Beyoncé Yours and Mine

Queen Beyoncé Yours & Mine (sorry Blair Waldorf)

Beyoncé Yours and Mine

Er zijn twee vrouwen die de titel Queen voor hun naam mogen zetten. Beyoncé en Blair Waldorf. Aangezien Blair niet echt bestaat gaan we vandaag door met Beyoncé. Is er iets wat Beyoncé niet kan? Ja er is één klein ding wat ze niet kan. Beyoncé laat in haar korte film Yours and Mine emotie zien, haar ups and downs, ze blikt terug naar 2014. Ook heb ik het over straight up gangster rap muziek voor als de kinderen niet in de auto zitten.

Beyoncé laat in 11:29 minuten emotie, liefde, realiteit, haar up & downs en mooie beelden zien. Dit filmpje is een perfect cadeautje om het 1 jarig bestaan van haar album Beyoncé te vieren. De bijna 12 minuten vliegen zo voorbij, ze spreekt over het leven, over mens zijn en haar werk. Ik werd er gewoon rustig van (zeldzaam).
Well done Queen B, well done. Is er iets wat Beyoncé niet kan? Ja er is één ding wat deze Boss Lady niet kan. She didn’t Beat someone en kwam op nummer 2 terecht. Ik geef je het antwoord.

Boss lady Beyoncé staat dit jaar niet op nummer één met de meeste centjes naar binnen harken. Volgens Forbes music rich list heeft Dr. Dre in 2014 620 miljoen dollar naar binnen gehaald. Dit dankzij de verkoop van zijn Beats by Dre koptelefoon aan Apple die goed is voor 3 miljard dollar. Runner up  is Beyoncé gevolgd door The Eagles, Bon Jovi (?!?), Bruce Springsteen en het vervelende jochie Bieber.

Dr. Dre

Ik heb niks met de koptelefoon van Dr. Dre maar het album 2001 oftewel The Chronic 2001 vind ik één van zijn beste albums en ligt daarom standaard in de auto, uiteraard alleen wat G-Funk als de kinderen niet in de auto zitten.

Photo Dr. Dre: Respect Mag.

Photo Beyoncé Ebony

En nujij.nl houden we allemaal van Beyoncé?

Lees ook

6 reacties

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?