Saint West

Kim Kardashian en haar zoontje (part 2: zijn naam is bekend)

Saint West

In navolging van mijn artikel over Kim Kardashian en haar zoontje, die ontzettend goed werd bezocht, moet ik natuurlijk ook zijn naam bekend maken op mijn blog. Hij heet geen Yeezus maar hij is zeker wel een heilige.

Het is geen John West, geen Wild West maar…

Saint West

 

Jammer, ik hoopte zo op Yeezus. Je bent ook wel een heilige als bent gemaakt door Kanye en Kim. Welkom op de wereld kleine jongen.

Kim Kardashian maakte dit gisteren bekend via Instagram door een plaatje te delen met bovenstaande emoticons en de tekst SAINT WEST. Misschien waren zij wel geïnspireerd door onze goedheiligman Sinterklaas want Saint is op 5 december geboren.

Het nu is wachten op de eerste beelden. De familie West zal vast en zeker binnenkort in Vogue magazine stralen, want dit heeft Kanye eerder weten door te drukken bij Anna Wintour. North (2 jaar) zit zelfs front row naast Anna Wintour en die twee hebben samen met Beyoncé (die er ook naast zit) veel plezier. NO(R)T(H). De manier waarop Anna en Beyoncé kijken is priceless.

Mocht je nu denken waar heeft ze het over? Klik hier voor het artikel waar het mee begon.

Dit was een overload aan Kardashian-West babynieuws op mijn blog, ik beloof jullie het rest van het jaar niet meer lastig te vallen met Kim en haar voortplanting.

Your thoughts right now?

 

Lees ook

27 reacties

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?