Louis Vuitton V Hoops oorbellen

Louis Vuitton V Hoops oorbellen & onlangs geshopt

Joehoe de afgelopen maanden heb ik wat prachtstukken toegevoegd aan mijn garderobe. Ik kocht een knalgele Kenzo tas, kreeg een prachtige Louis Vuitton shawl en kocht van mijn eerste salaris (van mijn nieuwe job) de Louis Vuitton V Hoops oorbellen. Ook ging ik wat beauty betreft een stapje verder, deze chicka gebruikt tegenwoordig ook een bronzer en blush. Er wordt hard gewerkt en zo af en toe is een cadeau voor jezelf gewoon nodig toch?

Treat. Yo. Self. is mijn motto als ik veel werk. Ik vind het heerlijk als ik voor mezelf een cadeau mag kopen. Hieronder heb ik dan wel wat oppervlakkige material girl items neergezet maar ik kan echt net zo blij worden van een mooi bosje bloemen die ik voor mezelf koop bij de AH (oh dat boeketje met lelies en rozen is echt prachtig). Of voor mezelf dat muurtje roze verven voelt ook als een cadeautje aan…maar vandaag geen bloemen, potjes verf en interieur dingen vandaag gaan we tassen, sieraden en make-up.

Flexa verf ervaring

Louis Vuitton V Hoops oorbellen

De Louis Vuitton V Hoops oorbellen stonden al een tijdje op mijn wishlist. Toen ik mijn eerste loon van mijn nieuwe job binnenkreeg vond ik de oorbellen een gepast cadeautje voor mezelf.

Louis Vuitton oorbellen V

De oorbellen kocht ik bij de shop in shop store van Louis Vuitton in de Bijenkorf te Amsterdam. In de LV winkel stond een wachtrij en er was nog maar één setje oorbellen van dit paar, terwijl ik netjes op mijn beurt wachtte kwam ik Sonja Bakker tegen haha. Anyhow, ik heb ze en ik ben er heel blij mee.

Knalgele Kenzo bag

Nou die is geel. Knalgeel with a touch of pink!

kenzo yellow bag tote

In de winkel stond ik met een zwarte en een gele tas in mijn hand. Ik wilde eigenlijk voor safe gaan en voor de zwarte Kenzo tas gaan maar ik het is mij gelukt om niet voor de basic look te gaan. Knalgeel it is. Ik heb er geen spijt van, zo een gele tas is juist very awesome bij een all black outfit en gaat trouwens ook heel goed bij een outfit met streepjes. Deze tas gaat dan weer niet zo goed met de jas van Zara die ik je hieronder laat zien ;-).

Soft pink Zara Regenjas met suède-effect

zara roze jas

Eigenlijk wilde ik dit jasje in een camel kleur maar omdat deze was uitverkocht. Ik vind de soft pink jas net wat aparter en ging uiteindelijk voor het lieve roze. De jas kost €59,95 en ik heb er uiteindelijk €35,- euro voor betaald want ik had nog een Zara cadeaubon in huis liggen.

Louis Vuitton shawl

Nog meer soft pink dingen, want het jasje hierboven heeft een shawl nodig right?

roze shawl Louis Vuitton

Deze prachtige Louis Vuitton shawl kreeg ik cadeau van mijn schoonzus toen we in Brussel waren. De vlog waarin dit te zien vind je hier. De shawl vind ik erg mooi staan bij de jas van Zara die je hierboven ziet. De shawl is echt mega en heerlijk zacht, ik ben er ontzettend blij mee.

MAC bronzer blush en concealer

MAC bronzing en blush review

Vorige week ging ik naar Douglas omdat ik niet tevreden ben over mijn opmaakkunsten. Ik gebruik enkel een primer, foundation en een concealer voor mijn gezicht en het resultaat is dan behoorlijk vlak. Ik vroeg om een blush en bronzer om meer diepte/schaduw of hoe je het ook wilt noemen hebben. Ik werd opgemaakt met een bronzer en blush en het resultaat vond ik erg mooi. De mineralize concealer van MAC doet haar werk echt heel goed, het trekt niet in de fijne lijntjes onder mijn ogen, het licht het gebied mooi op en dekt de donkere kringen erg goed. SCORE!!!

Het enige wat ik nu mis is een goede kwast waarmee ik de bronzer langs mijn gezicht kan aanbrengen. Als je tips hebt voor een goede bronzer kwast dan lemme know in de reacties!

Koop jij weleens een Treat. Yo. Self. cadeautje voor jezelf?

Lees ook

23 reacties

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?