KimKanyeVogue

Kim Kardashian en haar zoontje (raad zijn naam)

KimKanyeVogue

Aangezien het zondag is wil ik jullie niet lastigvallen met een heel lang en moeilijk verhaal, daarom is het onderwerp vandaag: Kim Kardashian en haar zoontje. Want jawel Kim Kardashian is gisteren bevallen van een gezonde zoon. Zijn naam is nog niet bekend en ik vraag mij of hij net zo een opvallende naam als zijn grote zus -North West- krijgt. Eigenlijk was ze rond Kerstmis uitgerekend en had ik een baby Yeezus verwacht.

Vernoemd naar een album van zijn vader en natuurlijk baby Jezus himself. Of gaan zij voor een naam die helemaal past bij de naam van zijn grote zus North West? South West bijvoorbeeld.

In 2012 was ‘Keeping up with the Kardashians’ mijn guilty pleasure, elke zondagavond zat ik standaard op de bank met een pot Ben & Jerry’s om op E!Entertainment naar de nieuwste aflevering te kijken. Dit heeft nog geen jaar geduurd ik was op een gegeven moment wel klaar met The Kardashians en dan bedoel ik vooral de fake scenes waarvan je weet dat ze dit echt geacteerd hebben, waarschijnlijk hebben ze meer geacteerd maar dit laat ik even achterwege.

Kim Kardashian is een veelbesproken vrouw, ze werd bekend door een sex tape, een real life soap ‘Keeping up with the Kardashians’, haar echtscheiding na 72 dagen “huwelijk” en haar relatie met Kanye West. Kim heeft enorm veel volgers op social media, op Instagram alleen al heeft ze een slordige 53,6 miljoen volgers en op Twitter slechts 37,4 miljoen (afgerond naar beneden). Ze staat graag voor de camera en ook naakt voor de camera. Haar enorme achterwerk is denk ik de meest besproken achterwerk ter wereld. It’s huge.

Ik was zelf ook geen Kate Middleton tijdens en na de zwangerschap dus ik weet ergens hoe het voelt.

Tijdens haar eerste zwangerschap werd ze dik en dit ging gepaard met gemene en kwetsende berichten over haar lichaam dit waren Kim-haters maar ook de media deed er vrolijk aan mee. Er was geen taille meer te bekennen, zelfs met Photoshop was dit onmogelijk. Ik was zelf ook geen Kate Middleton tijdens en na de zwangerschap dus ik weet ergens hoe het voelt. Zoals ik eerder zei ik ben geen fan van Kim maar ik vond het belachelijk dat de media zulke kwetsende berichten over een zwangere vrouw verspreidden ook al is ze altijd camerageil geweest en had ze dit ook ergens kunnen verwachten. Het is gewoon gemeen, maar gemeen sells.

Het was voor Kim niet makkelijk om voor de tweede keer zwanger te raken, voorafgaand heeft ze drie operaties aan haar baarmoeder gehad omdat ze bij de eerste zwangerschap te maken had met een placenta accreta. De kans dat ze hier tijdens een tweede zwangerschap weer last van zou kunnen hebben was er zeker. Een placenta accreta kan in sommige gevallen leiden tot een algehele baarmoeder verwijdering.

Maar het gaat goed met moeder en kind zo meldt Kim dit op haar eigen website. Dus dan kunnen we nu “Raad de naam!’ spelen.

Mijn top 3:

1. Yeezus
2. Easton
3. East West Home is The Best

Wat denk jij?

Photo credits: Vogue

Lees ook

39 reacties

 • Ik heb nog nooit een aflevering gezien. Ik zag ze op een gegeven moment voorbij komen in de Grazia en dacht wie zijn dat? Ook ik vind idd dat de media veel te ver gaat om mensen af te branden of ze er nou om vragen of niet. De wereld is al zo hard, laten zij eens het goede voorbeeld geven. Mijn top3:
  1 Wild West
  2 John West
  3 East West

  Fijne zondag !!

