Keeping up with Nesrin #94 citytrip boeken & haat aan boodschappen doen

Keeping up with Nesrin #94 citytrip boeken & haat aan boodschappen doen

Yo! De week is weer voorbij gevlogen en ik laat je hier vandaag, in mijn photo diary Keeping up with Nesrin #94, zien wat ik vorige week allemaal heb gedaan. Mijn leven is niet zo bijzonder maar met twee kinderen, een man, twee katten, een blog en mijn job zit ik niet stil. De afgelopen week bestond uit werken, series kijken en een citytrip naar het zuiden boeken! Eind november ga ik een lang weekend weg!

Keeping up with Nesrin #94 citytrip boeken & haat aan boodschappen doen

Maandag

walking dead seizoen 8 aflevering 1

It’s Monday, voor de één een vreselijke dag en voor mij een hele fijne dag want ik houd van het begin van een nieuwe week. De werkdag vliegt voorbij en al snel zit ik klaar op de bank voor het nieuwe seizoen van The Walking Dead. Volgens traditie zitten mijn man en ik met warme chocolademelk (met slagroom) en speculaas klaar voor de eerste aflevering van het alweer het 8e seizoen. De eerste aflevering vond ik heel slecht en ik hoop dat de tweede aflevering het goed weet te maken want hier teken ik niet voor.

Dinsdag

ozark review

Ik begin de werkdag op een andere locatie van mijn job. ’s Middags ga ik terug naar mijn thuisbasis in Ede. Ik heb het erg druk en vergeet foto’s te maken voor mijn blog. ’s Avonds zitten mijn man en ik klaar voor de laatste aflevering van Ozark. Ik kan niet wachten op het tweede seizoen die ergens in 2018 verschijnt. Als je Breaking Bad een goede serie vindt dan vind je Ozark ook zeker top.

Woensdag

uggs retour sturen

De kinderen hebben vandaag een vrije dag en toch staan we allemaal op tijd op. Mijn dochter gaat vandaag met een vriendinnetje naar de Efteling en is de hele dag van huis. Mijn zoon gaat naar oma en ik werk ’s ochtends braaf thuis. ’s Middags werk ik aan mijn blog en ga pas ergens laat in de middag naar buiten. Ik stuur de UGG’s die mijn dochter van haar tante kreeg retour (niet wetende dat dit zelfde pakketje vrijdag weer bij mij aan de deur aangeboden zou worden) want ze hadden de verkeerde maat opgestuurd. Bij mijn schoonmoeder staat Turkse rijst (pilav recept hier) met een Turks snijbonen gerecht. Hmm het eten is heerlijk.

Donderdag

essie too hot too hot

Work, work, work met warme chocolademelk! Uit de automaat op werk komt gratis warme chocolademelk and I must say that’s not good for me. Nog een dag werken en dan is het weekend. Ik ben trouwens weer helemaal in to nagels lakken, vandaag heb ik ‘too hot too hot’ van Essie op. Als ik mijn laptop dichtklap huil ik heel even want mijn inbox is eigenlijk te vol om lekker aan het weekend te beginnen. Rond 18:00 ben ik in Arnhem daar haal ik eerst mijn kinderen bij mijn schoonmoeder op maar niet nadat ik eerst drie pannenkoeken naar binnen duw.

Voor de kinderen naar bed gaan overhoor ik mijn dochter, ze heeft morgen namelijk een Aardrijkskunde toets. Ik vind het altijd leuk om haar te helpen met toetsen, lees: mijn geheugen opfrissen.

Vrijdag

goedkoop real technique kwasten kopen

De hele ochtend zit ik heerlijk in mijn huispak, ik poets, ruim op en krijg mezelf om 11:00 zo ver om te gaan douchen. Dankzij de tip van collega-blogger Northflix heb ik een setje Real Techniques kwasten niet voor €30,- (De Bijenkorf) gekocht maar voor €16,- bij iHerb! Dankzij een kortingscode die op de blog van Northflix staat ging er nog een beetje af van de prijs die je hierboven ziet staan.

Ik haal mijn kleuterzoon om 12:00 op van school, we eten thuis een broodje en racen door naar de kapper. Na de kapper (waar meneer zeker een half uur in de stoel zit) gaan we door naar de zwemles. Eenmaal thuis kak ik in en doe ik een dutje op de bank, deze Lazy mom gaat verder lui doen want gaat na haar dutje met de kinderen naar de cafetaria. Haha! Love it.

Na frietjes vrijdag eet ik een stuk krokante karamel & zeezout chocoladeletter van Verkade en BUMMER it does not taste good.

Zaterdag

aquarius turband review

Om 09:00 zit ik met de kinderen, mijn zusje en man aan tafel gezellig te ontbijten. Een uur later gaat mijn zusje met de kinderen naar de bioscoop, ik blijf achter en ruim de zooi op terwijl de kittens op de eettafel zitten en aan een pak roomboter likken…die daarna rechtstreeks de afvalbak in gaan. Na het opruimen ga ik douchen en was ik mijn haar en test meteen de Aquarius turband voor mijn blog.

