Keeping up with Nesrin #93 Turkse bruiloft, witte tanden & APK voor vrouwen

Keeping up with Nesrin #93 Turkse bruiloft, witte tanden & APK voor vrouwen

Selam all. Er staat weer een nieuwe Keeping up with Nesrin voor je klaar. De afgelopen week hadden de kinderen herfstvakantie, ik ging gewoon werken maar op de vrije dagen extra genoten met de kinderen. Ik ging naar een Turkse bruiloft en onderging de volledige APK voor vrouwen, oftewel: nagels, kapper & waxen. Ik ben begonnen met Smilelab voor wittere tanden en ik ben heel benieuwd of dit spul werkt. Kijk mee naar hoe mijn week eruit zag.

Keeping up with Nesrin #93 Turkse bruiloft, witte tanden & APK voor vrouwen

Maandag

keeping up with nesrin

Het is maandag, tijd voor een nieuwe week, een prachtige week als ik het weerbericht mag geloven! Het leek net zomer maandag, het was warm en het voelde als een cadeautje van de natuur. Helaas had ik niet echt rekening gehouden met het warme weer en had ik het best warm in mijn wollen jurkje. De kinderen hebben herfstvakantie en gaan vandaag naar oma, mijn man en ik werken vandaag.

’s Avonds ben ik druk met mijn vlog, het uploaden wilt niet lukken en uiteindelijk is het niet gelukt. Bah. Morgen een nieuwe dag.

Dinsdag

Dinsdag was gewoon een werkdag. Ik werk op een marketing & communicatie afdeling in het onderwijs en ook daar heeft iedereen herfstvakantie. Op de afdeling zit ik met twee andere collega’s en ik kan aardig goed doorwerken omdat het om mij heen rustig is.

Het was verder geen bijzondere dag. Is het jullie ook opgevallen dat de lucht vandaag niet helder en een tikkeltje geel was? Volgens het nieuws zou er zand uit de Sahara in de lucht zitten.

Woensdag

makkelijke wortelsoep recept

Vandaag ben ik lekker vrij en doe ik rustig aan, ik kijk niet op de klok en heb op een afspraak na geen verplichtingen. De kinderen en ik zijn lekker thuis en kijken in de middag naar een film met uiteraard popcorn erbij. ’s Middags ga ik naar de salon van Tamara en is het weer tijd voor een waxbehandeling en laat ik mijn wenkbrauwen epileren.

Vandaag heb ik wel zin om te koken, ik maak de makkelijke wortelsoep die op de blog van Anne HealthyFoodLoveΒ staat. Ik vond de wortelsoep echt heerlijk en gooide er een berg koriander op.

Ik heb een lange tijd geen foto’s van de katten gedeeld, vandaag lukte het me om ze op beeld te zetten, nou ja een beetje wazig want ze blijven niet stil zitten.

Donderdag

MAC make up advies arnhem

Vandaag werk ik een halve dag en rond 14:30 stap ik de auto in richting Arnhem. Ik haal de kinderen op bij mijn schoonmoeder en maak een wandeling met ze door de stad. Onderweg kletsen we non stop, de kinderen zijn fan van Freek’s stickeralbum die je bij de AH kunt krijgen en vertellen hier van alles over.

Bij Douglas loop ik naar binnen en laat me door een MAC verkoper adviseren. Ik gebruik momenteel alleen foundation en ik vind dat mijn gezicht dan zo vlak is. Ik loop naar buiten met een bronzer, blush en een kick ass goeie concealer! Ik ben niet goed met make-up en opmaken kost mij best veel tijd, toch ga ik morgen voor het eerst proberen te contouren.

We eten bij mijn schoonmoeder en het eten is weer verrukkelijk!

Vrijdag

goede goedkope kapper arnhem

Om 08:15 zit ik met Yaleesa aan de eettafel, zij doet elke maand mijn nagels en het was weer tijd om ze bij te werken. Om 11:00 stap ik met de kinderen de auto in om naar een afspraak te gaan in de stad. Na een kwartier ben ik klaar bij de financieel adviseur en ga ik met de kiddo’s naar huis voor een uitgebreide lunch met het hele gezin. Mijn Apple Watch die ik niet meer gebruik heb ik aan mijn dochter gegeven en zij is er heel heel heelΒ happyΒ mee.

’s Middags gaan mijn man, zoon en dochter naar de zwemles van mijn zoon en ik ga naar de kapper om mijn uitgroei bij te laten werken. Als ik klaar ben bij de kapper voelt het alsof ik mijn vrouwen-APK heb gehad πŸ˜‰ Ik kan er weer tegenaan met geen grijs haar, nette nagels en geen haar op mijn benen en oksels haha.

’s Avonds is het tijd voor serieuze bankzaken, mijn man en ik beginnen met de serie Ozark en wauw ik vind het echt een hele goede serie tot nu toe. Het hele weekend die nog gaat komen zijn we Ozark junkies.

