Mijn man in Moskou & nieuwe kleine tasjes

Mijn man in Moskou & nieuwe kleine tasjes

De afgelopen dagen zat mijn man in Moskou en ik was alleen met de kindjes. Nou ja, niet helemaal alleen want mijn schoonmoeder hielp mij door de kinderen op te vangen zodat ik kon werken. Mijn schoonzusje en man hebben Moskou op de kaart gezet hoor, ze vinden het een prachtige stad en dit had ik eigenlijk niet verwacht. Als de man van huis is dan plan ik bepaalde zaken die ik met man in huis niet kan doen. Dit zijn geen spannende dingen hoor, dus heb alsjeblieft geen hoge verwachtingen op deze zondag.

Mijn man in Moskou & nieuwe kleine tasjes

Mijn man in Moskou & nieuwe kleine tasjes

Dus Moskou it is. Een prachtige stad volgens mijn man, hij is onder de indruk. Ik dacht dat het een kille en koude stad zou zijn en dat mijn schoonzusje en man met een lichte teleurstelling terug zouden komen. Not dus. Ik heb inmiddels aardig wat foto’s van het Rode Plein ontvangen en ik moet zeggen dat ik mijn kop dus ook voor die gekleurde torens wil plaatsen. Toen zij voor die gekleurde torens stonden was ik druk met…

Jane the Virgin

Mijn ultieme Guilty Pleasure (met hoofdletters inderdaad) zijn de vlogs van Monica Geuze. Monica riep de afgelopen week wel 250.000 keer dat ze druk was met de serie Jane the Virgin. Monica is 10 jaar jonger dan ik en is clearly een social influencer. Het is haar zelfs gelukt een 34-jarige vrouw (ik dus) te beïnvloeden. Dus ook ik ging aan de slag met deze serie. Jane the Virgin is zo een serie die ik onmogelijk met mijn man samen kan kijken. Ik kijk nooit alleen naar series want hier heb ik geen tijd voor, wel maak ik tijd vrij om samen met mijn man naar een serie te kijken. Alleen chillen vind ik niet nodig maar samen met la husband chillen wel. Enfin. Jane dus.

Jane Villanueva kreeg van haar oma te horen dat ze maagd moest blijven tot het huwelijk. Ze luistert netjes naar haar oma en heeft ook geen seks met haar vriend . Tijdens een controle-afspraak bij de gynaecoloog gaat er iets fout. Ze wordt per ongeluk geïnsemineerd met het zaad van een stel dat zwanger wilde worden.

Jane the virgin deed mij denken even denken aan Desperate Housewives, omdat de vrouwen in de serie temperamentvol zijn en het een komedie/drama serie is. Het verhaal is geïnspireerd op dat van de Venezolaanse serie Juana la Virgen. Ik vond de eerste aflevering iets te flauw, very telenovela, maar toch wilde ik heel snel aan de tweede aflevering beginnen. Ik ga verder met de serie en ik ben heel benieuwd hoe ver ik kom. Kortom: een aanradertje dus.

Valentino V tasje
Liefde voor kleine tasjes

Tot voor kort kocht ik enkel grote tassen omdat ik altijd veel spullen moet meesjouwen. Mary Poppins blijft ver achter in the game, I beat her ass. Tot voor kort. Omdat ik tegenwoordig standaard met een zware laptoptas en mijn big ass gele Kenzo handtas rondloop heb ik in het weekend totaal geen zin om een grote tas mee te slepen. Dus op de vrije dagen wil ik niet meer sjouwen en slepen en zo werd mijn liefde voor kleine tasjes geboren.

Only tas zalando

Dit Only tasje was slechts €23,95 (te koop bij Zalando)

Valentino V tasje

Kiek nou es, dit zijn mijn twee nieuwe aanwinsten! Er past zo weinig in! Ik word eigenlijk loco bij de gedachte dat de tasjes zo klein zijn, maar wauw mijn rug en schouders kunnen weer normaal bewegen hoor.

Man in Moskou=vier dagen geen bord met eten op tafel

De eerste twee dagen dat mijn man weg was moest ik werken en was mijn schoonmoeder zo lief om de kinderen op te vangen na school. Op de eerste dag na werk mocht ik heerlijk aanschuiven en dit gaf mij rust. Op de tweede dag mocht ik in alle vroegte naar een crisis oefening op werk, na de leerzame crisis management ochtend was het racen naar Arnhem om kind nummer twee op te halen en naar zwemles te brengen. Na de zwemles mocht ik mijn dochter & vriendinnetje die kwam spelen ophalen en naar mijn schoonmoeder brengen. De rest van middag ging ik werken en regelde ik het eten voor zaterdag, lees: nodigt zichzelf en de kinderen uit bij vrienden en fixt meteen haar wens namelijk: Quesadillas eten! I’m such a good friend.

hummingbird brownies recept

Ik ben geen total diva hoor want op vrijdagavond stond ik om 23.00 wel in de keuken om een heerlijke brownie te bakken voor die vrienden. Het recept voor deze geweldig goeie brownie vind je hier: The Hummingbird Bakery brownie recept.

Op zondag haal ik, als het weer het toelaat, mijn sister in law en man op van het vliegveld en eten de kinderen bij mijn ouders. Tadaa! Fix yo food project is done. Ik schaam me diep voor dit gedrag maar ik vind koken dus echt geen ruk aan.

