Lange en donkere wimpers met Careprost

Lange en donkere wimpers met Careprost

Hey Nes raken jouw wimpers je voorhoofd al? Nee hoor zó extreem lang zijn ze niet geworden door de wimperserum die ik ruim vijf maanden gebruik. Of ik lange en donkere wimpers met Careprost heb gekregen zie en lees je vandaag in dit artikel. In september 2015 wilde ik eigenlijk een ander merk wimperserum kopen maar omdat deze vijf keer duurder is dan Careprost was de keuze snel gemaakt.

Laten we beginnen met een foto van mijn wimpers voordat ik met Careprost begon. Op de eerste drie foto’s heb ik geen mascara of ander make-up op. Oh en de foto’s zijn genomen met mijn iPhone omdat ik toen geen andere camera had, de foto’s zijn niet bewerkt en dit best confronterend hoor om je gezicht van dichtbij op beeld te hebben opeens zie je alles wat je eigenlijk niet wilt zien.

Careprost wimperserum ervaring

September 2015

Careprost wimperserum ervaring

Careprost november 2015

Lange en donkere wimpers met Careprost

Februari 2016

Mijn wimpers zijn langer, dikker en voller en ik ben tevreden met het resultaat. Zonder mascara ziet het er rommelig uit, sorry ik heb mijn wimpers niet geborsteld voordat ik de foto’s maakte. Met een beetje mascara zien ze er zo uit.

Lange en donkere wimpers met Careprost

Lange en donkere wimpers met Careprost review

careprost kopen nederland

Ik bracht Careprost met het bijgeleverde penseeltje voor het slapen aan op een gereinigd gezicht. Ik liet het drogen voordat ik ging liggen anders is de kans op lekken groot en dit wil je niet. Op dit moment ben ik meer dan tevreden met het eindresultaat en om dit bij te houden zal ik om de dag Careprost aanbrengen. Nu mijn wimpers langer en dikker zijn gebruik ik heel weinig mascara want met slechts een klein beetje mascara heb ik al snel een mooi resultaat.

Dit artikel is niet gesponsord en op geen enkele manier een samenwerking of wat dan ook. Toch wil ik graag delen waar ik Careprost heb gekocht HIER DUS voor 16,99 euro inclusief penseel en bij afname van meerdere flesjes is de prijs lager.

Met een flesje Careprost 3ml doe je volgens de webshop BeautyStuff een maand maar ik deed er langer mee (6-8 weken). Het voordeel van Careprost is dat het veel goedkoper is dan de bekende wimperserums. Het grote nadeel is dat de serum erg vloeibaar is en dus kan “lekken” en dan zou je als je dit laat gebeuren elders misschien ook langere en dikkere haartjes krijgen 😉

Alle Careprost blogposts op Daily Cup of Bla Bla Bla lezen? KLIK HIER voor deel 1 en KLIK HIER voor deel 2.

Dit was het nieuws en ik hoop dat je het leuk vond.

Zou jij een wimperserum gebruiken? Waarom wel of niet?

Lees ook

67 reacties

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?