oil of olaz oog make-up remover

Oil of Olaz oog make-up remover

oil of olaz oog make-up remover

Elke avond reinig en verzorg ik mijn gezicht. Ik ga nooit, nooit, nooit met make-up op naar bed. Het reinigen ging tot voor kort regelmatig met een flinke scheut douchegel. Ik boende mijn gezicht en ogen gewoon schoon en droog deppen met een handdoek deed ik ook al niet. Eerlijk mijn gezicht houdt mij de laatste weken bezig, ik word ouder en mag best een stuk liever zijn voor mijn gezicht.

Ook mijn oog make-up waste ik gewoon met facewash of een scheut douchegel eraf. Schoon is schoon dacht ik. Het is tijd, lees 32 jaar, om lief te zijn voor dit gezicht waar ik hopelijk nog heel lang mee moet/mag doen.

Ik kocht de VisaPure gezichtsborstel van Philips en hier kocht ik zelfs een anti-age reinigingsmelk voor (review volgt maar dit duurt nog even want mijn VisaPure gezichtsborstel is KAPOT!!). Met zo een gezichtsborstel kan ik natuurlijk niet over mijn ogen heen dus ging toch op zoek naar een goede oog make-up remover. Ik kocht Oil of Olaz oog make-up remover ‘Zeg dag tegen panda ogen’. Een tube met daarin een dikke romige substantie.

“Breng een kleine hoeveelheid met je vingertoppen aan op de oogleden en wimpers terwijl je ogen gesloten zijn. Verwijder met behulp van een wattenschijf.” En dit ging helemaal goed! Al mijn oog make-up was er mooi af. Snel, praktisch en geen gezeur.

Oil of Olaz oog make-up remover review

Oil of Olaz oog make-up remover claimt dat het zelfs waterproof mascara weet te verwijderen. Ik kan hier geen uitspraak over doen want ik gebruik geen waterproof (oog) make-up.

Oil of Olaz oog make-up remover review blog

De ingrediënten.

Steekt haar twee voorste vingers van haar rechterhand omhoog en zweert plechtig om vanaf nu lief te zijn voor haar ogen en de rest van haar gezicht als het om make-up verwijderen gaat. Zo waarlijk helpe mij God almachtig

Hoe verwijder jij make-up van je gezicht?

Lees ook

25 reacties

 • Ik heb altijd l oreal express oogmake- up remover. Al jaren….(like you don t know:)
  Het bestaat uit twee laagjes, (olie en de reiniger) ffkes schudden en weg vegen en voila.
  Maar ik denk dat deze ook wel t proberen waard is….

  Beantwoorden
 • Ik ben een slechte make up remover 😉 soms doe ik het met die make-up pads, dan weer met nivea en een watje of pads, of gewoon met water, en soms laat ik het (ja ik weet het het is heel slecht) gewoon zitten, en gaat het er ‘ochtends tijdens het douchen af. Maar ik draag ook niet iedere dag make-up.

  Beantwoorden
 • Ik ken deze niet. Vroeger gebruikte ik vaak producten van Oil of Olaz. Ik gebruik nu zelf de gezichtsreiniger van Zarqa. Deze is heel erg fijn en zacht, natuurlijk en dierproefvrij. Wel ietsje prijziger waarschijnlijk dan deze (ze zijn rond de € 10,- maar zijn ook vaak in de aanbieding met een 1+1 actie bij De Tuinen), maar wel echt een aanrader hoor!

  Beantwoorden
 • O noooo make-up verwijderen met douchegel, mijn beautyhartje doet zeer! Goed dat je nu liever bent voor je gezicht en ogen, beter laat dan nooit 😉 Deze remover klinkt prima. Wat ontzettend balen dat je VisaPure kapot is, mag toch hopen dat je gewoon garantie hebt?

  Beantwoorden
 • Ik heb altijd een trendy moeder gehad, zij leerde mij make up op te smeren, vooral hoe het niet moet en dan juist wel, less is more, leerde ik al in mijn tienertijd en toen gebruikte ze ook al, nivea make up remover, het ziet er blauwachtig uit en is als water zo dun. Watje, en afhalen, en ja ook dat leerde ze mij direct, make up afhalen als… maar in de tienertijd lukte dat niet altijd, hahaha

  En nu dus wel, al jarenlang en ik gebruik nog altijd hetzelfde, nivea remover zacht voor de ogen welke ik dus ook kan gebruik in de ochtend als ik geen make up op heb, gewoon even frisheid over mijn ogen heen. Als ik wil. Daarna gebruik het liefst een tea tree oil om echt te reinigen mijn huid, niet mijn ogen 😉 En ik moet weer even halen, als ik heel veel zin heb, dan gebruik ik rozenwater om een lekkere geur te produceren op mijn gezicht en hals…. en dit alles gewoon bij het kruidvat te verkrijgen, de tea tree lotion en rozenwater, eigen merk. 😀

  De nivea kun je wel overal krijgen zo’n beetje… ook in de supermarkt als deze een goede sortering heeft.

