Random Facts over mij

Random Facts over mij

Een blogpost vol random facts vind ik altijd erg leuk om te lezen bij andere bloggers. Vandaag deel ik een lijst met random facts over mij. Voor de trouwe lezers zullen niet alle feiten nieuw zijn, maar ik heb mijn best gedaan om zoveel mogelijk nog niet eerder gedeelde feiten hier op het scherm te knallen. Ready? Let’s go!

Random Facts over mij

Mijn zusje lijkt op het Meisje met de parel.

meisje met de parel

Ik kom uit een gezin van zes personen, ik heb drie zussen en ik ben nummer twee, de rebel, van de vier meiden.

Ik ben op zondag 27 maart 1983 geboren.

Vandaag ben ik 34 jaar, 10 maanden en 0 dagen oud. Dat zijn 12.724 dagen, ofwel 305.384 uren, oftewel 18.323.040 minuten, danwel 1.099.382.409 seconden.

In de week van 27 maart 1983 stond Nena op nummer 1 in de top 40 met 99 Luftballons!

Als ik mijn haar niet verf dan ben ik aardig grijs. Ik heb zelfs een grijs wimpertje 🙁

Mijn man en ik hebben elkaar voor het eerst ontmoet tijdens een verjaardagfeestje van mijn nicht bij McDonald’s, ik was toen denk ik een jaar of vier.

Chanel Stash Daily Cup of Bla Bla Bla

Al vanaf mijn zestiende draag ik parfum van Chanel. Heel soms ga ik vreemd en draag ik een ander geurtje

Elke nacht zet ik mijn zoon van vijf op het potje. Mijn zoon heeft een hoogslaper, ik klim met het potje naar hem en zet hem op bed op het potje. Visualiseer deze ajb.

Ik draag haast nooit zilveren sieraden. Goud is meer mijn ding.

Koffie drink ik zwart met één zoetje.

Als ik iets heel graag wil dan ga ik er voor en pak of krijg ik het.

Mijn nieuwe roze iPhone 7

Mensen terugbellen is iets wat mij zelden lukt.

Praten zonder het nodige nadenken is typisch Nesrin.

Ik wil al weken The Devil wears Prada kijken.

Terwijl iedereen Victoria Beckham te dun vindt, vind ik haar juist mooi en niet te dun.

Ik vind appeltaart niet lekker. Maar omdat het zoet is neem ik wel altijd een hapje.

Ik kan slecht tegen kritiek.

Ik wil altijd meer en neem geen genoegen met standaard dingen.

Ik moet elke avond thee drinken.

Vroeger wilde ik advocaat worden.

Ik heb al jaren geen WhatsApp en hier ben ik nog steeds very happy mee. Maar ik heb wel WhatsApp op mijn werktoestel voor mijn zakelijke contacten…zakelijk ligt toch echt anders dan privé.

Tijdens mijn mbo-opleiding was ik meer aan het werk en druk met geld verdienen dan studeren.

Geld verdienen vind ik leuk en geeft mij een gezonde dosis energie.

Ik wil altijd doorgroeimogelijkheden zien en neem geen genoegen met een rechte lijn waar geen groei mogelijk is.

Tijdens mijn hbo-opleiding ging ik trouwen, werd ik zwanger, beviel ik van een prachtig kindje. Ik mocht het eerste jaar van baby tot peuter tijdens mijn studie meemaken.

Als ik moerbeien zie denk ik terug aan de vakanties in het dorp in Turkije (dorp=primitief bestaan).

tunceli nesrin

Als ik dood ben wil ik in Tunceli begraven worden.

Ik wil niet gecremeerd worden. Ik ga zoals ik kwam dus niet als as.

Ik zal nooit vrijwillig een Android telefoon nemen.

Binnenkort word ik weer tante!

Ik spreek Turks met een Nederlands accent.

Nesrin een Turks meisje kinderboek

Ik spreek echt slecht Turks.

Ik luister echt vaak naar mijn gevoel. Ik neem besluiten en doe vaak dingen op gevoel.

If Beyoncé can, I can Meet the twins

Mijn eerste kat heette Pamuk, daarna kwam Ipi en nu heb ik twee katten broers in huis die ik poes noem.

Als ik de broertjes kat voer geef dan zing ik altijd een liedje. De katten reageren heftig op dat liedje en ik flash ze vaak door het liedje te zingen en ze geen voer te geven, ja dit is gemeen maar ik moet altijd lachen (hahaha ik lig nu weer dubbel).

Overtijd en geen kinderwens

Mijn zus vindt dat ik voor een derde kindje moet gaan.

Voor ik dood ben en dus in Tunceli lig wil ik echt wel de Chinese muur gezien hebben.

India trekt mij niet.

Bali wil ik ook zien voor ik dood ben.

Ik wil een keer in Las Vegas trouwen, in een mooi kort maar stylish wit jurkje. Uiteraard trouw ik dan weer mijn man.

Jaren geleden ging ik naar een concert van Shakira in Arnhem. Komt ze niet opdagen!

Dit soort blogposts schrijf ik in slechts 15 minuten! Over andere blogposts doe ik vaak langer dan twee uur over.

