Keeping up with Nesrin #99 druk, drukker, drukst

Keeping up with Nesrin #99 druk, drukker, drukst

Vorige week verscheen er geen Keeping up with Nesrin omdat ik druk was met andere dingen, offline dingen zoals een surprise maken, werken, de Sint opwachten en pakjesavond organiseren. Ook was het was de week van een flinke pak sneeuw, Jane the Virgin kijken en op het scherm kijken hoe mijn man een uur boven Schiphol bleef vliegen omdat het vliegtuig niet kon landen. Kortom, genoeg stof om mijn photo diary te vullen. Let’s go.

Keeping up with Nesrin #99 druk, drukker, drukst

Maandag

vriendenboekjes invullen

De eerste dag van de week vliegt voorbij. Het is een gewone werkdag in Ede, nothing special. ’s Avonds maak ik met mijn dochter haar Sinterklaas surprise af, het is een voetbalveld geworden met daarop een doel van LED lichtjes. Creatiever dan dit wordt het niet.
Na de surprise vul ik samen met mijn 5-jarige zoon vier vriendenboekjes in. Ik plak de foto’s erin en fleur de antwoorden (friet, bruin haar, bruine ogen, ik heb 1 zus en mijn hobby’s zijn…antwoorden) op met stiften en stickers.

Tegen 22.00 ben ik klaar en besluit ik niet het scherm van de laptop niet open te klappen voor mijn blog. Het was een zeer productieve dag, van 06.30 tot 22.00 heb ik elk uur met nuttige must do’s gevuld.

Dinsdag

just dance 2018 review

Eigenlijk zou ik braaf op tijd op werk zijn maar voor ik de auto in wil stappen besluit ik toch naar het schoolplein te gaan om samen met mijn man, de kinderen en de rest van de school de Sint op te wachten. Momenten als deze zijn niet te koop en ik wil dit soort momenten met de kinderen niet missen. Ik zit niet te wachten op opmerkingen als “mama was er niet bij, die was altijd aan het werk” over 10 jaar.

Op werk kom ik erachter dat er op de eerste verdieping een automaat staat waar kleine zakjes Autodrop in zit…niet cool voor mij. Je snapt dat ik vrijwel direct twee zakjes heb gescoord.

Het pakjesavond! Na het avondeten wordt er aangebeld en staat er een zak met cadeaus voor de deur. De kinderen zijn blij en ik ben misschien nog wel blijer want het Sinterklaas gebeuren is achter de rug. Yihaa!

Woensdag

velvet tas only

Vandaag werk ik in de ochtend thuis. Heerlijk zo een ochtend zonder een drukke ochtendspits. Tijdens het werken verrast een van de katten mij met een muis. Dit is muis nummer drie en ik ben trots op de katten, want ze kunnen goed jagen en het jaaginstinct staat aan bij de broertjes.

Vandaag gaat mijn nieuwe (kleine) tas mee naar buiten, de roze velvet tas van Only kocht ik voor €23,95 bij Zalando en ik ‘em zo leuk! ’s Middags ga ik met mijn dochter naar de badmintonles tijdens de les werk ik nog een beetje door. Want hallo wat anders moet je doen als je 1,5 uur in een gymzaal zit? Op mijn werktelefoon heb ik een nieuwe achtergrond, haha sharky!

Donderdag

acrylnagels zetten arnhem

Het belooft een lange dag te worden. De wekker gaat een half uur eerder dan normaal en de dag eindigt later dan gewenst. Om 08.00 zet ik samen met de kinderen met mijn man en schoonzusje af op het station, zij gaan vandaag naar Moskou en komen zondag terug.

Ik breng de kinderen naar school en rijd daarna door naar werk. Na het werk sta ik lang vast in het verkeer (elke donderdag weer is het raak) en als ik dan eindelijk in Arnhem ben mag ik aanschuiven bij schoonmoeders.

Mijn zoon blijft bij oma logeren en samen met mijn dochter ga ik naar huis. Mijn dochter en ik zijn happy want eindelijk zijn we een keer alleen zonder de mannen thuis. ’s Avonds komt Yaleesa langs voor mijn nagels. Met een verse set nagels kan ik de wereld weer aan. Als het eigenlijk bedtijd is begin ik aan de eerste aflevering van Jane the Virgin.

Vrijdag

crisismanagement oefening

Blijkbaar druk ik de wekker een paar keer uit en maakt mijn dochter mij om 07.30 wakker. Gelukkig zijn we maar met z’n tweeën en zijn we op tijd klaar. Ik rijd die ochtend naar Ede voor een crisis oefening op werk. Na het werk mag ik door naar Arnhem om mijn zoon op te halen voor zijn zwemles. Na de zwemles haal ik mijn dochter op en zet ik de kinderen (inclusief playdate) af bij schoonmoeder. Ik werk nog even thuis door en haal daarna friet, want het is frietjes vrijdag en dit eten we bij mijn schoonmoeder op. Volgen jullie het nog?

