Lange en donkere wimpers met Careprost

Lange en donkere wimpers met Careprost

Hey Nes raken jouw wimpers je voorhoofd al? Nee hoor zó extreem lang zijn ze niet geworden door de wimperserum die ik ruim vijf maanden gebruik. Of ik lange en donkere wimpers met Careprost heb gekregen zie en lees je vandaag in dit artikel. In september 2015 wilde ik eigenlijk een ander merk wimperserum kopen maar omdat deze vijf keer duurder is dan Careprost was de keuze snel gemaakt.

Laten we beginnen met een foto van mijn wimpers voordat ik met Careprost begon. Op de eerste drie foto’s heb ik geen mascara of ander make-up op. Oh en de foto’s zijn genomen met mijn iPhone omdat ik toen geen andere camera had, de foto’s zijn niet bewerkt en dit best confronterend hoor om je gezicht van dichtbij op beeld te hebben opeens zie je alles wat je eigenlijk niet wilt zien.

Careprost wimperserum ervaring

September 2015

Careprost wimperserum ervaring

Careprost november 2015

Lange en donkere wimpers met Careprost

Februari 2016

Mijn wimpers zijn langer, dikker en voller en ik ben tevreden met het resultaat. Zonder mascara ziet het er rommelig uit, sorry ik heb mijn wimpers niet geborsteld voordat ik de foto’s maakte. Met een beetje mascara zien ze er zo uit.

Lange en donkere wimpers met Careprost

Lange en donkere wimpers met Careprost review

careprost kopen nederland

Ik bracht Careprost met het bijgeleverde penseeltje voor het slapen aan op een gereinigd gezicht. Ik liet het drogen voordat ik ging liggen anders is de kans op lekken groot en dit wil je niet. Op dit moment ben ik meer dan tevreden met het eindresultaat en om dit bij te houden zal ik om de dag Careprost aanbrengen. Nu mijn wimpers langer en dikker zijn gebruik ik heel weinig mascara want met slechts een klein beetje mascara heb ik al snel een mooi resultaat.

Dit artikel is niet gesponsord en op geen enkele manier een samenwerking of wat dan ook. Toch wil ik graag delen waar ik Careprost heb gekocht HIER DUS voor 16,99 euro inclusief penseel en bij afname van meerdere flesjes is de prijs lager.

Met een flesje Careprost 3ml doe je volgens de webshop BeautyStuff een maand maar ik deed er langer mee (6-8 weken). Het voordeel van Careprost is dat het veel goedkoper is dan de bekende wimperserums. Het grote nadeel is dat de serum erg vloeibaar is en dus kan “lekken” en dan zou je als je dit laat gebeuren elders misschien ook langere en dikkere haartjes krijgen 😉

Alle Careprost blogposts op Daily Cup of Bla Bla Bla lezen? KLIK HIER voor deel 1 en KLIK HIER voor deel 2.

Dit was het nieuws en ik hoop dat je het leuk vond.

Zou jij een wimperserum gebruiken? Waarom wel of niet?

Lees ook

76 reacties

 • Wauw, ik had echt niet verwacht dat dit relatief goedkoper wimperserum zo’n effect zou geven. Ik vind het mooi. Wel denk ik dat ik hier niet aan moet beginnen want mezelf kennende kap ik er ineens een keer mee en daar gaan je mooie, volle wimpers dan ook.

  Beantwoorden
 • Niet gesponsord? Ik zou heel snel geld gaan vragen voor dit artikel 😉 Careprost mag wel een vreugdedansje doen om jouw enthousiasme, en dan met jouw bereik van je blog. Ik vind het resultaat echt verbluffend, en dat woord gebruik ik niet vaak.

  Beantwoorden
 • Wauw wat is dat een ongelofelijk resultaat zeg. Het viel al op toen ik je foto’s eerst zag zonder dat ik de titel had gelezen Dit kan een uitkomst voor veel mensen zijn. Ik ben nu een ander merk aan het proberen en heb ook het gevoel dat het werkt. Maar ik ben nit 5 maanden bezig. De prijs is ook netjes.

