Maart 2018 Dit deed ik de afgelopen maand allemaal

Maart 2018 Dit deed ik de afgelopen maand allemaal

Aangezien ik het niet meer wekelijks voor elkaar krijg om mijn wekelijkse photo diary te posten, leek het mij een aardig idee om terugblik op de afgelopen maand te posten. Ik hoop dit voortaan elke maand te doen, want ik vond het erg leuk om zo een soort blogpost te schrijven. Kijk mee naar maart 2018 dit deed ik de afgelopen maand allemaal…

Gisteren zag ik op de blog van Romy haar blogpost: ‘ Maart 2018 | De maand van…‘ en ik vond dit heel leuk om te lezen. Het idee om een maandelijkse terugblik te posten spookte al een tijdje door mijn hoofd en Romy’s stuk was doorslaggevend. Ik geef Romy graag de credits en bedank haar vriendelijk voor de extra inspiratie die ze mij gaf.

Maart 2018 Dit deed ik de afgelopen maand allemaal…

…ik keek opnieuw, voor de zoveelste keer, maar wel na een lange tijd weer naar Friends.

…na bijna twee jaar naar mijn eerste vision board kijken maakte ik op 1 maart mijn nieuwe vision board.

bezoek tempel van de hemel china

…samen met mijn schoonzusje tekende ik voor een bizar korte citytrip naar Beijing China. Dinsdag 6 maart stapte ik in het vliegtuig en zaterdag 10 maart vloog ik terug naar Nederland. And it was all worth it. China blog 1 & 2 staan hier en vlog 3 moet ik nog in elkaar zetten.

…nog nooit eerder heb ik zoveel gezichtsmaskers geprobeerd. De Cien Q10 gezichtsmasker vind ik heel erg fijn. Je koopt ze voor een prikkie bij Lidl!

bloomon bloemen ervaring

…ik plaatste mijn eerste Bloomon bloemen bestelling en ik ben heel happy met een groot mooi bos bloemen op de nieuwe keukentafel.

Hier is ie dan eindelijk: mijn nieuwe keuken!

…volop genieten van de nieuwe keuken! Alhoewel de keuken zo goed als af was, in maart werden de puntjes op de i gezet en is de keuken nu dan ook eindelijk af.

…35 jaar worden! En op mijn verjaardag genieten van een yogales, een bezoek aan de kapper en samen met mijn gezin eten aan de bakplaat bij de Japanner.

… ik boekte mijn allereerste yogales. Ik gaf mezelf een yogales cadeau voor mijn verjaardag en dit beviel ontzettend goed. Ik ben klaar voor meer yoga!

… ik vond het tijd voor een nieuwe kapper en kreeg wat highlights en goed gekapt haar ervoor terug.

…in maart mocht ik voorlezen uit Pluk van de Petteflet. Na heel wat Jip & Janneke en Floddertje verhaaltjes is mijn zoon nu helemaal in to Pluk!

… veel familie en vrienden zien! Het was een sociaal warme maand gepaard met samen gezellig eten en genieten. Samen gourmetten met familie uit Istanbul, in een wijnbar zitten met vrienden/oud-collega’s, tapas eten met mijn schoonmoeder, schoonzusje en gezin en een ontbijtdate met mijn tante, neefje en nichtje uit Parijs bij mijn ouders thuis. Op mijn verjaardag zat ik samen met mijn gezin aan de bakplaat bij de Japanner, was er eerder in de maand tijd voor een zeer goede lunch in Den Haag en op de laatste dag van de maand was het all you can eat met mijn schoonzusje en mijn kinderen.

…helemaal fan geworden van Glen Helberg en zijn tv-serie The Therapist. Psychiater Glenn Helberg voert in zijn tv-serie gesprekken met bekende Nederlanders. Glen heeft twee mooie afleveringen met daarin Lange Frans en Freshku te gast. Helberg zegt zelf: ‘In die zes afleveringen komen we veel te weten over de persoon achter de beroemdheid.’ Hij noemt de afleveringen ‘een intieme blik’ in het leven van zijn gasten. Helberg: ‘Ik ben zelf verbaasd over wat je te zien krijgt.’
Te zien op Viceland!

…de afgelopen maand heb ik weer veel mooie leermomenten op werk gehad. Ik ben goed boos geweest, nam sommige hoofdpijn dingen mee naar huis maar ik heb vooral een zeer leerzame maand gehad. Ik mocht (met klotsende oksels) aanschuiven bij een belangrijk overleg (wat ik best wel heel spannend vond) en mocht mij inschrijven voor een te gekke training, want hallo professionalisering, waar ik heel veel zin in heb.

Frietjes vrijdag

… genoot ik samen met mijn kiddo’s van een ouderwetse Frietjes Vrijdag.

Dat was maart 2018! Heb jij een leuke maand gehad?

Lees ook

12 reacties

 • Pluk van de Petteflet! Nostalgie. 🙂 Alsnog een gelukkige verjaardag, fijn te lezen dat je zo’n fijne dag gehad hebt en dat yoga je bevalt! Ik moet binnenkort ook maar eens lessen gaan volgen. Allemaal goed en wel, die YouTube-routines, maar misschien moet ik voor de vorm eerst maar eens naar een instructrice.

  Beantwoorden
 • Wat was maart een heerlijke maand voor jou. Voor mij was het ook een bijzondere maand. Een hoop gezellige etentjes en veel vrienden gezien, altijd leuk :-).

  Beantwoorden
 • Leuk overzichtje, tof dat je dit ook per maand gaat doen! Ik maak ze ook altijd met heel veel plezier en lees ze graag bij andere bloggers. Op naar een fijn April!

  Beantwoorden
 • Superleuk dat je ook een maandoverzicht hebt gemaakt en nóg leuker dat ik je daar een beetje inspiratie bij kon geven 🙂 Dankjewel voor de lieve vermelding!
  Het klinkt als een geslaagde maand met Beijing waarschijnlijk als het allermooiste hoogtepunt. Zo fijn dat jullie keuken nu af is! Zeker met de mooie bos bloemen erbij, ziet het er prachtig uit. En heel gaaf dat je een training voor je werk gaat volgen!
  Op naar een mooie maand april!

  Beantwoorden
 • Je tripje naar China voelt voor mij al weer veel langer geleden 😛 zal je zelf denk ik ook wel last van hebben. Maart stond voor mij in het teken van alles afronden op mijn werk. heel blij dat dat er voor nu even op zit 😀

  Beantwoorden
 • Ik vond het altijd al zo knap dat je zo’n update wekelijks eruit stampte! Ik doe het zelf inderdaad ook per maand en vind het altijd leuk om op die manier terug te kijken, zowel bij mezelf als bij anderen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?