie staat. Maar gezien het prijsverschil neem ik, nemen we, dit voor lief.

chanel coco mademoiselle dupe review

Suddenly Madame Glamour vs. Coco Mademoiselle Chanel

Ik heb beide geurtjes op twee verschillende armen gespoten en een dag lang getest. De geur van Lidl is een tikkeltje zachter, meer poederachtig, je hebt hier meer van nodig wil je het goed ruiken. Het parfum van Chanel is sterker en meer aanwezig, je hebt hier zeker minder van nodig. Na een paar uur is het parfum van Chanel nog steeds goed aanwezig en het parfum van Madame Glamour is beduidend minder.

Op het doosje van Suddenly staat eau de parfum, maar ze liegt, want het is toch eerder een eau de cologne. De echte parfum liefhebber heeft dit vrijwel direct door want een eau de parfum heeft veel meer kracht.

lidl suddenly review chanel coco mademoiselle

Het is jammer dat Suddenly niet het hele jaar verkrijgbaar is, daarom heb ik meer dan 10 flesjes Suddenly in huis gehaald. Let’s be honest, het is toch fijn om een cheap back up te hebben, en zo ligt er in elke handtas een flesje klaar. Een slimme meid is op alles voorbereid.

Voor alle mannen: wil je haar dit geurtje cadeau geven? Geef haar Chanel en tip haar mijn review zodat ze zelf naar de Lidl kan gaan.

Wie, wat, waar en hoeveel?

Madame Glamour Suddenly eau de parfum 50 ml te koop bij Lidl Nederland voor 3,99.
Chanel Coco Mademoiselle eau de parfum 50 ml te koop bij de bekende parfumerieën voor €97,00.

Budgettip Chanel dupe Suddenly Madame Glamour geurkaars van Lidl

Mijn Madame Glamour Suddenly geurkaars review vind je hier.

Wat is jouw favoriete geurtje? En heb je hier ooit een dupe van geprobeerd?

Lees ook

27 reacties

 • Ik draag bijna nooit parfum. Ik vind het snel overheersend, dan ruik ik dat geurtje heel de dag. Ik heb ooit ook Allure gekocht, maar helaas glipte die na een paar keer gebruikt te hebben uit mijn handen, op de badkamertegels. Ik heb de geur heel lang geroken. Ik heb nu nog de geur van Boss. Maar ook al lang niet meer gedragen.

  Beantwoorden
 • Sinds jouw review over de kaars wil ik die kaars, dit parfum en door het lezen van de review van Northflix nu ook de handcrème. I’m dying, want ‘mijn’ Lidl heeft ze dus niet!

  Beantwoorden
 • Ben een liefhebber van meerdere geuren, waaronder Chanel, maar ook Hugo Boss, Giorgo Armani en Gucci. I don’t stick to one….love them all. Depending the mood I’m in 😊
  Deze is idd ook lekker en zoals je schrijft is the real one pretty aan de prijs. Dan is dit een leuke meevaller die iets minder lang blijft hangen. I don’t mind it, love it….. Ik gebruik de handcreme als layer onder de plek waarop ik de parfum aanbreng, dan blijft hij iets langer. Als handcreme vind ik hem niet prettig. Daar ben ik verknocht geraakt aan de Dove Dermaspa Cashmere comfort.

  Beantwoorden
 • Haha goed bezig: dit soort dingen moet je groots inslaan 😉 Wat ideaal dat er zo’n goedkope variant verkrijgbaar is! Natuurlijk niet helemaal hetzelfde en jammer dat het geen eau de parfum is, maar voor dat geld zou ik er ook wel aardig wat flesjes van kopen 🙂

  Beantwoorden
 • Ik heb hem gekocht maar zoals gewoonlijk wordt het bitter op mijn huid,

  Ik be al verschillende keren bij echt perfumzaken geweest en daar weten ze het ook niet meer,
  Een geurtje wat wel goed bij mij blijft is Boudoir van Vivienne Westwood die is heel erg poederachtig en doet vriend teveel denken aan zijn moeder en tante en daar wil hij niet mee in bed liggen.
  Bij de Aldi in Frankrijk heb ik wel een hele lichte geur gevonden die ook bij me past, ben nu aan het laatste beetje bezig.

