wimpers kruidvat serum review

New in: make-up, beauty & Denham jeans

Ola! Hebben jullie fijne kerstdagen gehad? Ik vind de dagen tussen Kerstmis en oud & nieuw eigenlijk het allerleukst, tijdens deze dagen ben ik eigenlijk altijd een beetje zenuwachtig. Enfin. Vandaag on the blog: kletspraat en ik laat je zien wat ik onlangs heb gekocht.

New in: make-up, beauty & Denham jeans

In deze blogpost: de Catrice siliconen beauty blender, nieuwe jeans, Keeping up with my Sister in Law en lange en volle wimpers met de Kruidvat Super Lash serum. Genoeg om over te kletsen hoor, let’s scroll!

 

Denham jeans spijkerbroek review

Denham Jeans

Afgelopen zaterdag was ik met mijn gezin in de Bijenkorf in Amsterdam. De sale viel ontzettend tegen en ik vind de upgrade die de Bijenkorf heeft gehad bizar en haast onmenselijk, alles is zo duur! De jasjes die ik aan de rek zag hangen waren gemiddeld €900,- Dan heb ik het over een simpel kort zwart jasje met niks bijzonders erop of eraan. Ik kocht twee Denham jeans in de sale. Het merk Denham kende ik niet maar mijn man wel, ik moest de broeken dan ook van mijn man passen. Ik moet zeggen, wauw, ik heb niet eerder zo een goed zittende jeans aangehad. Ze zitten heerlijk, als een tweede huid, licht, luchtig en toch een pretty fakking mooie pasvorm. Het verhaal achter het merk Denham (based in Amsterdam) is ook erg leuk om te lezen. Jason the Jeanmaker heeft ooit als stagiair een hele nacht aan de jeans van de band U2 zitten werken. Jason loves Jeans en dat voel je als je een Denham jeans aanhebt.

wimpers kruidvat serum review

The Super Lash issue

De vaste lezers weten dat ik een big fan van Careprost ben, mijn wimpers zijn voller en langer  dankzij deze serum. Het vervelende is dat Careprost niet langer verkrijgbaar is. Gelukkig verkoopt Kruidvat een Super Lash serum wat volgens veel vrouwen een mooi resultaat geeft. Onlangs ben ik met de Super Lash serum van Kruidvat begonnen en hoop dat mijn wimpers weer voller en langer zullen worden.

Enige tijd geleden probeerde ik voor het eerst nep wimpers en dit is absoluut niet voor mij weggelegd, ik voelde mij net een travestiet. De wimpers zaten niet heel fijn plus was ik bang dat de wimpers eraf zouden vallen. Het aanbrengen van de wimpers ging ook niet heel soepel.

FIlorga Time Flash review

Filorga Time-Flash smoothing primer

De Filorga Time-Flash smoothing primer is een product naar mijn hart. Deze primer kan worden gebruikt als een make-up basis of huidverzorging. Time-Flash maakt rimpels glad en lift de huid. Het product zit vol siliconen en de formule zorgt ervoor dat de huid fluweelzacht aanvoelt. Ik heb het product nog maar twee keer geprobeerd en ik zie het verschil direct in de spiegel. De primer pakt de oppervlakkige, expressie, holle en droogterimpels aan. Filorga Time-Flash kan worden gebruikt om de werking van je anti-rimpel verzorging te versterken.

Ik wil er binnenkort een review over schrijven maar dit kan alleen als ik overdag thuis ben en goed licht heb….

Catrice siliconen blender review

Catrice siliconen beauty blender

Nog meer siliconen! Ik weet nog steeds niet welk hulpmiddel ik het fijnst vind om foundation aan te brengen. Jarenlang gebruikte bracht ik foundation aan met mijn vingers, ik kocht enkele kwasten (van Essence, MAC en Armani) maar ik was niet om. De beauty blender vond ik heel fijn alleen het sponsje wassen en geregeld een nieuwe kopen ging niet. Onlangs kocht een kwastenset van Real Techniques en de foundation kwast is heel erg fijn.