Als mijn zusje en kinderen terug zijn pak ik de spullen van de kinderen in en breng ik ze naar mijn ouders. De kinderen gaan vandaag met mijn ouders mee naar België en logeren daar een weekend bij mijn zus.

’s Middags ga ik het meest gehate klusje ever doen: de boodschappen op zaterdag. Het is ontzettend druk en ik race door de Appie heen. Op de terugweg in de auto snoep ik Jelly Beans, I loveee Jelly Beans! Eenmaal thuis sjok ik door de regen met twee zware shoppers vol boodschappen. Life is not good.

Dit weekend zijn mijn man en ik alleen en ’s avonds komen vrienden langs. We hebben een zeer geslaagde en gezellige avond en boeken die avond een citytrip naar Barcelona! Ik ben nog nooit in Barcelona geweest en ik heb er zo een zin in! Eind november gaan we, ik tel de dagen af.

Zondag

De kinderen zijn ’s avonds rond half acht thuis tot die tijd hebben mijn man en ik hebben de hele dag naar The Simpons gekeken, het Simpons Halloween marathon was de hele dag op televisie ;-). Slecht voedsel en slechte televisie maakt een perfecte zondag.

It’s a wrap! Hoe gaat het met jou?

13 reacties

 • Wat een heerlijke week met een perfecte afsluiter als ik het zo lees :-)! Ahhh Barcelona, ik wil daar ook graag weer eens naar toe.. mijn man is daar nog nooit geweest, maar ik vind het echt een geweldige stad. Ohnooo The Walking Dead MOET goed zijn, wij wachten nog even tot bijna afleveringen uitgezonden zijn zodat we lekker kunnen gaan bingewatchen.

  Beantwoorden
 • Heerlijk zo’n marathon zondag!

  Net als jij haat ik zaterdag boodschappen doen. Gelukkig had je een mooie afsluiter met het boeken van Barcelona.

  Fijn weekje weer!

  Beantwoorden
 • Jaa Ozark is zo mega goed. Wij gaan vanavond de laatste aflevering kijken. Kan niet wachten op seizoen 2. Boodschappen doen vind ik serieus echt leuk. Gelukkig doe ik het nooit op zaterdag😬 Heb je er wel eens over nagedacht om boodschappen te bestellen?

  Beantwoorden
 • Ooh wat zou ik dat ook graag kunnen, een ganse dag ongegeneerd naar tv of Netflix kijken! De reden dat dat niet lukt is nl dat we het te druk hebben voor een lazy tv-day. Er is altijd wel iets te doen en tv-kijken lukt alleen ’s avonds omstreeks een uur of 6. Ach.. lukt mssn ooit wel als ik ooit eens alleen ga wonen 😉

  Beantwoorden
 • Wat een geweldig vooruitzicht, Barcelona! Het is zo’n geweldige stad! Het is je gegund om eindelijk lekker te kunnen ontspannen in het zonnige zuiden 🙂 Het klinkt als een fijne week, op de vieze roomboter en de zaterdagboodschappen na dan 😉 Fijn dat je zondag zo’n heerlijk rustig dagje had.

  Beantwoorden
 • iel nee zaterdag boodschappen doen is echt niet leuk. Het is zo vervelend hoe iedereen daar rustig aan doet en elkaar in de weg loopt. Nooo de irritatie is flink aanwezig hier hihi. Ozark ga ik ook eens proberen aangezien al mijn series die ik volg nu afgelopen zijn..

  Beantwoorden
 • Ik moet op zaterdag winkels mijden… Word er lichtelijk agressief van als mensen midden in de gangpaden gaan staan vergaderen met rollators en kinderwagens.
  Ozark heb ik bekeken, leuk, maar niet geweldig.
  Net als die chocoladeletter. Die van de Hema vond ik ook zo “verskrikkelijk”!
  Ben benieuwd hoe de kwasten je gaan bevallen. Ik hoop natuurlijk dat je er net zo tevreden over gaat zijn als ik! Thanks for the mention!

  Beantwoorden
 • Ik vond de eerste van The Walking Dead vooral erg verwarrend. Tof dat jullie een citytrip in het vooruitzicht hebben, ik ben ook nooit in Barcelona geweest, ben benieuwd hoe het jullie bevalt 🙂

  Beantwoorden
 • Wat een leuke blog! Meteen zin in jellybeans haha, zo lekker!! Wat leuk dat je naar Barcelona gaat! Ik ben er nu 3 keer geweest. Zo’n leuke stad 🙂 Afgelopen zomer heb ik er een blogpost over geschreven met tips en hotspots, misschien leuk om even te bekijken!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?