  Beantwoorden
 • Ohhh nog steeds mijn guilty pleasure hoor. Heerlijk! Even verstand op nul en domme tv kijken haha. Ik ben wel erg benieuwd naar de naam. Ik vind Yeezus wel een geniale optie. Ik zie ze die naam zo kiezen hahaha

  Beantwoorden
 • Ooh, ik zie het helemaal voor me, baby Yeezus!
  Mijn guilty pleasure tijdens de zwangerschap was trouwens de Amerikaanse ‘Jouw Vrouw, Mijn Vrouw’. Ik heb daar maandenlang van opgenomen tot ik in de laatste broedfase zat (met een Kim K. bilpartij). Heb toen zoveel marathons gehouden, heerlak!

  Beantwoorden
 • East west home is the best!
  Ik volgde het ook een lange tijd, maar de afgelopen jaren vind ik er niks meer aan. Het werd voor mijn gevoel steeds nepper. Khloe, Scott en Mason vond ik dan wel weer leuk om te zien.

  Beantwoorden
 • Ik ben het met je eens, ik ben geen Kim fan maar ik vond die hatelijke opmerkingen echt te ver gaan. Maar goed, dat vind ik nogal vaak met media ;-)! Ik denk dat optie nummer 3 de beste optie is haha!

  Beantwoorden
 • South West, east west of west east.. wie weet het, maar het zal me niet verbazen. ๐Ÿ™‚ Ik had ook ooit keeping up with The Kardashians gekeken maar niet lang. Al vind ik dat zij echt haar cariere heeft opgebouwd van aandacht, social media en realitysoap. Ik vind het niet terecht dat mensen afhaken over haar lichaam toen ze zwanger was. Iedere vrouw hoort zich mooi te voelen als ze zwanger is.

  Beantwoorden
 • Hahaha ik heb zo gelachen om optie 3. Ik denk dat ze ons totaal gaan verrassen. Maar aan de andere kant zijn zij de types die graag in de belangstelling staan. Het zou mij dus niet verbazen als de naam van haar zoon ook weer wereldnieuws wordt (ik vraag mij รผberhaupt hoe zij nieuws kan zijn, maar goed..). East West zou wel lachen zijn.

  Beantwoorden
 • Zolang ze maar niet hetzelfde doen als Wesley en Yolanthe? whahahaha

  Ik heb geen idee, ik volg ze niet, ken ze niet, dus ook geen namen die ik zo even kan verzinnen… En dat trashen van mensen, bekend of onbekend, waarom toch, echt… grrrrrrrrrrr

  X

  Beantwoorden
 • Het enige dat ik positief vind aan Kim Kardashian is dat zij een normaal figuur heeft, en tenminste niet zo’n uitgemergeld wezen is dat de meeste realitysoaps bevolkt. Voor de rest vind ik alle aandacht voor de Kardashians nogal overdreven.

  Beantwoorden
 • Oh ik ben ook zo benieuwd naar de naam… durf daar alleen nog niet openlijk voor uit te komen ๐Ÿ˜‰ Vond alle kim haters wel echt heel sneu.. niet iedereen is perfectly pregnant en het is al gevoelig genoeg. Helaas wil de media altijd over alles en iedereen een oordeel hebben..

  Beantwoorden
 • Haha Ik dacht eerst ook aan South West ๐Ÿ˜‰ Heb trouwens nog nooit een aflevering van die soap gezien. Bem bepaald geen fan van die familie. Maar niets is een excuus voor al dat afbranden..

