Oranje & Roze Nieuwe tas en portemonnee

Oranje & Roze|Nieuwe tas en portemonnee

De combinatie oranje en roze vind ik heel erg mooi, de kleuren knallen en heeft een bepaalde fashion statement. Met een mooie harde oranje of roze kleur val je gewoon meer op of je brengt je outfit meer tot leven. Onlangs kocht ik een Guess tas in de sale en dit tasje kun roze of oranje dragen. Van mijn schoonzusje kreeg ik een bijpassende Fabienne Chapot (eerder FAB) portemonnee, ook met de kleuren oranje roze. Vandaag laat ik mijn nieuwe tas en portemonnee zien, de kleuren knallen lekker van het scherm.

Ik ben een vrouw van mijn woord: Vandaag een luchtige en ietswat oppervlakkige blogpost 😉 

Oranje & Roze|Nieuwe tas en portemonnee

Guess tas oranje

Zo zag ik de Guess inside out reversible tas bij Zalando op de site staan. Ik besloot de tas te kopen want het was aardig afgeprijsd. Toen ik dit tasje zag dacht ik aan de bekende Hermès Orange kleur en ik ben dol op de knallende harde oranje kleur. Ik zag bij de omschrijving dat de tas reversible is maar hier dacht ik verder niet over na.

guess Reversible tote pink orange

In de tas zit nog een tas. Ik moest hier even aan wennen, maar wat blijkt: very handy.

Guess Reversible roze tas

Als je de tas omdraait dan is ‘ie hot pink. Het omdraaien van de tas gaat niet heel makkelijk want de tas is vrij stevig. Het omdraaien van de tas gaat dus vrij stroef en je moet aardig wat kracht gebruiken. Het omdraaien laat gelukkig geen sporen en/of kreukels achter.

Guess twee tassen in een

review Guess Bobbi tas

De binnenkant van de kleine tas is helaas niet zo mooi gevoerd, het heeft wel veel vakjes en dit vind ik fijn.

guess bobbi tas review ervaring

Ik vind de combinatie roze en oranje te gek. De tas is groot genoeg voor een laptop en ik kan er prima mee naar werk. De tas fleurt een saaie outfit meteen op en het kan tegen een stootje. En niet geheel onbelangrijk: met dit tasje heb je eigenlijk twee tassen.

De Guess Bobbi Reversible tote ook wel de Bobbi Inside-Out Tote set genoemd is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Prijskaartje: €65,- in de sale bij Zalando.

Mijn nieuwe Fabienne Chapot portemonnee

Fabienne Chapot portemonnee review

Van mijn schoonzusje heb ik deze Fabienne Chapot portemonnee gekregen. Het merk Fabienne Chapot stond eerder bekend als Fab. Sinds 2016 is het Fabienne Chapot. De portemonnee is groot en er past met gemak een paspoort in. And aight, it comes with a dustbag! Het is de binnenkant die de portemonnee helemaal afmaakt. Ik laat het je zien.

fabienne chapot fab slangenleer portemonnee ervaring

Heerlijk toch zo een knallend kleurtje!?

fabienne chapot sale portemonnee

slangenleer portemonnee review

De Fabienne Chapot portemonnee is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wat dacht je van donkerblauw met gele binnenkant, of een turquoise portemonnee met een groene binnenkant.

If you’re lucky dan kun je Fabienne Chapot portemonnee in de sale scoren voor €75,-. Een portemonnee uit de nieuwste collectie kost je rond de €149,99.

Het is een blogpost van weinig woorden maar dit is soms ook wel lekker toch? Ik ben blij met mijn nieuwe tas en portemonnee, ze hebben beide een fijn formaat voor dagelijks gebruik. Het lijkt mij leuk om een What’s in your bag? blogpost te maken of nog beter een video hierover op te nemen because I beat Mary Poppins big time…

Welk formaat tas vind jij fijn? Big or small?

Lees ook

15 reacties

 • Geweldig die knal kleuren . Toffe tas en portemonnee.

