Life lately #1Moschino, keuken & Orphan Black

Life lately #1 Moschino, keuken & Orphan Black

Yo! Het was weer even rustig op mijn blog en ik heb hier, geloof me, genoeg geldige redenen voor gehad. Ik heb daarom een soortig van nieuw rubriek in het leven geroepen, it’s: Life Lately…Een blogpost met daarin losse onderwerpen die op dit moment in het leven van yours truly, ik dus, een rol spelen. Van series en shopping naar korte stories over mijn kleine monsters. Vandaag prop ik het hier vol met verhalen over mijn nieuwe keuken, meer werken, de serie waar ik momenteel verslaafd aan ben en de riem die ik al zeker vijf jaar wil. Maar we gaan het ook over mensen helpen hebben want het leven bestaat niet enkel en alleen uit leuke dingen.

Life Lately…werk

Vanaf 1 januari 2018 werk ik zes uur per week meer en hiermee kom ik uit op een 34-urige werkweek. Het fijne aan mijn werk is dat ik vrij flexibel ben in waar ik mag werken. Ik werk in ieder geval drie vaste dagen op kantoor en de rest van uren bekijk ik per week of het fijn is om thuis te werken of op kantoor. Nu ik dit verhaaltje hier tik denk ik bij mezelf why on earth zou dit interessant zijn voor jou als lezer…Ik werk dus meer.

Let's go loco! De nieuwe keuken komt eraan

Life Lately…de keuken

Een keuken zonder werkblad is als een auto zonder stuur. Ik heb op dit moment een auto zonder stuur, hiermee bedoel ik dus eigenlijk dat ik een nieuwe keuken zonder werkblad heb. Life is hard zonder een werkblad. Ik maak grapjes maar ruim twee weken wachten op een je werkblad is niet leuk. Geen werkblad is GEEN SPOELBAK. Geen werkblad is GEEN WERKRUIMTE om fatsoenlijk broodjes te smeren en een maaltijd klaar maken.
Volgende week maandag komt dan eindelijk het werkblad. Ik tel de nachtjes af. Ik klaag niet.

En als de keuken dan helemaal af is dan laat ik jullie deze natuurlijk zien op mijn blog.

Life Lately…Orphan Black

De afgelopen weken ben ik verslaafd aan de serie Orphan Black. Ik was verkocht toen ik de eerste scene zag. Mijn schoonzusje en ik noemen elkaar, zij kijkt ook naar Orphan Black, sestra 😉 I love Helena!
Wie kijkt of heeft gekeken naar Orphan Black? En dit is precies de enige serie waar ik momenteel naar kijk. Ik ben trouwens gestopt met Jane the Virgin, ik was er opeens (na 11 episodes) klaar mee.

Life Lately…mijn monsters

Mijn dochter had laatst een verschrikkelijke toets over TANDWIELEN. Als ouder is het soms best moeilijk om iets heel simpels uit te leggen aan een kind. Ik ben zo een ouder die het ingewikkelder maakt dan nodig is, en dan werk ik mezelf tegen en het kind natuurlijk ook. In de toets over tandwielen kwam het woord blikopener wel zes keer voor. Ik snap niet waarom mijn dochter van 9 zoveel moet weten over een BLIKOPENER.

Met mijn zoon van 5 gaat alles goed. Hij is gek op mij, zijn vader mag mij niet eens meer een zoen geven 😉 dan komt hij snel tussen ons in staan om het tegen te houden. Ik houd van dit soort momenten. Ik ben zijn alles. Mijn zoon gaat braaf naar logopedie en zwemles, mijn dochter naar badmintonles en ze wilt graag op zang- en pianoles. Je leest het goed, de twee vrije middagen die ik heb spendeer ik in de stinky kleedruimtes. Ik vind het zo ontzettend gaaf dat ze op pianoles wilt, dit is een droom die voor mij uitkomt. En gelukkig is er geen stinkende kleedruimte bij de pianoles.

love tas h&m

Life Lately…kleine tasjes

Oh de liefde voor kleine tasjes hier wordt groter. Mijn laatste aankoop is dit zwarte tasje met daarop wat ghetto gold letters erop. Het tasje kocht ik bij H&M en is in combinatie met de riem eronder iets teveel van het goeie….teveel gouden letters zeg maar haha.

moschino riem kopen
Life Lately…de Moschino riem

En daar is ie dan: de Moschino riem die ik zes jaar geleden begon te Pinnen op Pinterest. Mijn man vindt de riem een tikkeltje ordi. Ik verzekerde mijn man dat de riem met een leuk outje echt niet ordinair is.

