keeping up with nesrin

Keeping up with Nesrin photo diary

keeping up with nesrin

Het was een geweldige week met een heerlijke herfstdip, someone please pull me out of here. Qua gevoel was het niet mijn beste week, dit zul je niet aan mijn foto’s zien maar de dip was er wel. Enfin een verse Keeping up with Nesrin photo diary staat klaar! De afgelopen week heb ik brandweerman Sam ontmoet, mocht ik niet zoveel hardlopen door mijn enkel en…ach laten we gewoon kijken.

Maandag

ginger treaclemoonIk hou van gember en ik sla behoorlijk door met mijn nieuwe liefde. Deze mini Ginger douchegel van TreacleMoon is heel fijn, ruikt krachtig en ik word er goed wakker van. We beginnen de maandag ook met superkracht, ik vind deze boxershort van mijn zoon zo leuk. Verder gaat deze maandag net als alle andere maandagen. We eten bij mijn schoonmoeder okers! Ik hou ervan. ’s Avonds zitten mijn man en ik samen op de bank want The Walking Dead is op! Het was een zenuwslopende aflevering.

Dinsdag

daily cup of bla bla bla Mijn zoon gaat vandaag als bouwvakker naar school, niet omdat het moet maar gewoon omdat hij hier zin in heeft. Compleet met gereedschapskist, bouwhelm en gehoorbescherming loopt hij met zijn vader de deur uit. Ik werk thuis en besluit met mijn enkel voorzichtig een rondje te hardlopen. Dit had ik dus niet moeten doen want het was de meest kloterun ever. Alles zat tegen. Tussen 14:30 en 15:00 haal ik mijn kindjes van school en de peuterspeelzaal en thuis drinken we warme chocolademelk met slagroom.

daily cup of bla bla bla Mijn schoonzusje heeft ons uitgenodigd voor het avondeten en je snapt dat ik daar geen nee tegen zeg. Ik vind haar eetstoelen echt TE GEK! Het eten was heerlijk en we kregen een toetje met zelfgemaakte caramel en volgens mij stierf mijn gebit op dat moment af en ik ja ik eet het laatste restje caramel uit de pan en verbrand ook nog mijn gehemelte.

Woensdag

daily cup of bla bla bla Woensdagochtend ben ik met mijn zoon thuis, terwijl hij speelt werk ik tussendoor een beetje (met nadruk op een beetje want dit lukt eigenlijk gewoon niet met een 3 jarige in huis). Om 12:00 halen we zijn grote zus en haar vriendinnetje op van school. Na de lunch krijgen ze een bakje fruit met een parasol, ik verbaasde mezelf door zó creatief te zijn, voel de knipoog.

Daarna gingen we naar de kermis ( ik haat kermis ) want brandweerman Sam de held van mijn zoon zou er zijn. Op het moment dat mijn zoon hem zag begon hij heel hard te huilen, snel een paar foto’s schieten want dit zijn toch leuke herinneringen voor later “kijk hier moest je zo hard huilen op de kermis toen je Sam in het echt zag”.

We doken de rups in.Daarna een quick visit aan de kapsalon en Dilara ging met draad mijn wenkbrauwen shapen. I call it a day.

 

Donderdag

daily cup of bla bla bla Voor onze trouwdag kreeg ik 10 rode rozen en een prachtige tekening van mijn dochter. Ik donderdag heb weinig foto’s gemaakt maar dit lekkere Indische zoete lekkernij ( die ik van mijn schoonmoeder kreeg) wat bestaat uit plakrijst en een kokostopping staat er gelukkig wel op. Het was heerlijk!

Vrijdag

L'Oreal ever pure sulfaatvrije shampoo’s Middags krijg ik bezoek van mijn twee zusjes. Mijn zoon mocht een rondje op de scooter van mijn zusje en dit vond hij geweldig. Ik moest even de deur uit en mijn zusjes bleven bij mijn zoon, na twee minuten kreeg ik foto’s hoe het er aan toe ging. Mummy zusje dus.

Mijn dochter had kinderfeestje nummer vijf deze maand en ging ze direct na school mee met de jarige, toch wilde ik haar nog even zien en gaf haar om 12:00 een kus op het schoolplein. Ze was die ochtend namelijk een beetje verdrietig om alles en nog wat dit raakte mij.

Met mijn zusje en zoon ging ik (na maanden geen Action) naar de  Action en kocht een tas vol shampoo. Ik werd getipt door medeblogger Northflix dat deze nu veel goedkoper is bij Action. Score!!!