Zaterdag

ontbijt van der valk goedkoop

Het weekend begin ik samen met mijn schoonzusje bij Van der Valk met een ontbijtje. De rest van de dag ben ik thuis en werk wat strijkwas weg. In de namiddag haal ik mijn dochter op die bij een vriendin is blijven slapen.

’s Avonds gaan we naar een Turkse bruiloft en zijn niet al te laat thuis. Wel ga ik te laat naar bed want samen met mijn man kijk ik naar Ozark en is het 03:00 als ik op bed lig.

Zondag

ozark netflix review

Om 10:20 word ik wakker en zoonlief slaapt nog! En mijn man en dochter zitten beneden. Vandaag zijn mijn man en ik 12 jaar getrouwd, dat maakt mijn man en mij een koperen bruidspaar. Dit koperen bruidspaar doet het vandaag rustig aan en met rustig aan bedoel ik dat we echt lui zijn. We willen eigenlijk naar buiten maar omdat het om de haverklap regent besluiten veilig binnen te blijven zitten. Het hele gezin is gezellig binnen en omdat we dit zo weinig doen voelt het juist nog lekkerder.

De kinderen spelen boven en mijn man en ik zijn voor het eerst sinds jaren overdag een serie aan het kijken. De rest van de dag help ik de kinderen met oefenen, huiswerk en spelen we spelletjes. Vandaag ben ik begonnen met de strips van Smilelab (iemand ervaring mee?) en ik ben heel benieuwd of dit spul werkt.

It’s a wrap! Hoe gaat het met jou?

Wil jij iets van mij weten? Heb je een vraag? Stel je vraag je hier en ik geef binnenkort antwoord op!

Lees ook

15 reacties

 • Goodmorning, heerlijk zo’n apk-tje op zijn tijd…doe het alleen te weinig. Mijn haren verf ik zelf…en als het dan een keertje verkeerd uitpakt dan is de anti roosshampoo in de buurt 😊
  Liep laatst bij de Douglas naaf binnen en wilde na de 3e vraag of ik geholpen wilde worden net naar buiten gaan…. toen werd ik door een van de aanwezige verkoopsters gevraagd of ik nog eventjes jn de stoel wilde komen. Nou nee….das niets voor mij. Ik draag only mascara en en lijntje, that’s it… maar ik kon er zo veel mooier uitzien was het antwoord. Mijn blik was genoeg om het SCHAAMROOD (door haar make-up heen) op haar kaken te zien…. snap best dat je probeert om je klanten wat tips en trics bij te brengen maar toch niet zo πŸ˜―πŸ˜• ben maar weg gelopen….
  Correct me if I’m wrong, in april 2018 zij jullie een koperen bruidapaar, met 12 is het linnen πŸ˜‰ desalniettemin van harte linnen bruidspaar πŸŽ‰
  Hier is het nu herfstvakantie….geen plannen voor mijn boys, de oudste moet leren voor de eerste schoolexamens en de jongste die is in relaxmodus.
  Fijne week allemaal πŸ‘‹

  Beantwoorden
  • You are right! Het is nu (12 jaar) linnen en 12,5 jaar is koper. Thank you.
   Wat een vreemde opmerking van die Douglas medewerker, ik had denk ik vuur gespuwd richting de verkoopster.
   Ik ben blij met mijn blush en bronzen als toevoeging. Een concealer gebruik ik standaard voor die donkere kringen AUW. Ik moet echt op tijd naar bed gaan voor de rest van mijn leven.

   Fijne week Aletta!

   Beantwoorden
 • Grappig, mijn man en ik kijken ook naar Ozark en hebben net weer een aflevering gezien.. Maarreeee, The Walking Dead begint vanavond ook weer.. YESSSSSS!! Ik ben benieuwd naar het whitening spul van Smilelab, je laat toch wel weten of het wat is he?!

  Beantwoorden
  • Yoehoe! Over een uurtje is het ein-de-lijk tijd voor The Walking Dead!
   Het resultaat van Smilelab laat ik uiteraard zien op mijn blog πŸ˜‰

   Beantwoorden
 • Dat gele is me niet opgevallen in de lucht nee, haha. Je vrouwen apk was vast niet zo duur als die van mijn Jan Dirk. πŸ˜‰ Heerlijk als je dat weer gehad hebt! Ik moet zeggen dat ik er ook wel weer aan toe was. Always nice to keep up with you.

  Beantwoorden
 • Gefeliciteerd met jullie 12-jarig huwelijk! Wat een mooie mijlpaal en fijn dat je dat lekker rustig hebt kunnen vieren πŸ™‚ Ik kan me voorstellen dat zo’n herfstvakantie erg rustig is als je in het onderwijs werkt. Wel leuk dat je helemaal door de vrouwen-APK bent gehaald. Wat zit je haar mooi trouwens!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?