  Ik ben meer van de kleine cross body bags. In zo’n grote tas blijf ik spullen gooien en uiteindelijk sleep ik mijn hele leven mee

  Beantwoorden
 • Gave tas hoor, die knalt lekker van mijn scherm af. Ik vind zo’n binnentasje in een grote tas altijd handig. Je portemonnee vind ik ook heel tof. Leuk kleurtje en dat model is precies het model portemonnee die ik altijd heb. Ik ben een vrouw die zowel van grote, als kleine tassen houdt. Als ik ga werken dan heb ik mijn grote tas bij voor al mijn ‘zooi’… denk aan tussendoortjes, lunch, agenda’s, klein make-up tasje, sleutels, etc. Als ik ’s avonds wegga, dan gebruik ik liever een klein tasje.

  Beantwoorden
 • Weet je wat ik nu zo knap vind Nesrin? Dat je hier een heel blog mee kunt vullen over een tas, hahahaha

  Je weet wie het zegt het he, zij die geen zier om tassen geeft, de kleuren zeker wel mooi vindt, maar er maar 2 gebruikt in dagelijks leven, beiden zijn groot, het is hoe ze op de schouder hangen, wat maakt wat de keuze wordt, de ene doet ook wat aan als een soort boodschappen tas, wat een tas moet kunnen bij mij?

  Mijn portomonee dragen, adresboekje, mijn camera en reserve batterijen, en op de donderdag, eventueel mijn haakdoos met naalden en schaar en alles wat ik eventueel nodig heb… en het actuele haakwerkje klein moet erin passen, oh ja, bij treinreizen eventueel nog een boek 😉

  X

  Beantwoorden
 • Wow, toffe tassen! En de portemonnee past er ook nog eens perfect bij! I like 🙂
  Ik hou van beiden 😛 Grote en kleine tassen (zolang het maar geen clutch is, dat is te klein voor mij),

  Beantwoorden
 • Zo hé, wat een gave dingen heb je gescoord in de sale! Echt felle kleuren hihi, super leuk. Lief dat je die portemonnee van je schoonzusje hebt gekregen. Hij is mooi! 🙂 Ik heb zelf het liefst het formaat van een totebag. Vind dat net een mooi tussen maatje.

  Beantwoorden
 • Wauw, die kleuren! Je begrijpt vast dat ik helemaal verkocht ben nu 🙂 Wat een superleuke tas én portemonnee. Ik vind dat concept van het omdraaien ook echt heel slim. Je maakt me helemaal enthousiast om ook eens naar zo’n felgekleurde tas te gaan kijken.

  Beantwoorden
 • Ik vind je sale aankopen GE-WEL-DIG! Die kleuren! Zo cool! Zelf ben ik nog steeds heel blij met mijn leren tas van Bear Design, ben gewoon een beetje verliefd op het merk haha

  Beantwoorden
 • Wauw wat een gave tassen! Ik heb nooit zo nagedacht bij die kleurencombinatie maar dit is inderdaad wel heel mooi! Ikzelf ben nogal praktisch ingesteld haha, gebruik het liefste een rugtas 🙂 Zou wel meer van dit willen gebruiken maar er past nooit in wat ik wil (camera, sportkleding, etc). Dus heb gewoon een leuke paarse rugtas van Dakine en koop graag mijn tassen bij Totto in Colombia, die heeft allerlei leuks in allerlei toffe kleuren.

  Beantwoorden
 • Nu ben ik jaloers…

  Grapje! Het is een leuke en kleurrijke tas, een kleur die ik nooit zou kopen omdat ik dat te opzichtig vind, maar stiekem dus wel super leuk!

  Geniet van je nieuwe aanwinst!

  Beantwoorden
 • I like BIG bags and I cannot lie 🙂 En ik houd van knalkleuren, maar dat wist je ook al 🙂 Oranje & roze is ook één van mijn favoriete kleurencombi’s, dus ben zwaar verliefd op je tas. Was ook heel blij dat je deze tas droeg toen we elkaar afgelopen week zagen, want daardoor matchte je zo mooi bij mijn outfit en knalgele tas haha Xx

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?