Moschino riem sale

Helemaal niet ordinair vind ik.

Marije Strobos doneeractie

Life Lately…
last but not least
Laat mij blijven lopen – Marije Strobos

Een van de liefste bloggers die ik online ken is Marije. Marije heeft lipoedeem en hierdoor gaat lopen steeds moeilijker. Ik zeur dan regelmatig over mijn spataders en mijn sinaasappelhuid, maar ik stop met zeuren en blijf down to earth als ik aan het verhaal van Marije moet denken. Lees mee:

Het maakt mij verdrietig en onzeker om een lichaam te hebben waarin ik mij niet prettig voel, wat niet van mij voelt en waar ik steeds minder mee kan. Ik doe er alles aan om midden in het leven te blijven staan en zo te blijven functioneren in de maatschappij maar mijn vrijheid om dit te doen wordt steeds beperkter door de toename van de lipoedeem. Het werpt dagelijks een schaduw op mijn leven en voor een levensgenieter is dat een zware dobber. Mijn onzekerheid is enorm toegenomen en beperkt mij in het nemen van stappen. Zelfs op de foto gaan is inmiddels een crime.

Precies hier op deze pagina staat de doneeractie van Marije online, want ze heeft €9000,- en drie behandelingen om beter te worden. Ik heb Marije geholpen. Help jij mee? Alle kleine beetjes helpen. Al doneer je maar een paar euro!

It feels good om weer lekker te bloggen. Ik hoop snel weer achter mijn MacBook te kruipen en woorden op het scherm te knallen. Thanks dat je er was, very much appreciated.

How’s your life lately?

Lees ook

13 reacties

 • Wat een klus zal het zijn om de hele keuken te vervangen, maar hopelijk is het het uiteindelijk allemaal waard. Wat bijzonder zeg, die toets over tandwielen, haha. Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt waarom iemand van 9 dat moet weten.
  Ik vind dat roze tasje van H&M trouwens echt heel gaaf! Ook die riem staat je goed.

  Beantwoorden
 • De toetsen worden steeds gekker. En hoe moet jè de simpelste dingen uitleggen? Ooit had ik een riem met Boy er op afgeleid van Madonna’s riem Boytoy. Ik snap je liefde. Je schrijft chill over je keuken. Ik zou gek worden denk ik… Hahaha nou fijne werkweek!!

  Beantwoorden
 • Ben heel erg benieuwd naar jullie nieuwe keuken, En twee weken wachten op een werkblad, daar zou ik ook niet blij van worden!

  Orphan Black vond ik dus helemaal niks… Ik geloof dat ik 1 of 2 afleveringen heb gekeken en toen ben afgehaakt ;). Grappig hoe dat zo kan verschillen 😀

  Beantwoorden
 • Oh, echt, die leerstof die die koters soms krijgen! Het is me ook soms een raadsel waarom ze bepaalde dingen moeten kennen. Hier ook zo een moeder die het alleen maar moeilijker maakt 😀 Zit ik daar dan met een bengel die me wat vreemd zit aan te staren en er nog minder dan niks van snapt 😀
  Ik neem zeker een kijkje bij Marije! Echt lief dat je haar wilt helpen :* Ik weet zelfs helemaal niet wat het juist is, lipoedeem…

  Beantwoorden
 • Ghetto gold! Ik hou ervan, hahahaha!
  Wat een heftig verhaal van Marije, ik lees haar blog wel eens en had inderdaad al zoiets gelezen. Gelijk een donatie gedaan <3 Lief.

  Beantwoorden
 • Je zoon en de kussen van je man, whahaha ik zie het voor me, ja dat kan, zelfs dieren kunnen dat doen 😉

  Life lately bij mij, uhm, druk, drukker, drukst, zit weer in leeuwarden nu, en het gevoel hebben dat ik amper tijd ergens voor heb, ik leef van event naar event en daar hoort ook oma worden bij, dat is nog best een kunst zo blijkt, oma worden 😉 Ook al denk je, je hoeft weinig te doen? Nouhouuuuuuuuu hahahaha

  bijna 28 wkn ondertussen, maandag.. dus dat schiet op, laatste trimester is in zicht 😉

  x

  Beantwoorden
 • Leest weer heerlijk weg. Ahh hahaha ik dat ‘GHETTO GOLD’ toen ik tasje zacht en precies dat schreef jij. But I loveeeeee it! Lief dat je aandacht schenkt aan het verhaal van Marije. Absoluut één van de liefste bloggers die er is.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?