  Beantwoorden
 • Wauw wat zijn ze gegroeid, echt niet te geloven!!! Ik zelf hoef het niet te gebruiken omdat ik vrij lange wimpers heb. Als ik er mascara op doe zitten mijn oogleden er onder. Maar wauw wat een effect…

  Beantwoorden
 • Wauw dat ziet er echt goed uit! Ongelofelijk! En voor het eerst ook nog een prima prijs, vaak zijn dit soort producten erg duur…

  Ik ga dan ook zeker dit onthouden als cadeautje aan mezelf of een ander!

  Beantwoorden
 • Mooi resultaat! Ik weet niet of ik het zou gebruiken, vind dat ik best mooie wimpers van mezelf heb, maar nu ik dit resultaat zie ben ik toch ook wel erg benieuwd wat het met mij zou gaan doen…

  Beantwoorden
 • Wauw, wauw, wauw, wauw, wat een mooie lange en volle wimpers heb je er van gekregen. Ik geloof niet in wondermiddeltjes, maar deze laat dat wel gebeuren. Echt een super mooi resultaat !
  Liefs,
  Elles

  Beantwoorden
  • Als je stopt dan zullen ze geleidelijk aan weer de oude vorm aannemen. Om dit resultaat te behouden zal ik Careprost om de dag aanbrengen.

   Beantwoorden
 • Jeetje, wauw! Wat een schitterend resultaat! Belachelijk dat ze je voorhoofd niet raken trouwens. Dat had ik op zijn minst wel verwacht 😉 haha.

  Nee, alle gekheid op een stokje. Ik vind je wimpers echt heel mooi, prachtige lengte. De prijs is inderdaad echt helemaal niet duur voor een product als dit. Thanks voor het testen en je enthousiasme, ik ga dit even onthouden.

  Beantwoorden
 • Opmerkelijk dat dit écht werkt! Ik dacht altijd dat dit soort producten eigenlijk een beetje gebakken lucht in een potje of een tubetje was…
  Je wimpers zijn inderdaad echt volumineuzer en langer geworden!

  Beantwoorden
  • Dit wordt ook gebruikt voor bepaalde oogaandoeningen, maar dan in het oog. Een vriendin die het daarvoor gebruikte moest haar wimpers af en toe korter knippen omdat ze tegen haar bril aankwamen door de lengte.

   Beantwoorden
 • Wauw wat een mooi resultaat zeg! Eigenlijk zouden ze je wel mogen sponsoren voor zo’n mooie review haha. Ik heb zelf Revitalash gebruikt en gebruik nu een wimperserum van Biomed, over beiden ben ik wel tevreden, maar Careprost is toch wat goedkoper nog volgens mij, hoewel je daarbij wel vaker aan moet schaffen (bij Revitalash en Biomed is het ong een half jaar per verpakking).

  Beantwoorden
 • Woooooowwww, dat resultaat joh! Ik denk dat Carepost jou heel veel gratis setjes mag sturen om je te bedanken voor deze goede review 😛 Je ziet écht een enorm verschil. Is dit ook blijvend trouwens of trekt het weg als je stopt ermee? Daar ben ik eigenlijk wel nieuwsgierig naar.

  Beantwoorden
  • Je kunt het ook op je wenkbrauwen gebruiken en mensen die haarverlies hebben (bijvoorbeeld door chemo) gebruiken het ook. Ik weet alleen niet of het gebruikt mag worden icm borstvoeding. Op de site vind je meer informatie.

   Beantwoorden
 • Wauwie, wat een mooi resultaat! Ik ga dit zeker onthouden, mijn wimpers zijn van zichzelf niet zo indrukwekkend, dus ben best wel benieuwd wat zoiets bij mij zou doen! Thanks for sharing!

  Beantwoorden
 • Wauw…. ik was ontzettend benieuwd naar jouw resultaat, maar nu lees ik over dat lekker, uhm, het gebruik dus, ga ik dat wel trekken dan weer.. ja ik zou het willen proberen, omdat ik hele korte wimpers heb, helaas.. en zelfs met mascara amper te krullen zijn, ben je een halve indo, heb je prachtig haar, waar iedereen jaloers op lijkt te zijn, en dan heb je amper wimpers om mee te spelen, lol.

