Keeping up with Nesrin #97 congres, vlaaien, gebakjes & taartjes

Keeping up with Nesrin #97 congres, vlaaien, gebakjes & taartjes

Elke week laat ik je in mijn vaste rubriek ‘Keeping up with Nesrin’ zien wat ik de afgelopen week deed. Elke dag maak ik foto’s en deze prop ik in mijn photo diary. Ik zit (weer) in de fase dat ik dit vaste rubriek ‘Keeping up with Nesrin’ wil loslaten. Ik heb het gevoel zo een photo diary zo ouderwets is…dit roep ik volgens mij al een jaar. Enfin. De afgelopen week bezocht ik een congres en at ik best veel taartjes, gebakjes en om het af te maken vlaaien. Let’s go!

Keeping up with Nesrin #97 congres, vlaaien, gebakjes & taartjes

Maandag

raai de kraai logeren

Monday! Remember Raai de Kraai die vorige week kwam logeren? Deze kraai heeft een dagboek en ik mocht hier in schrijven aangezien mister blue bird een weekend bij ons te gast was. Als Raai terug in de klas is leest de juf voor uit het dagboek en ik kon het niet laten het met humor te schrijven πŸ™‚

Verder was het een gewone werkdag en had ik een overleg bij Lukkien te Ede. Bij Lukkien kreeg ik een leuke rondleiding door het creatief productiehuis te Ede. Het was heel leuk om te zien hoe ze bij Lukkien voor onder andere Bol.com en G-Star productfoto’s schieten. Ook heb ik fotorobots gezien. I need a photorobot for my blog!

Dinsdag

the next student 2018

Vandaag ga ik naar het ‘The (Next) Student’ congres in Utrecht. Omdat het congres precies naast het centraal station in Utrecht is ga ik met de trein. Bij zo een congres waar het over jongeren gaat voel ik me dus echt oud. Als ik na een lange dag thuis ben vul ik de avond met eten, douchen, kids naar bed brengen en Stranger Things kijken.

Woensdag

puur de kroon vlaaien review

Vandaag zou ik eigenlijk in de ochtend werken maar omdat ik gisteren de hele dag extern was moet ik de middag en een stukje van de avond eraan vast plakken. Voor ik de kinderen school haal komt Yaleesa langs om mijn nagels te doen. Ik haal de kindjes op van school en krijg het zelfs voor elkaar om te werken terwijl er een playdate van mijn zoon in huis is. De jongens zijn lief en spelen op zolder terwijl ik doorknal achter mijn laptop.

’s Avonds ben ik mooi brak totdat mijn schoonzusje met verse vlaaien en taarten van Puur de Kroon uit Roermond komt.

Donderdag

de persgroep doetinchem

Another workday. De ochtend begint met twee stoute katten op bed, ze vinden het heerlijk op het grote bed maar ik heb genoeg van de vieze pootjes op bed.
’s Ochtends stap ik de auto in naar Doetinchem, want vandaag heb ik overleg met concullega’s bij De Gelderlander. Aan het begin van de middag ga ik de A12 op om 38 kilometer verder uit te stappen in Ede. Na een laaaaange en drukke werkdag kom ik tot de conclusie dat ik morgen op mijn vrije dag ook maar naar kantoor moet.

Vrijdag

christiaansen velp arnhem review

It’s Friday en yay ik ga naar kantoor. Ik vind het niet erg om vandaag te werken, tot 12.00 zit ik achter het scherm en ga daarna door naar een privΓ©-afspraak. Als ik thuis ben is gaan mijn man en dochter naar het gemeentehuis om een nieuw paspoort voor mijn dochter aan te vragen omdat ze in december in Abu Dhabi gaat. Mijn zoon is op een kinderfeestje en omdat mijn lieve hulp deze week niet kon komen besluit ik de bovenverdieping op te ruimen. Ik verschoon de bedden, poets de badkamer en it’s all the way stofzuigen.

Mijn favoriete avond van de week vul ik met de serie Stranger Things. Mijn man en ik liggen de hele avond lui op de bank (met gebak van Christiaansen) voor Netflix.

Zaterdag

beste handbagage koffer suitsuit review

Oeh la la ik mag vandaag uitslapen! Uitslapen rocks en na negen jaar moederen lukt het mij steeds beter om uit te slapen, it’s pretty much back. Voor alle new madre’s: er is hoop!

Rond 11.00 loop ik naar beneden en tref daar mijn man en kinderen die al drie stappen verder dan ik zijn. Er zijn verse broodjes bij de bakker gehaald en de kinderen zijn bijna toe aan lunch.

