Nesrin Turkije

Live from Turkey

Nesrin Turkije

Oke niet live maar ben er wel. Vanaf het zonnige Turkije groet ik u.

Vanaf het strand ergens tussen Izmir en Kusadasi in, verblijf ik de komende weken in een klein dorpje met alleen zomerhuisjes Hier geniet ik samen met mijn gezin van zon, zee en strand. Gisterennacht zijn wij rond 03:00 aangekomen en vandaag werd ik om 12:00 wakker. Bijgetankt en wel en nu ben ik van plan de rest van de dag op het strand te liggen.

Ik heb een kort vlogje en wilde zojuist uploaden alleen duurt dit zeker een half uur. Daarom plaats ik deze (hopelijk) een dag later. We zullen vanaf dit mooie plekje waarschijnlijk andere badplaatsen bezoeken en ook denken we aan een boottocht. Ik wil dit alles graag aan jullie laten zien en hoop ook dat het mij gaat lukken.

Turkije is voor ons geen spannende vakantiebestemming. Integendeel. Het is vertrouwd, wij spreken de taal ( ik spreek Turks met een Nederlands accent) en voelen ons thuis. Mijn ouders zijn hier en dit maakt het gevoel van samen genieten compleet. Oh en de bolderkar is ook heel aangekomen 😉

Wij zitten niet tussen toeristen of in het all inclusive gebeuren en dit vind ik heel fijn. Minder fijn zijn dan wel weer de huishoudelijke klusjes zoals de was, afwas en alles maar met een relax no stress modus gaat alles veel beter. De meeste mensen in het dorpje wonen in een grote stad such as Istanbul of Izmir en hebben hier een zomerhuisje waar ze tijdens de zomervakantie verblijven en ik zit liever tussen de “locals” dan toeristen. Geen zon, zee en ziekenhuis taferelen hier 😉

Turkse koffie

Turkse koffie, een klein kopje met veel koffiedrap. Heerlijk. 

Een groot veranda, een schommelbank, een hangmat, Turkse koffie en het strand op loopafstand…Oh yes count me happy.

Huishoudelijke mededeling

In principe bezoek ik elke dag blogs en kom ik ook graag op bezoek bij de lezers die hier een reactie achter laten. Voorheen las ik magazines op het strand en nu zijn dit enkel blogposts. Het internet hier werkt niet altijd optimaal en zo moest ik gisteren wel tot zes keer mijn reactie in typen bij sommige blogs. Ik blijf lezen alleen zal ik niet elke keer reactie achter laten. Ook vanaf hier houd ik uw blog in de gaten 😉 tot en met 27 augustus want mijn retourvlucht is inmiddels geboekt.

Lees ook

41 reacties

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?