  Ik ga er serieus over nadenken nog… en het wel, ja waarom… nieuwsgierig… al draag ik eigenlijk weinig make up.. maar soms wil je toch net dat beetje meer…

  X

  Beantwoorden
 • hallo ik gebruik careprost ook sinds december en ik moet eerlojjk zeggen dat ik nooit had gedacht dat het zou werken. ik ben super tevreden zie nu al resultaaaaat

  Beantwoorden
 • Oh wauw wat mooi! Nu ben ik wel nieuwsgierig! Maar een vraagje.. Hoelang duurde het voordat jij het flesje binnenkreeg? Ik word niet echt helder van de site 🙁 Liefs

  Beantwoorden
 • Hoi, wat een prachtig resultaat (en je was al heel mooi, maar dat terzijde ;-)).
  Heb je bijwerkingen ontdekt? Ik las ergens iets over een verkleurde Iris (donkerder)?
  Heb jij daar iets van bemerkt?

  Groetjes Janneke

  Beantwoorden
  • Dank je wel Janneke. Ik heb ook gelezen dat de iris kan verkleuren maar tot zover heb ik hier geen last van gehad. Je moet wel uitkijken dan het product niet lekt, ik laat het daarom goed drogen voordat ik ga liggen.

   Beantwoorden
 • Goed dat je aangeeft dat je na 5 weken nog niet veel zag,ik ben nu al 8 weken bezig en zie wel wat maar lang niet zo drastisch als bij jou na 8 weken. En ik breng het trouw elke avond aan. Vind het best lang duren. Maar er is dus nog hoop?

  Beantwoorden
  • Zijn jouw wimpers niet al wat voller en donkerder? Ik zou er zeker mee doorgaan tot de 11e week. Het duurt zeker lang maar ik vond het uiteindelijk de moeite waard.

   Beantwoorden
 • Het werkt echt. Na het lezen van het stukje van nesrin meteen besteld. Na bijna 2 maanden trouw gebruik echt zichtbaar resultaat. Ik had weinig wimperhaar, Aziatische korte haartjes. Na 2 maanden nog steeds niet veel haar maar de haartjes zijn langer en gekruld. Ik ga nog een paar weken door met dagelijks gebruik.

  Beantwoorden
 • Prachtig! Precies wat ik wil! Maar ik gebruik het nu 3 maanden en helaas geen enkel resultaat… Het flesje is nog niet leeg en ik had er gelijk 2 gekocht, dus ik kan nog een tijdje doorgaan met proberen.

  Beantwoorden
  • Hi Samantha,

   Wat gek dat het nog geen resultaat geeft. Ik heb zag na 6 weken al resultaat. Smeer je het als een eyeliner streep boven de wimpers?

   Beantwoorden
   • Ja, elke avond. Maar misschien weet ik al waar het aan ligt: ik gebruik geen aparte oogcrème dus smeer mijn nachtcrème over mijn hele gezicht uit. Misschien komt er wat bij de oogrand terecht wat het tegenhoudt? Al zit er altijd wat tijd tussen dus dan is de crème allang ingetrokken. Maar ik zal daar vanaf nu op letten, ben benieuwd.
    Als dat nog niet helpt, zal ik toch eens een ander middel moeten proberen…

    Beantwoorden
 • Hey Nesrin,

  Fijn artikel met mooie en duidelijke foto’s!
  Ikzelf heb 6 maanden Careprost gebruikt en ben ook erg tevreden met de resultaten.. Helaas kan ik het middel nergens meer vinden! Haal jij het nog ergens of heb je hetzelfde probleem?
  Gebruik nu al een maand niets meer en dat is best wel pijnlijk na 6 maanden sparen 🙁

  Beantwoorden
  • Hi Pamela,

   Ik heb hetzelfde probleem! Ik kan Careprost nergens meer vinden. Volgens mij heeft Kruidvat een eigen merk wimperserum die ook aardig goed is, ik zal deze op zoeken en testen 😉

   Groet,

   Nesrin

   Beantwoorden
   • Bedankt voor je antwoord! Ik heb dat wimperserum van Kruidvat gisteren online besteld 🙂 Er zit hetzelfde werkzame bestanddeel in, enkel staat er niet hoeveel %. In de winkel is het altijd uitverkocht, dus dat is een goed teken! Ben benieuwd naar jouw bevindingen! 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?