Keeping up with Nesrin #95 restaurant Maydanoz & een typisch Turks familie uitstapje

Keeping up with Nesrin #95 restaurant Maydanoz & een typisch Turks familie uitstapje

Vorige week stond er een familie uitje naar Amsterdam gepland. Dit uitje ging gepaard met een slechte organisatie, veel ruis en geen heldere communicatie maar vooral met veel gezelligheid, anders geformuleerd: een typisch Turks familie uitje. Verder bestond de week uit werken, een slechte aflevering van The Walking Dead, naar Eindhoven en koffie drinken bij McDonald’s. Keeping up with Nesrin #95 staat klaar! Let’s go.

Keeping up with Nesrin #95 restaurant Maydanoz & een typisch Turks familie uitstapje

Maandag

the walking dead seizoen 8 slecht

Yo het is maandag, een werkdag, eentje die vies tegenviel en begon met een keiharde hardcore ochtendspits. Na het werk ga ik naar mijn schoonmoeder, het huis is helemaal in Halloween sfeer. Morgen is het Halloween feestje voor de kinderen bij mijn schoonmoeder thuis, alleen weet ik dan nog niet dat ik veel te laat arriveer door de drukste avondspits van het jaar.

Anyhow, ’s avonds kijk ik naar de tweede aflevering van The Walking Dead die ik weer zo ontzettend slecht vond. WHAT’S UP MAN?!?! Waar blijven de steengoede afleveringen?

Dinsdag

Markteffect Eindhoven

Hello! De dag begint in Ede, hier werk ik tot half twee door en ga vervolgens door met een collega naar Eindhoven. In Eindhoven hebben we een workshop met conculega’s en het marktonderzoeksbedrijf die een onderzoek voor de organisatie waar ik werk heeft verricht.

Om 17:00 stappen mijn collega en ik de auto in terug naar huis, we staan al snel vast op de snelweg en al snel wordt het bekend dat het de drukste avondspits van het jaar is. Om 19:15 kom ik bij het Halloween feestje aan (niet verkleed) en eet snel lekkere, leuke en enge hapjes die mijn schoonmoeder heeft gemaakt.

Woensdag

filorga oxygen peel review

Ik ben blij dat ik vandaag thuis mag werken, home office dingen zijn soms to die for. Om 12:15 laat ik de werknemer is mij los en pak ik de moederrol weer op als ik op het schoolplein sta. De kindjes en ik zijn gezellig samen thuis. We eten popcorn, kijken televisie, ruim ik de schone was op, oefen ik met mijn zoon zijn logopedie oefeningen en help mijn dochter met haar huiswerk. Ik schiet snel foto’s voor mijn blog, want hallo daglicht en ik ben voor de verandering thuis in plaats van op werk. ’s Avonds sta ik braaf in de keuken en maak weer de heerlijke wortelsoep die bij Anne op haar blog Healthy Food Love staat.

Oh en wat ik al heel lang wil zeggen is dat de Filorga Oxygen Peel lotion echt maar dan ook echt THA BOMB is. Ik kreeg de eerste flacon van een pr bureau en al snel kocht ik de twee flacon want dit is denk ik mijn holy grail voor 2017.

Donderdag

hema tompouce nagellak review

De dag begint in Velp, na een kort overleg rijd ik door naar Ede. Vandaag heb ik mijn favoriete nagellak (belangrijke details in het leven) op: het HEMA tompouce lakje isn’t she lovely?! Na het werk race ik door naar Arnhem want er staat een tien minuten gesprek van mijn zoon op de family planner. Op school mag ik de schetsboek van mijn zoon inzien, ahhh well he loves boats zo te zien. Met mijn kleuterzoon gaat gelukkig alles goed op school, de juf vertelde dat hij laatst de andere kleuterklas heeft geholpen met de gymles. Trotse madre hier. Heel trots.

Vrijdag

goedkoop real techniques kwasten kopen

Friday and home office dingen. Tot 11:15 werk ik ongewassen door in mijn huispak. De bezorger komt langs (mijn verhaal over bezorgers en stinkende huispakken komt heel rap op mijn blog) en geeft twee pakketjes aan mij. ’s Middags is het zoals elke vrijdagmiddag tijd voor de zwemles van mijn zoon.

In de namiddag kak ik helemaal in. Het laatste druppeltje energie is eruit en toch sta ik gezellig met mijn man in de keuken, we koken en eten samen. Gezellig met z’n viertjes.