  Beantwoorden
 • Happy van Clinique is mijn favoriete luchtje en ook het eerste luchtje waar ik mijn zuurverdiende krantenwijk geld aan uit gaf..! Maar Coco Chanel madamoiselle staat daar vlak onder! Die geurkaars moet ik hebben..! En een kopie van Coco ook..! Geurkaarsen kun je ook nooit genoeg hebben..!

  Beantwoorden
 • Ik koop zelf altijd de echte geurtjes in de uitverkoop bij de Etos of Kruidvat maar dit is ook een goeie! Zak inderdaad niet exact het zelfde zijn maar prima voor erbij!! Daar zou ik ook een voorraad van inslaan hihi.

  Beantwoorden
 • Wat een goede tip! Ik hou echt van Coco Mademoiselle, maar hij is op en ik vind het origineel toch best wel heel duur. Dus ik ga eens kijken of ik hem hier bij Lidl nog kan vinden

  Beantwoorden
 • Mijn all time favoriet is ook Coco Mademoiselle van Chanel! Jimmy is groot Chanel fan en hij gaf me deze parfum ooit cadeau. Het eerste flesje is bijna leeg, dus kreeg ik vorige week voor mijn verjaardag flesje nummer twee! 😀 Heerlijk!

  Beantwoorden
 • ik zoek me de pleuris naar die Suddenly Madame Glamour, ik heb het helaas nog niet gescoord 🙁 ik heb ooit een hele goede dupe gekocht op de markt van Angel van Thierry Mugler….

  Beantwoorden
 • Scheelt echt een hoop geld zeg. Maar toch ga ik voor het orgieën. Ik heb de dupe en het orgieën maar deze vind ik gewoon beter. Hij ruikt langer en sterker.

  Beantwoorden
 • Ik vind Chance en Coco Mademoiselles zalig! Evenals j’Adore van Dior, La Vie Est Belle van Lancome en de nieuwe van Abercrombie. Ook veel The Body Shop geuren zijn favoriet. Dupes kocht ik voorheen nooit aangezien ik in een parfumerie werkte en dupes not done waren natuurlijk. Nu ik zelf de volle mep weer moet betalen neem ik het niet zo nauw en ga ik eens bij de Lidl kijken 😉

  Beantwoorden
 • Ohmygod de hele review was ik meer benieuwd naar de kaars (sorry) die klinkt heerlijk!! Toen ik daar overheen was ging ik toch even lezen over de parfum en het feit dat je er meer dan 10 hebt gekocht zegt genoeg. Ik ga ook kijken! Misschien lekker voor de wat minder zwaardere dagen.

  Beantwoorden
 • Oh, man. Ik heb je hier al vaker over zien schrijven en stiekem kijk ik ook altijd in de Lidl hier in België of ze dat ook verkopen… maar helaas. Nog niet gevonden. Ik draag regelmatig Coco Mademoiselle dus ik ben echt super benieuwd naar dit geurtje. Mocht ik ooit in Nederland zijn dan moét ik dus in de Lidl zijn 😀

  Beantwoorden
 • Ik vind dit echt hilarisch om te lezen. Wilde graag een keer Chanel no5 kopen, maar in ons dorp is dat niet te koop… omdat ik toch een nieuw geurtje wilde kocht ik een paar weken geleden alvast de Suddenly diamonds bij Lidl. Nu ik dit gelezen had ben ik snel nog even heen geweest en heb de woman 1 ook gehaald! Helemaal blij mee. Super tip dus!

  Beantwoorden
 • Dat wordt binnenkort dat luchtje testen, zulke goedkope luchtjes zijn heerlijk om zo los in je tas te gooien en op te spuiten als je wilt, doe je bij de dure toch minder snel

  Beantwoorden
 • Uit nieuwsgierigheid spoot ik wat Woman 1 op mijn pols. Heerlijk. Kwam mij heel bekend voor. Toen ik las dat het op Chanel no 5 lijkt viel het kwartje. Ruikt heel lang hetgeen bij echte merkparfums vaak niet zo is bij mij.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?