  X

  Beantwoorden
 • Haha met douchegel je oogmake up verwijderen? Het zou niet eens in me opkomen… Prikte dat niet?

  Ik gebruik nu ongeveer een jaar het micellaire water van .. ik weet niet welk merk. Maar het is in ieder geval heerlijk spul: verwijdert als een tierelier, plakt niet, prikt niet, halleluja het is fantastisch!

  Beantwoorden
 • Douchegel?? Oh ik huiver, haha! Ik ben zelf ook VEEL te laat beginnen bezig zijn met gezichtsverzorging. Tot midden in de twintig was ik ook heel basic en niet heel lief voor mijn huid. Spijt, spijt, zoveel spijt…

  Olaz is een merk dat ik zelf ook graag gebruik.

  Beantwoorden
 • Dat je gezicht tegen de douchegel kon! Mijn huid zou meteen duidelijk laten merken dat die het er niet mee eens is haha! Fijn dat je nu toch wat liever gaat zijn voor je huid!

  Beantwoorden
 • Oeeh klinkt als een fijne product. Ik ben echt een ramp met make-up goed verwijderen, maar ik probeer er wel steeds beter op te letten. Ik heb zo een reinigingsmelk waarmee ik mijn makeup er wel goed af krijg xx

  Beantwoorden
 • Ik ga ook echt nooit met make-up naar bed! Zo slecht voor je huid! :O Dit product klinkt heel goed! Ik heb zo’n speciaal apparaatje waarmee ik mijn gezicht reinig. Daarna doe ik het altijd nog met een wattenschijfje en make-up remover.

  xoxo
  http://www.its-dash.com

  Beantwoorden
 • Ik heb deze tube ook, maar vond hem niet zo fijn. Zelf gebruik ik wel waterproof make-up en het wil er niet zo goed af! Ben nog steeds op zoek naar de perfecte waterproof-remover (voor weinig centjes)!

  Beantwoorden
 • Ik heb een niet zo heel makkelijke huid, kon ik maar mijn gezicht wassen met douchegel en klaar! Haha. Ik gebruik nu een oogmake-upremover van Biotherm en gezichtsreinigingsdoekjes van Nivea. Daarna een foam & tonic van Chanel. Nou, als mijn huid dán niet schoon is hahaha! Ik ga eens kijken naar deze remover van Olaz, lijkt me ook prettig 🙂

  Beantwoorden
 • Ik maak me nooit op en hoef dus ook niets weg te halen 😉
  Officieel zou ik nog steeds moeten reinigen (althans, volgens de Douglas verkoopsters waar ik m’n nachtcrème haal), maar daar ben ik te lui voor. Ik voel me na mijn douche al op en top schoon!

  Beantwoorden
 • Ik gebruik sinds een tijdje een lijn die speciaal is afgestemd op de donkere en gekleurde huid. Dat zeggen ze tenminste 🙂 Ik ben er nog steeds niet over uit of dat echt nodig is. Mijn ogen reinigen ik trouwens gewoon met HEMA pads. Die zijn al in de reinigingsolie gedrenkt.

  Beantwoorden
 • ik ga te vaak wel met make up naar bed…
  en anders idd met een face wash, hup klaar..
  Vind ook make up remover gewoon niet lekker, te vettig en plakkerig op mijn ogen..
  Naar de visa pure ben ik wel heel nieuwsgierig

  Beantwoorden
 • Ik gebruik altijd een wattenschijfje dat ik eerst nat maak met wat oogreiniger die van TBS kamille vind ik fijn want dat is zonder olie. Als je een natte wattenschijf gebruikt dan ‘schuurt’ het wat minder op je gezicht dan met een droge dus minder beschadiging.

  Beantwoorden
 • Wat rot dat je VisaPure gezichtsborstel al kapot is 🙁 Ik verwijder mijn make-up meestal met make-up doekjes van Nivea, deze passen het beste bij me en ik gebruik dagelijks micellair water (ook van Nivea) om mijn gezicht wat te verfrissen 🙂 Liefs! x

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?