Gisterenavond viel ik op de bank zittend in slaap. Om 03.00 schrok ik wakker toen mijn dochter opeens voor me stond.

Wil jij liever begraven of gecremeerd worden als je didde bent?

20 reacties

 • Dat is een flinke lijst met random facts, waar ik er wel al een aantal van wist 😉
  Praten zonder nadenken is hier ook erg bekend…

  En cremeer mij maar hoor! Als ik dood ben dan 😛

  Beantwoorden
 • Ik vind dit echt leuk om te lezen! Grappig dat je al zo lang hetzelfde parfum draagt. Toen ik een jaar of 15/16 was droeg ik van die zoete Bruno Banani en Christina Aguilera geurtjes haha!

  Beantwoorden
 • Wat een teleurstelling, die Shakira. Ik zou echt zo teleurgesteld zijn geweest moest ik daar hebben gezeten. Chapeau ook dat je al deze facts,op amper een kwartiertje op hebt kunnen schrijven. Ik moet altijd uren nadenken voor ik iets over mezelf kan bedenken. Haha.

  Beantwoorden
 • Wauw, wat knap dat je zo veel leuke feitjes in 15 minuten weet te bedenken. Ik heb ze met plezier gelezen. Balen van dat concert van Shakira. Wat een pech dan! Wat leuk dat je uit een echt meidengezin komt! En grappig dat je je man eigenlijk als kleuter al hebt ontmoet bij McDonald’s. Romantiek ten top! 😉

  Beantwoorden
 • Welke studie heb je eigenlijk gevolgd? Knap om dat met zoveel extra’s in je leven te voltooien.

  Ik wil gecremeerd worden en in een rivier uitgestrooid, ben vis van sterrenbeeld en hou erg van in en op en bij het water zijn.

  Beantwoorden
  • Hai Lot,

   Ik vind het een heel mooi idee om in een rivier uitgestrooid te worden. Ik geloof in sterrenbeelden 🙂
   Ik studeerde toen aan de Christelijke Hogeschool in Ede en deed hbo communicatie.

   Beantwoorden
 • Weet je dat we veel gemeen hebben? Je scheelt maar 4 jaar met mij. Zelf wil ik ook heel graag naar bali. Whatsapp gebruik ik net als jij ook voor de zakelijke kant. Leuk om die dingen van je te lezen, zo leren we je nog wat beter kennen. Ik denk eigenlijk nooit na over de dood. Heb wel een verzekering er voor maar dan stopt het ook.

  Beantwoorden
 • Vroeger wilde ik begraven worden, nu weet ik het niet meer zeker. Laatst las ik bij de herinneringen van fb een uitspraak van mijn jongste toen denk ik 8 jaar of zo: ik wil niet begraven worden maar gecrimineerd, ik wil mijn skelet behouden… daar moet ik dus opeens aan denken

  Beantwoorden
 • Leuk lijstje! Wel shocking dit hoor: houd je niet van appeltaart?!?!? 😛 😛 Echt mijn lievelings en waar ook ter wereld ik ben: als ze ergens appeltaart verkopen ben ik er als de kippen bij hahaha 😛

  Beantwoorden
 • Chanel-lovertje hier 😉 Oh, en ik kan het me sterk visualiseren, dat ’s nachts op het potje zetten… Ik deed het ook met die van mij 😀 Hij sliep wel niet in een hoogslaper, maar toch… Hing die daar zo half slapend als een vod scheef op dat potje 😀
  En ik snap het appeltaart-gegeven he-le-maal. Eikes.

  Beantwoorden
 • The Devil wears Prada is een hele leuke film, het boek ook is ook erg leuk trouwens 🙂 China trekt me helemaal niet, Japan wel, dat zou ik graag ooit eens willen zien.

  Beantwoorden
 • Oh geweldig deze wil ik ook doen! Wat bijzonder dat je daar begraven wilt worden. Erg mooi om ook te horen wat je beredenering is. En hoe leuk dat jij en je man samen zijn en elkaar dus al veel langer kenden haha!

  Beantwoorden
 • Een aantal facts wist ik al, toch zitten er weer nieuwe bij, erg leuk, en dit schrijf je wel zo even, hahahaha apart, maar leuk! Misschien vaker doen 😉

  Ja later, ik denk dat ik dat aan mijn nabestaanden overlaat, gezien zij misschien een plek en plaats willen waar ze heen kunnen gaan, de andere kant is, mijn opa en oma zijn per ongeluk verstrooid zonder ons erbij, kun je natuurlijk ook een urn plek maken, zelfs thuis… Kortom, ik denk dat ik het overlaat aan mijn dochter en straks kleinzoon.. en wie weet achterkleinkinderen en wie weet hoeveel kleinkinderen er nog bij komen 😉

  X

  Beantwoorden
 • Begraven. Een hele hoop facts slaan ook op mij, super grappig. Ik vind Victoria Bekham prachtig, ik wil ook de Devil Wears Prade (weer) zien, ik wil naar Bali, met India heb ik niks, goud is ook mijn ding, ik ben niet snel tevreden en wil altijd meer, wil altijd doorgroeimogelijkheden zien en ga maar door.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?