Heb ik nog iets bijzonders te melden? Oh ja, ik moet de kerstboom fixen en ik heb hier zo geen zin in. Bestaan er bedrijven die dit doen? Hetzelfde verhaal geldt voor surprises maken. Ik ben niet lui maar dit soort dingen zuigt energie mensen, ik ben hier gewoon niet voor gemaakt. Herkenbaar? Please, anyone? Laat me hier niet alleen.

Ik wens jou een pretty fakking goeie zondag toe!

Lees ook

16 reacties

 • Wat gaaf dat je man in Moskou is! Ik heb ook weleens gehoord dat dat echt een geweldige stad is, ondanks dat ik niemand ken die daar echt naartoe is geweest op vakantie. Wat een gve tasjes, vooral die roze! Van Jane the Virgin heb ik ook ooit een paar afleveringen gezien. Echt een leuke serie! Nu ik je artikel lees, krijg ik echt zin om die serie weer op te pakken.

  Beantwoorden
 • even een momentje voor jouw tasjes… WAUW! Ik ben weer verkocht haha! en ook ik ga maar aan jane the virgin hoor er zoveel mensen over.. Het sneeuwt dus ik ga me straks maar verdiepen in netflix haha

  Beantwoorden
 • Ik las gisteren dat er in Londen bedrijven zijn die je huis en tuin Christmasproof maken. Bijvoorbeeld dat van Tamara Ecclestone. Google dat maar even 😉
  Ik zou wel iemand willen die het in januari allemaal weer komt opruimen.

  Beantwoorden
 • Super mooie tasjes! Als het kan neem ik ook kleine exemplaren mee. Inderdaad gek worden dat er zo weinig ingaat, maar het is zo makkelijk om iets licht bij te hebben. Haha.

  Beantwoorden
 • Mooie tasjes heb je gekocht! Ik vind het ook heerlijk om in het weekend juist een klein tasje mee te hebben, omdat ik doordeweeks ook met een grote tas en laptoptas rondzeul voor werk haha. Moskou klinkt mooi!

  Beantwoorden
 • Bij Moskou denk ik inderdaad ook aan een kille koude stad, maar goed, zijn alleen maar vooroordelen. Nooit geweest. Die tasjes zijn erg leuk. Ik heb zelf 3 kleine tasjes en vind het ideaal voor het weekend of verjaardag.

  Beantwoorden
 • De surprise heeft door hier door de kamer gevlogen, zegt dat genoeg? Gelukkig was mijn vriend zo lief om het helemaal naar ons zin te maken…. De kerstboom heb ik in etappes opgezet… dat beviel mij beter…

  Trouwens geweldige tasjes, van Zalando dus, ken je trouwens die reclame van Zalando? Met die rare swingende types? Nou daar krijg ik nou kriebels van.;-)

  Beantwoorden
 • Hier net hetzelfde… als de vent niet thuis zie je mij dus helemaal niet op die bank hangen ’s avonds. Niks leuk en gezelligs aan zo op je eentje 🙁
  En kerstbomen fixen! Eikes, joh! Ik heb net die van mij opgezet en heb het zowat van een vijftal meter afstand in die boom geflikkerd. Binnen 3 weken gaat die stofvanger toch terug de kelder in… dus who cares right? Zolang er maar lichtjes inhangen voor die koters is het aaaaaalllll fine 😉

  Beantwoorden
 • Moskou is mooier dan je denkt, maar als ik niet hoef, dan blijf ik liever aan deze kant 😉 Ik kijk namelijk graag van A naar B, en ze waren dus in het eerste seizoen in Rusland en startten in Moskou…

  the virgin, verschrikkelijk die serie, echt verschrikkelijk, deze is al eeuwen geleden op sbs 6 geweest en ik ben ook gestart met kijken, dacht leuk, weer eens wat anders, maar echt… na 4 alfeveringen had ik het wel gezien en juist te druk voor mij, housewifes keek ik dus ook na 4 afleveringen al niet meer, zo heeft ieder zijn smaak.

  Heb jij de Good Wife al gestart? Die past ook echt bij jou, i’m sure.

  X

  Beantwoorden
 • Weer een eerlijke post van je hoor! Ik heb de kerstboom inmiddels staan maar als ik daar iemand voor kon inhuren, dan graag! Datzelfde geldt trouwens sowieso voor inrichten e.d. Lijkt me geweldig dat iemand de boel even komt stylen want ik heb daar totaal geen verstand van en wil het ook gewoon niet.

  Beantwoorden
 • Jane The Virgin keek ik toen deze op tv kwam, laatste seizoen 2 via Netflix gekeken. Absolutely very telenovela, maar wel leuk. Verstand op 0 en kijken maar. Bleggghhhh ik heb ook geen zin om te koken. Manlief heeft late dienst deze week. Hij was zo lief om vandaag te koken, maar de afspraak is dat ik het eten klaar maak voor de volgende dag. Dan kan hij hoppa het bakje eten meenemen naar zijn werk en het daar op eten. Jouw blog moet bijna wel een teken zijn, ik ga er maar eens aan beginnen…….. (met tegenzin haha)

  Beantwoorden
 • Ik heb net seizoen 1 uitgekeken van jane the virgin. Voor de 2e keer. Echt een leuke serie. Ben benieuwd naar seizoen 2. Oh die tasjes zijn zo leuk. Oh en je man naar moskou, ben er nog nooit geweest maar staat wel al lang op mijn verlanglijstje.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?