Mijn geluksmomenten van juni

Mijn geluksmomenten van juni

Ik vind het leuk om andermans lijstjes te lezen en omdat ik zelf niet zo vaak lijstjes plaats op mijn blog, leek het mij nu wel de tijd om mijn geluksmomenten van juni op het scherm te knallen. De maand juni was zo ontzettend druk, het was op een gegeven moment meer overleven en geleefd worden dan genieten en gewoon doen. Gelukkig deden de wijze woorden van mijn anne (moeder) mij goed, zij vertelde mij dat overleven en uitkijken naar het moment dat de drukte voorbij is niet goed is, soms moet je gewoon in het hier en nu staan anders mis je het…

Mijn geluksmomenten van juni

Ondanks mijn overvolle agenda toch de avondvierdaagse met mijn dochter en moeder lopen ♥ De MacBook Air van mijn schoonzusje die ik mag lenen ♥ Mijn dochter die een 9,8 voor topografie en een goed voor haar boekenbeurt heeft gescoord ♥ ’s Avonds een kopje thee drinken ♥ Mijn nieuwe hardloopschoenen (soon online) ♥ Mijn schoonzusje die een gastblog gaat schrijven voor mijn blog ♥ Mijn man die de lekkerste pannenkoeken bakt ♥ Chanel parfum, every day all day ♥ Pas gewassen haar ♥ Schone lakens ♥

magentron popcorn goed of slecht

♥ Dat warme weer van vorige week ♥ Boney M. toevoegen aan mijn Spotify afspeellijst ♥ Modern Family kijken met mijn man ♥ magnetron popcorn ♥ De lekkere en misschien wel de lekkerste burgers van mijn man ♥ Mijn after work borrel date met mijn bestie Ivona ♥ De heerlijke drukte in mijn leven die mij leert om prioriteiten te stellen ♥ Zomer 2017 ♥ Vogue lezen ♥ Insalata met koude groentesaus van Julia ♥ Net als Femke plaats ik ook Red Bull in dit lijstje ♥ Mijn persoonlijke groei en ontwikkeling van het afgelopen half jaar ♥  werken aan het project voor mijn oud-werkgever ♥ Fruitwater van AH to go en dan vooral munt met framboos ♥ Keurig netjes met geld omgaan ♥ Mijn blog en de leuke reacties die ik offline en online krijg ♥ Telefonische afspraken met PR bureaus (omdat ik geen tijd heb om naar de events te gaan) ♥ Energie krijgen van mijn dromen en wensen ♥ Visionboard goals behalen ♥ Een all black outfit ♥

Er zijn nog meer geluksmomenten maar dit zijn de punten die ik zo op het scherm heb kunnen knallen zonder er lang over na te denken.

 

Wat is jouw fijnste geluksmoment van de afgelopen maand?

17 reacties

 • Wat een mooie dingen allemaal om blij mee te zijn! Supergoed dat je dochter zo goed scoort op school! En wat mooi dat de drukte je helpt om prioriteiten te stellen. Dat is iets waar ik zelf nog een beetje mee aan de slag moet nu ik sinds kort fulltime werk 😉

  Beantwoorden
 • Red Bull for president ;-)! Wat goed dat je dochter een 9,8 had voor topografie, echt heel knap! Ik ben benieuwd naar de gastblog van je schoonzus en je nieuwe hardloopschoenen!

  Beantwoorden
 • Afgelopen weekend, met mijn ouders naar België, staat nu online eindelijk, en de zondag, moeder/dochter momentje shoppen, dat komt nog, Loods5, al eens van gehoord? 😉 Zo niet, vooral mijn blog in de gaten houden komende week 😀

  X

  Beantwoorden
 • Deze maand de stap gemaakt om YouTube te gebruiken als ondersteuning bij mijn blog. Het gaat niet lekker, maar het nemen van de stap en het durven is mijn geluksmoment. Zeker als je nagaat dat ik er al een hekel aan heb om op de foto gezet te worden. :S

  Beantwoorden
 • Ah yes fruitwater met munt en framboos, die is zooo lekker! Mooie score ook van je dochtertje zeg, dat is oprecht een trots momentje. Als ik jou was zou ik elke dag die roze rok aan doen. Hij blijft leuk!

  Beantwoorden
 • Elke ochtend als iedereen naar school en werk is, en ik met een kop cappuccino op de bank gtst en the bold kijk… En weer lekker werken aan mijn blog…herinneringen van vroeger komen via mijn fotoboek weer op mijn blog te staan…

  Beantwoorden
 • Wat een mooie lijst! Wij hebben mee genoten van het warme weer in Nederland! Maar de echte geluksmomenten waren de bruiloft, huwelijksreis en samenzijn met familie en vrienden!

  Beantwoorden
 • Schone lakens, heerlijk he Ik heb vandaag ook het bed verschoond en verheug me er gewoon op om straks naar bed te gaan! Mijn geluksmoment in juni was maar liefst 2 weken lang, namelijk onze vakantie in de Ardennen! Twee weken qualititime met mijn vriend in een prachtige omgeving met heerlijk weer.

  Beantwoorden
 • Redelijk onverwacht een weekje weg naar Portugal met man en kind. Heerlijke week gehad. Geen wifi, alleen in restaurants dus genoten van alles wat er was. Los van de paniek die af en toe toesloeg (jee, ik moet dit nog, ik moet dat nog) was het een groot geluksmoment.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?