  Beantwoorden
 • Ik schoot hardop in de lach van ‘Yeezus’, ik zie het ook echt gebeuren. Stiekem vind ik North best een leuke naam, alleen de combinatie met de achternaam is zo stom en ‘gemaakt’. Ik hoop stiekem dat ze dit keer geen woordgrapjes meer doen met de naam, maar zie het zo weer gebeuren hoor. Het zal in ieder geval geen ‘Bob’ of ‘William’ zijn of iets dergelijks ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 • Hihi stiekem ben ik best wel geรฏntrigeerd door de Kardashians… Ik heb de serie nog nooit gezien maar ik lees wel vaak http://www.dailymail.co.uk (showbizzpagina). Bijna dagelijks is er wel een artikel over hen te vinden. Het is een soort guilty pleasure :-). Ik vind Easton nog best een leuke naam overigens. Hmmm ik vond het ook niet heel leuk al die opmerkingen over je lijf tijdens je zwangerschap. Een keer deed ik de deur open en toen zei iemand ZO JIJ BENT GROOT! Ok, en bedankt… Ik had net zo goed die deur dicht willen smijten. Toch maar niet gedaan en vriendelijk gelachen… (grrrr…). Nu zeg ik altijd standaard bij iedereen die zwanger is dat ze er goed uit zien.Hhet is al zwaar zat om je lijf te zien veranderen ๐Ÿ™‚
  Liefs,
  Eva

  Beantwoorden
 • Vroeger keek ik heel vaak naar de Kardashian’s, nu totaal niet meer. Wist ook niet dat ze weer zwanger was, laat staan dat ze een zoontje heeft gekregen haha. De namen…haha ik hou mijn mening maar voor me XD -x-

  Beantwoorden
 • Het spijt me, maar ik kan geen greintje sympatie opbrengen voor professionele fame whores. Als je roem nastreeft, moet je ook alle nadelen daarvan slikken. Dat hoort bij het vak, want iedereen weet dat de media niet altijd even aardig zijn. Dus als je kritiek krijgt omdat je kont nog groter is dan normaal, tja, het zij zo. Je klaagde ook niet toen de media niet uitgeschreven raakte over de omvang van je achterwerk (een ass-et die je keer op keer hebt uitgebuit). Je krijgt er ook dik voor betaald en een leven in de schijnwerpers is wat je altijd al ambieerde. Dus tanden op elkaar, want dit hoort er eveneens bij. Risicosporters klagen ook niet als ze iets breken.

  Mijn gok voor hun nieuwste telg: Gone South ๐Ÿ™‚

  Off-topic: Tony’s puur met cranberry en anijs vind ik wel lekker! Ik kan de beloofde smaken eindelijk proeven hoera! Heb je deze al geprobeerd of zijn dit net smaken die jou niet met enthousiasme vullen?

  Beantwoorden
  • Scherp gesproken Izzy! Ik snap jouw punt, dit hoort er nu eenmaal bij als je graag voor de camera staat. Toch vind ik het gemeen. Als een topsporter valt dan zullen de kranten ook nooit een kop plaatsen met ” haha die klapte als een idioot” ๐Ÿ˜‰ maar die sporters gaan er zoals je zegt wel professioneel mee om.

   Part of the deal dat is het zeker.
   Gone South hahahaha.

   Oh man pure chocolade is niet mijn ding maar nu ben ik wel heel nieuwsgierig geworden.

   Beantwoorden
 • Oh.. Wie noemt z’n kind nou Noord? Vreselijk..
  Ik heb er nooit naar gekeken, vond het vreselijk, die hele hype rond die familie.. Niks voor mij. Het zou me niks verbazen als dit kindje ook met zo’n vreselijk naam word opgezadeld, Zuid ofzo,.. Heb nu al medelijden..

  Beantwoorden
 • Ja, ik denk Yeezus, eigenlijk gewoon omdat hij in december is geboren ;). Ik ben ook nooit fan van haar geweest, helemaal niet van de Kardashians, het interesseert me allemaal ook vrij weinig ๐Ÿ˜›

  Beantwoorden
 • Hahah ik hoop dan Easton. Ach zolang moeders en kind gezond zijn en ze gelukkig zijn kan de naam me gestolen worden, al weer ik niet of de kinderen hier later zo dankbaar voor zijn. Ach naamsverandering kan altijd toch?

  Beantwoorden
 • Hahahaha ik hoop die derde!! Yeezus zou natuurlijk wel helemaal goud zijn, maar ik denk dat het er 1 is waarvan we denken: yeezus, maar die had ik niet verwacht ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?