Lang verhaal kort: toen ik de siliconen beauty blender van Catrice bij de Kruidvat zag liggen moest ik het meenemen en uitproberen. Ik vind de siliconen blender nogal apart. Ik blend mijn foundation er prima mee, maar het duurt nog langer dan bij de beauty blender gemaakt van spons. Het grote voordeel van deze hierboven op de foto is dat je het heel makkelijk kunt reinigen, met slechts wat warm water en een beetje zeep is de blender schoon! Ik ben niet om maar het is een prima dingetje.

Keeping up with my Sister in law

Mijn schoonzusje, de killer advocaat, heeft haar tekst en foto’s bij mij aangeleverd en binnenkort (het streven is dit jaar nog) zal haar ‘Keeping up with Sister in Law’ op mijn blog verschijnen! Mijn schoonzusje zit momenteel met mijn dochter in Abu Dhabi en ze zijn nu as we speak op woestijnsafari!

Gebruik jij foundation? Met wat breng jij het aan?

Lees ook

10 reacties

 • Ik gebruik wel een Beautyblender, of de spons van Real Techniques. Die gooi ik tegenwoordig gewoon in de wasmachine mee.. niet perfect, maar het werk wel haha! Ik zou zo’n siliconen ding niets vinden denk ik. Oehh nice dat je schoonzus gaat schrijven, daar ben ik benieuwd naar! Het jeansmerk waar jij het over hebt ken ik ook niet.

  Beantwoorden
 • Wat tof van je schoonzusje! Ik ben heel benieuwd naar haar blogartikel. Grappig trouwens dat ‘sister in law’ op haar in dubbele zin van toepassing is 😉 Ik ben heel benieuwd hoe het wimperserum je bevalt. Naar de beauty blender maak je me ook wel nieuwsgierig. Ik vind het alleen al een bijzonder ding om te zien en eens te proberen 😉

  Beantwoorden
 • Wat onwijs leuk dat ze gaat bloggen, ben benieuwd! Ik ben dol op de beautyblender, nu is hij op en moet ik tobben met andere kwasten. Ik verlang nu echt weer terug naar mijn beautyblender. Ik kan niet meer zonder dus ik ga snel een nieuwe halen haha!

  Beantwoorden
 • ‘Keeping up with Sister in Law’ ikbenenthousiast. Laat maar komen! Lijkt me leuk!

  enne voor foundation tips, moet je niet bij mij zijn. Puur natuur bleekscheet…Is iets voor een halve dag, dan plakt dat overal waar het niet hoort 😛

  Beantwoorden
 • Leuke aankopen! Ik gebruik cremé op mijn gezicht als onderlaag, daarna gebruik ik altijd BB Cream van Garnier en daarna gebruik ik poeder met een kwast. Erg blij mee en houd mijn huid ook mooi.

  Alvast een mooi, gezond, gelukkig & liefdevol 2018 gewenst!<3

  Beantwoorden
 • Klinkt leuk die artikels van je schoonzusje! Zelf breng ik mijn foundation met m’n handen aan. Soms wil ik fancy doen en pak ik toch een beautyblrnder of kwast, maar werkt niet zo goed! Nepwimpers vind ik leuk voor feestjes, maar inderdaad te heftig voor everyday. Ik koop altijd de meest natuurlijke variant en krijg dan zoveel complimenten bij bruiloften. Veel meiden kiezen van die grote gekrulde, maar dat ziet er heel nep uit! Verder is het aanbrengen echt een kwestie van heel veel oefenen!

  Beantwoorden
 • Die jeans zien er goed uit, ken het merk niet. Ben benieuwd naar aan foto’s en naar het artikel van je schoonzusje 🙂 fijne jaarwisseling voor jou en je gezin! Tot volgend jaar 😀

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?