Zaterdag

restaurant maydanoz review ervaring

De dag begint rommelig, gaat rommelig door en eindigt met een feel good feeling. Om half drie zitten mijn man, kinderen en ik in de auto en halen mijn zusje en moeder op om naar Amsterdam te gaan. Mijn zus, kinderen, zwager, oom en aanhang gaan vanuit Hasselt (BE) naar Amsterdam en we spreken af om elkaar daar te zien. Onderweg is het niet duidelijk waar we elkaar ontmoeten en wat de planning is en zo gaat het de hele dag door. Geen planning, 18.000 kinderen, honger en regen. Toch vind ik heel selfish een moment om me op te laten maken bij de Armani beautycorner in de Bijenkorf. Typical Nesrin dit. ’s Avonds zitten we met de hele groep bij een steengoed Turks restaurant Maydanoz  in Amsterdam (echt een aanrader!).

Zondag

grand cafe arnhem

Vandaag is het Chillings with a capital C people. Mijn man gaat sporten, mijn zusje past op de kindjes en ik geniet de hele middag van het samenzijn met mijn BFF Ivona. Mijn laatste date met Ivona was ongeveer een eeuw geleden (augustus 2017 om precies te zijn), en het was heel fijn om weer real life bij te kletsen.

Als ik thuis kom staat er geen eten klaar maar er staan wel vier mensen met honger klaar. We stappen de auto in naar de McDonald’s waar ik alleen een cappuccino drink want eye roll voor vet en zoutig eten. Dit neem ik terug, vet en zout eten is heerlijk.

It’s a wrap! Hoe gaat het met jou? Zit jij al in de feestdagen vibe? Ik best wel.

12 reacties

 • De lakjes van Hema zijn hier favoriet! Echt mooie kleurtjes, drogen super snel (hard nodig, want ik heb 0,0 geduld) en kosten bijna niks 🙂
  Altijd leuk, hè, die ouderavonden waarbij je positieve dingen hoort over je koters 😉 Terecht trots, hoor 😉

  Beantwoorden
 • Ik kijk echt ontzettend uit naar de feestdagen. Altijd al, en nu extra. Waarschijnlijk heb ik dan vakantie <3 (mits hij over een aantal dagen goedgekeurd gaat worden… duimen!) Oh en die lakjes van de HEMA Ik ga eens koekeloeren daar…

  Beantwoorden
 • Hahah kan me de chaos voorstellen met meerdere gezinnen zonder duidelijke afspraken naar Amsterdam. Het eten ziet er wel weer heerlijk uit! En knap van je dat je het bij een capuccino wist te houden bij de mac, ik doe het je niet na 😉

  Beantwoorden
 • Oh dat roze lakje! Zo leuk, die móet ik ook hebben! Sorry, ik was even afgeleid door die mooie roze kleur 🙂 Wat leuk om te lezen dat je een heerlijk weekend met je familie hebt gehad! En superfijn dat het zo goed gaat met de kinderen op school 🙂

  Beantwoorden
 • Oh ik dacht dat je bij de Mc Donalds voor een salade zou gaan 😉

  Ik ga het restaurant in Amsterdam op mijn to visit lijstje zetten. Klinkt goed!

  Feestdagen? Wat is dat? Ik heb nu 7 weken tijd om te knallen op het werk aangezien dit de drukste weken van het jaar zijn voor ons. Tegen de tijd dat het de feestdagen zijn, ben ik opgebrand en wil ik alleen maar slapen hahahaha

  Beantwoorden
 • Oww ik heb zo een zin in de feestdagen! Ik zie het al helemaal voor me: een knal verlichte boerderij langs de weg. Gaat niet gebeuren ben ik bang, maar dromen mag altijd 😀

  Beantwoorden
 • Druk weekje weer! Ik vind de Walking Dead nog steeds spannend iedere aflevering, vind het alleen jammer dat het minder om de zombies draait en meer om Negan. wat vind jij er slecht aan?

  Beantwoorden
 • Nou ik zat vooral in de winter fair hype, en nu op naar de Sint en daarna naar al het andere, oh wacht, ben zelf ook nog jarig dan, hahahaha

  Van dat familie etentje in Amsterdam, hahahaha nee, bij ons zou dat precies andersom zijn, ontmoeten op zelfde tijd ongeveer in zelfde garage, restaurant is allang geboekt eventueel 😉

  X

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?