Onderweg naar huis begint het keihard te sneeuwen, zo hard dat de trolleybus (ja die hebben we in Arnhem) voor mij de bult niet opkomt. Ik sta nogal ongemakkelijk achter de bus want ik kan geen kant op, ik ben een beetje bang dat ander automobilisten mij niet op tijd zullen zien keren op de weg omdat het zo hard sneeuwt. Na wat moeite en natte oksels zijn we eindelijk binnen. De wereld is wit en wij zijn binnen.

Om 23.00 sta ik in de keuken een brownie te bakken en kijk daarna naar Jane the Virgin. Na twee afleveringen val ik op de bank in slaap en om 07.00 staat mijn dochter voor mijn neus en vraagt of ik boven kom liggen…en dat doe ik.

Zaterdag

nespresso snowball review

Er ligt een dikke laag sneeuw buiten en ik ben blij dat ik vandaag niet veel op de planning heb staan. Als de kinderen met de slee naar buiten gaan ga ik snel opruimen en schoonmaken. Als ze thuiskomen maak ik warme chocolademelk voor ze en geef ze een droge broek en sokken.
In de namiddag ga ik met tegenzin de boodschappen doen, het sneeuwt nog steeds en autorijden en zware boodschappentassen sjouwen is helemaal niet fijn.

Die avond eten we bij vrienden en rond 22.00 zijn we thuis. Ik maak mijn blogpost voor de volgende dag af en ga daarna verder met de Jane the Virgin.

Zondag

sneeuw nederland 2017

En toen was het zondag. Vandaag zou ik eigenlijk mijn man en schoonzusje van Schiphol halen maar omdat het hard sneeuwt en het niet verstandig is om de weg op te gaan blijf ik thuis. Ik moet vandaag de kerstspullen uit de garage halen, de kerstboom optuigen, lasagne maken voor mijn man en schoonzusje, een warme maaltijd voor mijn kinderen serveren en verder is het chillen.

In de namiddag krijg ik van de BFF van mijn schoonzusje printscreens doorgestuurd waarop af te lezen is dat het vliegtuig moeite heeft met landen en rondjes blijft vliegen. Als ze eindelijk zijn geland staat ze en lange reis met de trein voor de boeg. Rond 22.00 zijn ze dan eindelijk thuis.

Als ik de weerverwachting voor de volgende mag geloven gaat het weer flink sneeuwen.

It’s a wrap! Hoe gaat het met jou? Enjoying the snow?

10 reacties

 • Oeh, de sneeuw maakt van autorijden inderdaad geen feestje! Het levert wel mooie foto’s op, dat dan weer wel 😉 Zo te horen heb je een drukke, maar leuke week gehad! En groot gelijk heb je om tijd vrij te maken voor de Sinterklaasviering op school!

  Beantwoorden
 • Echt joh, ik haat die sneeuw. Ik vind het alleen maar leuk en geweldig enzo als ik niet naar buiten hoef en die hele toestand vanachter een raam kan aanzien. Onder een dekentje. Met warme chocolademelk (of wijn. Ja, doe maar wijn). 😀
  Ik vind het kick ass van je dat je het toch allemaal maar netjes weet te combineren, jouw job en jouw gezin. Echt, ik buig diep voor je! :*

  Beantwoorden
 • Heb het gelezen op het nieuws, dat Nederland weer helemaal ontregeld is door de sneeuw. Hoewel sneeuw wel altijd een kerstgevoel versterkt en dat knusse ‘wintergevoel’, mis ik het toch niet. Hier is alles zoals vanouds nog steeds hartstikke groen en verveelt het uitzicht op de bergen nooit. Een dagje sneeuw mag hier best vallen, maar gaat niet gebeuren denk ik haha

  Beantwoorden
 • Wat een heerlijke week weer. Oehhh die Autodropjes, zou ik er maar 1 zo uit mijn beeldscherm kunnen plukken. Yammmieeeeee. Jane the Virgin is leuk. Bij ons begon het zondag pas te sneeuwen, grappig dat er zo veel verschil zit in zo’n klein land.

  Beantwoorden
 • Lekkere drukke week gehad zo te lezen. In ieder geval heb je je niet hoeven vervelen. En die sneeuw voor het verkeer is verschrikkelijk. Zolang ik de weg niet op hoef vind ik het wel leuk.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?