Review Botox in a bottle Forever Living Aloe gezichtsmasker

Review Botox in a bottle Forever Living Aloe gezichtsmasker

Voor al mijn jonge lezeressen die nog geen 30 jaar zijn: wees lief voor je huid en met name het gezicht. Investeer in goede skincare en verzorg en reinig het gezicht. Oh en ga niet zoals ik als een malle zonder bescherming in de zon zitten bakken. Ik ben bijna 34 jaar, BIJNA, en ik heb tot voor kort vrij weinig aandacht aan mijn gezicht slash skincare gegeven. Onlangs vertelde ik op mijn blog dat ik voor het eerst een Botox behandeling heb gehad. Het ging om 1 zone en dus niet alle zones zoals Marijke Helwegen. Mijn Botox doel was niet om er jonger uit te zien maar om de vervelende groeven tussen mijn wenkbrauwen weg te werken. Dit Botox verhaal zal ik in een ander blogpost delen. Vandaag mijn review ‘Botox in a bottle Forever Living Aloe gezichtsmasker’, oftewel het Aloe Activator en Mask Powder gezichtsmasker. Niet alleen ik ben positief over het gezichtsmasker, maar ook mijn man, schoonzusje en twee vrienden zijn helemaal om.

As we speak heb ik het gezichtsmasker op mijn gezicht. Ik kan niet lachen, drinken, eten of praten, mijn gezicht staat helemaal strak. Sterker nog, ik krijg op dit moment mijn lippen niet van elkaar. Het masker gebruik ik nu ruim een maand en breng het eens per week aan. Helaas heb ik geen voor of na foto’s, jullie moeten mij op mijn woord vertrouwen ;-).

Het masker is ideaal voor een relax, chill, weg met (of van) de wereld moment wilt. Voor je het masker aanbrengt moet je even in de keuken staan om twee verschillende producten met elkaar te mengen. Op het moment dat je het masker op hebt moet je lekker liggen, geniet dan 30 minuten gewoon van helemaal niks.

Review Botox in a bottle Forever Living Aloe gezichtsmasker

Review Botox in a bottle Forever Living Aloe gezichtsmasker

Voor mijn blog ontving ik een flesje Aloe Activator en een potje Mask Powder. Als je deze twee producten met elkaar mengt ontstaat er een masker, een botox masker zoals ze dit op het internet noemen. Het mengsel is roze en heeft een bubble gum look & feel. De Aloe Activator kun je ook los gebruiken als een vochtinbrengende en milde reiniger. De Aloe Activator bevat enzymen en aminozuren. Het merk Forever Living zegt het volgende over de Aloe Activator en de Mask Powder:

Aloe Activator
Aloe Activator is een milde reiniger voor de huid,die voor 99,66% uit pure gestabiliseerde aloë vera gel bestaat. De toevoeging van allantoïne heeft een gunstige invloed op de vochtbalans van de huid en activeert de celvernieuwing. Aloe Activator kan ook in combinatie worden gebruikt met de Mask Powder voor een weldadig, vochtregulerend en reinigend gezichtsmasker voor een optimale verzorging van de huid.

Mask Powder
De Mask Powder is voor het verzachten, verzorgen en reinigen van de huid.

Het is een ultra-fijn poeder met een unieke combinatie van rijke ingrediënten. Het verzacht, verzorgt en reinigt de huid terwijl het de huidcellen vernieuwd en nieuwe celgroei stimuleert.

Een perfecte emulsie voor een masker dat u verkrijgt door het poeder met Aloe Activator te vermengen. Het poeder bestaat uit een unieke combinatie van werkzame stoffen die de huid verstevigt en reinigt. Vermengd met Aloë Vera Gel en de allantoïne in de Aloe Activator, zorgt dit krachtige gelaatsmasker voor een totale diepte-reiniging van uw huidporiën.

forever living botox masker review

botox masker aloe forever living review

Gebruik
Het masker is geen kant-en-klaar product, je moet zelf even in de keuken staan, daarom krijg je een etui met daarin drie hulpmiddelen. Doe één volle theelepel Mask Powder in een kom. Meng dit met één volle theelepel Aloe Activator tot het mengsel de structuur van een lotion heeft. Gebruik de applicatieborstel om een laag op het gezicht aan te brengen. Nu is het moment om te ontspannen. Zet je telefoon uit, ga lekker liggen en beweeg vooral niet met je gezicht. Het masker zal na enkele minuten hard worden en voor je het weet staat het helemaal strak.

