Persoonlijk een nieuwe baan & geslaagd

Persoonlijk: een nieuwe baan & geslaagd!

Na vier gesprekken, een screening, 70 studie-uren in minder dan twee weken, kan ik dan eindelijk hardop zeggen dat ik een nieuwe baan heb. Het waren pittige maar leuke weken. Studeren en moeder zijn valt niet mee, maar gelukkig ben hier inmiddels een pro in geworden. Tijdens mijn hbo opleiding heb ik namelijk aardig wat belangrijke levensgebeurtenissen mogen meemaken. Mijn bruiloft was op een zaterdag en de maandag erna zat ik een tentamen te maken. In het derde jaar was ik zwanger én beviel ik tijdens de opleiding ook nog van een gezonde dochter. Dus dan zou je zeggen dat 70 studie-uren nu met twee kinderen, side projects, een blog en man wel meevallen. Nou nee hoor, maar ik klaag niet. Ik krijg juist ontzettend veel energie van dit soort uitdagingen. Dit laatste alleen als ik in één keer slaag.

In maart begin ik als adviseur bij een bank, dé bank. Wat ik precies ga doen en waar ik dit ga doen houd ik privé. Ik ga er uiteraard niet heel geheimzinnig over doen en ik zal het vast en zeker regelmatig over hebben op mijn blog. Maar om nu hier pats boem te zeggen wat mijn functie precies is en waar ik werk vind ik raar.

Persoonlijk: een nieuwe baan & geslaagd!

De afgelopen twee weken was het een stuk rustiger op mijn blog en ik was zelf ook minder online. Ik was aangenomen alleen moest ik nog wel even leren en een examen afleggen. De afgelopen twee weken heb ik harcore geleerd en gisteren heb ik het examen afgelegd met een dikke 7. Ik stond te stuiteren. Echt. Toen ik mijn gezicht in de spiegel zag herkende ik mezelf even niet. Wit, moe, getekend en helemaal op. Toch voelde ik mij niet zo.

deepak chopra quotes boeken

Hoe nu verder? De komende 13 weken mag ik intern aan een opleiding beginnen, dit grapje is fulltime. Ik zal dan denk ik ook minder tijd en zin hebben in mijn blog, maar dit is niet erg want mijn blog past zich aan mijn leven. Het niet voor niets een personal lifeblog right? Na de opleiding zal ik 25-30 uur voor de bank werken en dan heb ik dus ruimte over voor andere projecten en mijn blog. Dit alles vind ik héél leuk, ik houd van afwisseling en heen en weer gaan als een malle.

De komende week ben ik lekker vrij en ga ik artikelen schrijven voor mijn blog, andere blogs lezen en vooral genieten.

In maart word ik 34 jaar en het voelt als een nieuwe start, een heel leuk nieuw hoofdstuk en ik heb er ontzettend veel zin in.

Hoe vaak ben jij van baan geswitcht?

Lees ook

35 reacties

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?