Keeping up with Nesrin #98 weekend Barcelona & vlogcursus

Keeping up with Nesrin #98 weekend Barcelona & vlogcursus

Yo she’s back. Back from Barcelona. Mijn photo diary Keeping up with Nesrin staat klaar, kijk mee naar wat ik vorige week allemaal deed. Ik heb een vlogcursus gevolgd, won een Oscar (best Dramaqueen) en ging een lang weekend naar Barcelona met mijn man en twee vrienden. Let’s go, ik laat het je allemaal zien!

Keeping up with Nesrin #98 weekend Barcelona & vlogcursus

Maandag

christelijke hogeschool ede ervaring

Monday! Ik waarschuw je alvast want op de eerste twee dagen van de week heb ik slechts één saaie foto. Het zijn crazy days op werk en mijn hoofd staat niet op standje ‘maak foto’s voor je blog’. Vandaag is het dus zo een crazy day op werk, werken, regen, werken, regen en een leuke meeting op mijn oude school de Christelijke Hogeschool Ede.

Als ik thuis ben sla ik ‘The Walking Dead’ over en ga ik werken aan mijn blog.

Dinsdag

Tuesday! Het is een boring maar busy day. Het is dinsdag en er wordt hard gewerkt. Ik begin om 09.00 met een overleg in Velp en sluit de werkdag af in Ede. Na twee drukke dagen ben ik aardig op. Ik kijk uit naar het weekend want dan ga ik naar Barcelona!

Woensdag

media artists veenendaal ervaring

Wednesday! De dag begint om 06.30 as usual en om 09.00 lig ik klaar voor een harsbehandeling bij Tamara. Om 10.15 rijd ik weg naar Ede want op mijn vrije dag mag ik even werken. Het is leuk op werk want we gaan een kort filmpje opnemen met studenten, geen saaie beeldscherm en bureau dingen dus. De combinatie streepjes en de knalgele Kenzo tas vind ik trouwens amazing.

In de namiddag mag ik in 1,5 uur lang in stinky gymzaal (gymzalen stinken altijd) naar mijn dochter kijken die al heel goed is in badmintonnen.

Donderdag

vlogcursus made by media arnhem ervaring

Thursday! Ook vandaag heb ik een hele leuke maar lange dag. Op werk is het niet business as usual want samen met de ambassadeurs van de school volg ik een vlogcursus. Mijn dreamteam wint de Oscar en daar zijn we heel blij mee! In de namiddag zit ik braaf achter mijn bureau en behandel ik belangrijke mailtjes af zodat ik met een lekker gevoel morgen het vliegtuig in kan stappen.

Als ik thuis kom ben ik intens gelukkig want mijn man heeft ontzettend lekker eten gekookt. ’s Avonds komt mijn zusje en die blijft het hele weekend bij de kinderen thuis. Ik pak de koffer in, was mijn haar en ga laat naar bed…Ik slaap die nacht maar twee uurtjes want 03.15 gaat de wekker.

Vrijdag

lang weekend barcelona ervaring

Friday! Dus de wekker gaat om 03.15 en om 04.30 zitten we in de auto samen met twee vrienden opweg naar Eindhoven airport. Het regent, madder fakker dingen je weet zelf, maar we staan gelukkig al snel bij de gate en het vliegtuig vertrekt gelukkig op tijd. Tijdens de vlucht pak ik wat much needed sleep en eenmaal aangekomen in Barcelona drink ik cappuccino!

We verblijven in het H10 Art Gallery hotel wat heel centraal ligt in Barcelona. We zetten vandaag meer dan 25.000 stappen en het weer is goed, met 21 graden voelen we ons goed en we hebben er zin in! In de namiddag gaan we voor een power nap zodat we er ’s avonds weer tegenaan kunnen.

Zaterdag

barcelona lang weekend ervaring tips

Saturday! Kiek dan, das mijn man daar in het midden! Dat is zo een beetje het meeste van hem wat ik ooit op mijn blog heb laten zien! Vandaag op de planning: De Sagrada Família (is een basiliek naar een ontwerp van Antoni Gaudí), park Güell (Güell is een uitgestrekt stadspark in Barcelona), Camp Nou (Camp Nou is een voetbalstadion, thuisstadion van FC Barcelona) omdat mijn man dit persé wilt zien en tapas eten.

Als we in de namiddag moe in het hotel aankomen voor een power nap (want ja we zijn oud) krijgen we in de lobby een een GEWELDIGE VERASSING mijn schoonzusje is over komen vliegen en blijft tot de volgende dag! Ze is nog geen 18 uur in Barcelona maar maakt met ons een avond en nacht mee om nooit meer te vergeten. We gaan die avond met z’n allen tapas eten en gaan daarna naar club Opium….het is een ‘What happens in Barca, stays in Barca’ nacht waar ik jullie niet mee ga bemoeien :-).

Het eerste wat we doen als we terug zijn in het hotel is een late check out regelen want we zijn niet klaar om 12.00 uit te checken.

Zondag

weekend barcelona tips

Sunday! Rond 09.30 word ik wakker maar ik besluit mijn ogen weer te sluiten om vervolgens rond 13.00 op te staan. Mijn schoonzusje zit dan in het vliegtuig terug naar Nederland.
Om 14.00 verlaten we de kamer en gaan we de stad in om een lekker ontbijt (onbijt/lunch) te scoren. We zetten vandaag iets meer dan 15.000 stappen en dit vind ik aardig aangezien we best wel moe zijn. We gaan naar Arc de Triomf omdat niemand dit wil zien maar één persoon het er toch indrukt. Als we eenmaal voor de Arc staan vinden we het heel mooi. Thanks Neen

Omdat alle winkels dicht zijn (what the f*ck is die?) gaan we naar een winkelcentrum waar de winkels WEL open zijn. Rechtsonder op de foto zie je mij als vogelverschrikker…het jasje heb ik laten hangen dit snap je vast wel.

Rond 19.00 verlaten we Barcelona en vertrekken we naar het vliegveld. Rond 00.30 zijn we eindelijk thuis. Ik ga douchen, was mijn haar en pak de koffers uit. Ik sluit mijn ogen om 03.15 en doe ze weer open als het 06.20 is. Ready for take off…er moet weer gewerkt worden.

Yo! Ik heb mijn vlogcamera laten draaien in Barcelona maar het is een zooitje geworden. Ik ga snel kijken of ik er iets leuks van kan maken (heb een Oscar gewonnen dus het moet lukken zou je zeggen) en het kan uploaden maar ik beloof niks 😉

It’s a wrap! Hoe gaat het met jou??

9 reacties

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?