De bezorger komt langs met de nieuwe SUITSUIT handbagage koffers die ik de avond ervoor bestelde. Aan het begin van de middag gaan mijn man en zoon naar de intocht van Sinterklaas. Mijn dochter en ik hebben geen zin in de intocht en blijven thuis. Ik werk de administratie weg, werk aan mijn blog en overhoor mijn dochter voor de toets die ze volgende week heeft.

In de namiddag ga ik met mijn dochter naar het winkelcentrum, daar halen we boodschappen (ik ga burritos maken) en de schoencadeautjes, want vanavond mogen de kinderen de schoen zetten. Mijn dochter van negen gelooft niet meer in Sinterklaas maar doet gelukkig wel mee met haar broertje en laat hem lekker nog geloven. Voor de kinderen naar bed gaan zingen ze een liedje en verwen ik ze met een kopje thee en speculoos.

Zondag

wandelen kasteel rozendaal

Sunday! Omdat ik morgen niet met een vol en druk hoofd de nieuwe werkweek wil beginnen werk ik de belangrijkste mailtjes weg. In de namiddag wil ik met de kinderen naar buiten en spreek hiervoor af met mijn sister in law. Samen met mijn schoonzusje en kinderen gaan we het bos in terwijl mijn man in de sportschool aan het zweten is. Na de boswandeling gaan naar de Hunting Lodge in Rozendaal, daar eten we appeltaart en drinken we warme chocolademelk.

Als we thuis zijn staat mijn man te koken, happy woman hier hoor. Na het eten ruim ik af en breng ik de kids in een vogelvlucht naar bed en precies om 19.58 zit ik op de bank…das snel, ik heb een record te pakken. De rest van de avond zit op de bank, werk ik nog wat en ga ik lekker douchen en mijn haar wassen. Ik houd van pas gewassen haar.

It’s a wrap! Hoe gaat het met jou?

15 reacties

 • Wat een drukke week, die vloog vast en zeker voorbij. Je hebt weer flink gewerkt. Ik heb zondag ook even 2 uurtjes gewerkt, om de grootste druk van het werk af te halen. Dat was toch wat relaxter beginnen gisteren hoor!

  Beantwoorden
 • Jezus, zeg, die taarten!!!! Zien er zo mega lekker uit!
  Vrijdag is hier ook favoriete avond πŸ˜€ Husband zorgt dan voor het eten (lees: frieten bakken) en buiten lui op de bank hangen doen we geen reet. Love it! πŸ˜€

  Beantwoorden
 • Dat klinkt als een drukke week met al het extra werken. Fijn dat je in het weekend iets meer kon genieten en dat ook het uitslapen weer tuerg is van weggeweest πŸ™‚ Wat zijn de katten nog steeds schatjes!

  Beantwoorden
 • Haha ik voel me ook steeds zo oud als ik met jongeren werk πŸ˜› Pff echt wat gaat het toch snel met die jaren πŸ™‚ Ik kon de laatste jaren wel goed uitslapen maar sinds ik in de finca woon ben ik standaard elke dag om 6.30 wakker. Zal ook wel komen omdat de zon hier opkomt elke dag om 6 uur en we geen gordijnen hebben. Eerlijk gezegd vind ik het wel fijn, lekker vroeg beginnen.

  Beantwoorden
 • Lekker weekje, vooral met veel gebak en vlaaien, heerlijk!!
  Hahah, oh godd, ik mis mijn slaap nu al als ik er aan denk;) voor zolang het nog kan ga ik er nu nog maar even van genieten, uitslapen πŸ˜€

  Beantwoorden
 • Wow wat een heftige en drukke week. Word er al moe van als ik het alleen maar lees, you hard working lady! Wel erg lekker al die taartjes, looove me some pie! Je nieuwe koffertjes zijn ZO leuk!

  Beantwoorden
 • Wat een drukke week heb je achter de rug. De vlaaien zullen wel veel goedgemaakt hebben πŸ˜‰ En leuk dat je hebt kunnen uitslapen! Kan eens deugd doen (is bij mij ook al eeuwen geleden)

  Beantwoorden
 • Stranger things. Jaaaaaa. En ik zal je vertellen (geen spoiler!) seizoen twee is … nog veeeeeel spannender. Tip voor erna (mits je ervan houdt): The Sinner (met Jessica Biel). Retespannend.

  Beantwoorden
 • Drukke maar toch erg fijne week zo te lezen! Met mij gaat het goed, fijn weekend dit met vele leuke dates gisteren, shoppen en onverwachts een avondje met M. Vandaag aan mijn blog werken en vanavond gaan we uit eten aangezien we hier alweer 1 jaar samenwonen πŸ™‚

  Fijne Zondag!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?