Vrijdagavond besloot ik toch te gaan hardlopen. Ik beloofde mijzelf dat ik maar vier kilometer zou gaan en dit op een rustig tempo en dit ging gelukkig veel beter. Ik ben trouwens heel blij met mijn lampje die ik nu gebruik als ik in het donker hardloop.

Zaterdag

St. Pauli kledingDe sportclub St. Pauli ken ik niet maar mijn man wel. St. Pauli is vooral bekend omdat het een cultclub is in het betaald voetbal. Volgens Wikipedia: Een sportclub die vooral bekend is als cultclub in het betaald voetbal. De aanhang van deze ploeg afficheert zich als links, grossiert in antifascisme en staat bekend om haar ‘strikte’ tolerantie en ‘militant’ gemoedelijke sfeer St. Pauli voetbalt bij vlagen beroerd en briljant, maar altijd sympathiek. De club wordt geroemd om de positivistische houding van spelers en supporters.

Volgens mijn man dus een toffe capuchon trui voor onze zoon. Maar FC Barcelona is dus ook tof.

Ik ben zeer gelukkig met de komst van Patisserie Christiaan in Arnhem. Welkom op de Steenstraat I love you! Mijn husband kocht mijn lievelingsgebakje (zie zondag) en voor de kinderen een Minion gebakje, die vervolgens at want het was voor hen toch iets te zoet.

Zondag

daily cup of bla bla bla En toen was het zondag. We hebben een stoel erbij (dank je wel Conny!!) en deze kunnen we vastmaken aan onze hoekbank en dit deden we zondagmiddag. Ik greep meteen de kans om alle kussenhoezen in de wasmachine te gooien met uiteraard een halve fles wasverzachter, want dan ruikt alles zo lekker.

Mijn ouders kwamen de kinderen ophalen en gingen richting Heveadorp (hometown). Na best een grote schoonmaak, het leek net een voorjaarsschoonmaak met het prachtige weer, besloot ik dit citroengebakje te eten.

Het was inmiddels 15:00 en ik zat nog niet-gedoucht in mijn huispak, ik ging douchen haren wassen en trok mijn hardloopkleding aan. Toen gingen we voor de run van huis naar Heveadorp ik had hier echt zin in want met mijn enkel ging het best goed. Samen lopen ging ook goed, het waren 10 heerlijke kilometers. Het weer was perfect en ook al ben ik geen fan van de herfst zo een zonnige herfstdag is toch wel FANTASTISCH!

Eenmaal bij mij ouders aangekomen stond het eten net op tafel, perfecte timing. Oh enne mijn hele familie is verslaafd aan Maggi, het gaat echt in alle gerechten.

It’s a wrap! De herfstvakantie is begonnen en ik ben deze week veel met de kindjes en daar heb ik zin in. Hoe is het met jou?

Lees ook

38 reacties

 • Wat een heerlijke week heb je gehad. Ik vind het altijd heerlijk om te lezen dat jouw zoon in allerlei outfits mee mag naar school, dat hoor je niet vaak vind ik zelf. Leuk! Maggi, haha..dat heb ik een tijdje overal in gekieperd maar dat is lang geleden zeg! Brengt allerlei herinneringen terug, haha :-)!

  Beantwoorden
 • Wat ontzettend lief die tekening van jullie dochter. Ik zag laatst ook al in je foto’s dat je bij je schoonmoeder at iets wat mij bekend voorkwam en nu weer oker. Lijkt wel of de Turkse keuken wat invloeden heeft van de Surinaamse -of omgekeerd-

  Beantwoorden
 • Het leukst van deze week vond ik dat je zoon als bouwvakker naar school ging haha. Ook echt dat onderschrift ‘gewoon omdat hij dat leuk vond’. Lekker eten verder allemaal, vooral dat gebakje van je nieuw beste vriend, de patissier.

  Beantwoorden
 • Bij ons is de herfstvakantie voorbij. Ik ga zo hardlopen jaaaa… Na weken van beroerd zij, moe zijn, ga ik zo mijn hardloopschoenen die me al weken aan kijken aantrekken.. Ik ben benieuwd hoe het gaat. Ik was laatst in Arnhem zoals je weet en ik zag bij zo’n bakker inderdaad allemaal minions taarten. Nee ik heb het niet gedaan ben niet zo’n taart mens. Fijn dat je weer redelijk snel kon gaan lopen. Ik wens je een fijne vakantie toe.

  Beantwoorden
 • Ik wacht geduldig af tot we hier eens een receptje met okers mogen lezen 😉
  Nee, serieus, ik zie ze vaak in de winkels waar ik kom, maar ik heb geen flauw benul hoe je ze kunt bereiden. Ik zou ze graag een keertje proberen.