Na ongeveer een half uur leg je een warme natte handdoek op het gezicht om het masker te verzachten. Verwijder het masker en spoel af met warm water. Als laatste stap breng je je favoriete skincare aan op het gezicht.

Resultaat
Een glad, strak en schoon gezicht. Ik heb een gezonde glow en mijn huid voelt heel zacht. De Mask Powder kost €21,05 en de Aloe Activator kost €14,76. Je kunt de Aloe Activator los als reiniger gebruiken. Voor elk masker heb je maar 1 theelepel van elk product nodig en op die manier valt het prijskaartje echt wel mee.

Wil jij dit masker ook proberen? Neem dan contact op met de oh zo lieve en vriendelijke Salima. Je kunt haar een e-mail sturen salicare@flp.com of neem een kijkje op haar website www.salicare.flp.com.

Naast dit masker heeft Salima meer mooie producten voor het verbeteren van de gezondheid, wellness en beauty.
En voor een persoonlijk advies op één van de bovenstaande gebieden kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Salima.

Ben jij net als ik een “laatbloeier” als het skincare gaat? Of ben jij altijd al lief voor je huid geweest?

Lees ook

15 reacties

 • Ik ben net als jij een laatbloeier maar dat was meer omdat ik nooit huidproblemen had. Tot mijn 30ste en mijn huid besloot lastig te gaan doen.

  Dit masker klinkt goed trouwens!

  Fijne zondag, lieve Nesrin

  Beantwoorden
 • Dat masker klinkt zó fijn! En wat een goede boodschap! Ik verwaarloos mijn huid af en toe best wel een beetje en je herinnert me eraan dat ik er echt eens iets meer aandacht aan zou moeten besteden. Anders krijg ik later vast spijt dat ik er niet meer aan heb gedaan.

  Beantwoorden
 • Nu ik bijna 30 ben ga ik hier steeds meer aandacht aan besteden. De rimpels worden steeds meer en ik voel dat mijn huis slapper wordt tov een paar jaar geleden. Klinkt als een ideaal product!

  Beantwoorden
 • Oh god!! Werkt dit echt? Het is niet eens zo duur. Ik heb vanaf mijn vroege jeugd altijd creme-tjes gesmeerd. Ik denk dat ik er wel profeet van heb gehad. Ik ben nu 33 en moet zeggen dat ik nu iniminie rimpeltjes bij mijn ogen krijg. Of dit normaal is weet ik niet maar ik ie mensen om me heen die dikkere groeven hebben.

  Beantwoorden
 • Hier een al gepensioneerde vrouw, vroeger werd er nauwelijks schoongemaakt en gesmeerd, daar ben ik dus niet mee opgegroeid. Nog steeds gebruik ik weinig, was me met water en zeepvrije gel en soms eigengemaakte scrub. Ja wat rimpels maar niets om me druk over te maken, zit ook in de genen, mijn moeder was 90 en ook nauwelijks gerimpeld. Ik gebruik nu de arganolie van het flesje wat ik voor 1 euro kon kocht nav jouw tip, is bijna op en wat ik erna ga gebruiken weet ik nog niet.

  Beantwoorden
 • Met een masker ben ik ook pas vorig jaar begonnen… laat dus. Dit masker klinkt goed maar zou voor mij te veel werk zijn om regelmatig te doen. Ik gebruik een masker van Clinique wat je er makkelijk opsmeert en er na 5 minuten al af mag. Heerlijk masker en mijn huid knapt er echt van op. Wel een stuk duurder helaas.

  Beantwoorden
 • Ik ben redelijk lief voor mijn huid. Kan beter, kan ook slechter ;).

  Make up haal ik er altijd vanaf, en smeer ook meestal wel iets op mijn gezicht omdat anders de vellen er bij hangen ;). SPF gebruik ik niet genoeg, alleen als ik echt de zon in ga (omdat ik anders verbrand…).

  Beantwoorden
 • Klinkt goed, ik ga hem proberen! Ik ben pas na mijn vijfentwintigste begonnen met smeren, redelijke laatbloeier dus. Iets waar ik wel spijt van heb is dat ik als eigenwijze puber me ook nooit insmeerde met zonnebrand. “Ja, ik verbrand toch nooit.”

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?