  Die tekening van je dochter is erg leuk. Bewaar ‘m maar goed!

  Beantwoorden
  • Ik zal het recept aan mijn schoonmoeder vragen 😉 ik eet in de zomer als ik in Turkije ben vaak verse okers maar hier halen we ze vaak uit de diepvries. Net zo lekker trouwens 😉

   Beantwoorden
 • En waar zat die herfstdip dan verstopt? 😉 Ziet er goed uit en ja zo kan het dus gaan, wel een dipje hebben maar dan toch, het ziet er zo prachtig uit, dan mag je niet dippen 😉 Toch? 😛

  Gelukkig is de zon er weer, dat zal helpen naar ik hoop, en kinderen die een gebakje te zoet vinden, hahaha geweldig! Dat hoor je niet vaak.

  Hoe het met mij gaat, ik heb ook zitten dippen, puur vanwege gebrek aan zon, en gisteren, toen ik wakker werd, wow… verschil van dag en nacht en ook nu schijnt de zon, hopelijk de rest van de dag, dan tank ik weer even bij 😀

  X

  Beantwoorden
  • Hahaha I know, maar het was er echt hoor. Maar zoals je zegt met dit weer zoals vandaag en gisteren gaat het toch stukken beter. Ik vind de herfst opeens prachtig.

   Beantwoorden
 • Ik hoop dat je je inmiddels wat beter voelt en uit je herfstdip bent! Fijn dat het hardlopen zo goed ging, was ook echt een prachtige dag gister 🙂 En vandaag weer! 🙂

  Beantwoorden
 • Wat een volle week weer :-). Ik snap je zoon wel, die poppen zijn ook gewoon een beetje eng ;-). Wat lief dat je zus jullie had uitgenodigd, die stoelen zijn inderdaad erg gaaf!

  Beantwoorden
 • Yummy, was weer een tof en smakelijk weekje! Ik weet niet of ik het heb gemist, maar wat is er eigenlijk met je enkel (wat had fysio gezegd)? Gelukkig mag je gewoon blijven doorlopen 🙂 !
  Was inderdaad een vette aflevering van The Walking Dead, vanavond belooft ook wat (“Brutal F*cking Agony” zegt een site waar ik regelmatig kom; heb het artikel uiteraard nog niet gelezen tegen de spoilers, maar ‘k ben wel erg benieuwd!).

  Beantwoorden
  • Ha Izzy,
   Nee je hebt het niet gemist, heb niet op mijn blog gezet waarom mijn enkel zo doet. Waarschijnlijk is mijn conditie sneller gegaan dan mijn lichaam. Als ik meer rust neem dan gaat wel beter merk ik.

   Oeh spannend!! Ik kan niet wachten op vanavond! Wanneer ga jij kijken?

   Beantwoorden
    • Gelukkig inderdaad! Krijg nu elke week een schema en oefeningen die ik mag doen. Ik moest vandaag op de loopband zodat hij mijn looptechniek kon analyseren. En het planken (+sideplanks) wordt sterk aangeraden. Core business. Vanavond andere core business met een pot Ben & Jerry als TWD op is 😉 oh en mag “maar” een kilometer per week opbouwen 🙁

     Beantwoorden
 • Ik vind je echt een supervrouw Nesrin 🙂 Ik hoop dat ik het net zo goed kan als vrouwen zoals jij als ik toch nog kinderen krijg of neem later 🙂

  Beantwoorden
  • Dank je wel voor deze lieve woorden. Op het moment dat je moeder wordt krijg je een soort oerpower kracht dat liefde heet 😉 jij vast en zeker ook als die dag mag komen.

   Beantwoorden
 • Wat een schatje, jouw zoontje. Leuk dat hij verkleed naar school ging, ik vond het toen ik klein was ook zo leuk om me te verkleden, daar heb ik echt goede herinneringen aan. De rode stoelen zijn echt gaaf! Fijne herfstvakantie, lekker genieten.

  Beantwoorden
 • Dat Minion gebakje is echt te cute! En wat fijn dat je zoveel shampoo in kon slaan! Alleen minder fijn dat dit niet je beste week was, hopelijk wordt deze aankomende week beter!

  Beantwoorden
 • Ik mis iets in je overzicht.. “Sammie’s mailtje beantwoord vandaag voor die bakken koffie” ; )
  Leuk overzicht weer! Die Minion taart!!! Geweldig! En ik moest ook heel erg lachen om je zoon die als bouwvakker naar school ging, volgens mij is het echt een geweldig mannetje!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?