Keeping up with Nesrin #91 Antwerpen, Brussel, werken & politie

Keeping up with Nesrin #91 Antwerpen, Brussel, werken & politie

Er staat weer een kersverse Keeping up with Nesrin voor je klaar. De afgelopen week ging ik naar Antwerpen en Brussel en werden we onderweg aangehouden (oeps) maar we hebben Manneken Pis gezien hoor. Verder werd er gewoon gewerkt, kreeg een prachtige roze Louis Vuitton shawl cadeau van mijn schoonzusje en ik was zowat de hele zondagmiddag in de IKEA want het project ‘een nieuwe keuken’ is ON! Let’s go check that out!

Keeping up with Nesrin #91 Antwerpen, Brussel, werken & politie

Maandag

Vorige week maandag heb ik tot mijn verbazing geen foto’s gemaakt. Het was geen bijzondere dag, ik ging werken kwam thuis en werkte aan mijn blog. Alles wat ik tussendoor deed zoals de ochtendspits met de kindjes, eten, afruimen, de kindjes wassen, voorlezen en ze naar bed brengen is standaard hier.

Dinsdag

kenzo bag yellow

Dinsdag! Zoals elke werkdag gaat de wekker om 06:30. Na de ochtendspits thuis duik ik in de echte ochtendspits op de snelweg. Outfit dingen: mijn gele Kenzo bag vind ik erg leuk in combinatie met mijn gestreepte rok.

Eenmaal op kantoor stal ik mijn extra voeding voor mijn handen uit, ze hebben het zwaar met dit weer en ik blijf ze insmeren. Als ik na een lange werkdag thuis ben dan staan er heerlijke tosti’s voor mij klaar, tosti met Turks brood vind ik veel lekkerder dan met gewoon brood.

Mijn man en kinderen hebben speciaal voor mij een toetje gekocht, het is de Danio framboos cheesecake. De verpakking van Danio en de naam ziet er heel aantrekkelijk uit maar het valt helaas toch iets tegen.

Woensdag

verkade kokos wit crunch review

Yes het is woensdag en dus werk ik ’s ochtends thuis. Om 12:15 haal ik de kinderen van school en mijn zoon neemt een playdate mee. De jongens vermaken zich goed en mijn dochter en ik gaan aan de slag met Junior Einstein. Junior Einstein is een complete online oefenomgeving die perfect aansluit bij het onderwijs op de basisschool. Vandaag koop ik voor de twee kinderen het Junior Einstein pakket en zo kunnen ze een heel jaar heerlijk oefenen.

In de namiddag breng ik de playdate van mijn zoon naar huis, mijn zoon naar mijn schoonmoeder en gaan mijn dochter en ik naar haar badmintonles. Tijdens de les ga ik snel naar de Rituals winkel om een verjaardagscadeau voor mijn collega te kopen en pas ik meteen wat jassen bij H&M. Als ik langs de Wibra loop haal ik wat flessen Dasty en dit maakt mij gewoon even very happy, ik houd van schoonmaakmiddelen. Crazy lady hier.

’s Avonds ga ik in mijn huispak en Aquarius hair turband naar mijn schoonzusje, do we love her flamingo painting daar rechtsonder?? Yes we do!

Donderdag

benetton jas wit meisjesa

Het is vandaag 100% herfst en er is veel wind. Met mijn hakken onder modder ga ik naar werk. Voor ik achter mijn bureau ga zitten haal ik chocolademelk, want wat anders gaat mij helpen de dag door te komen?

De oogschaduw palettes rechtsboven kun je winnen, check de winactie hier.

’s Avonds thuis ben ik blij dat ik nog maar één afspraak (morgen op mijn vrije dag) verwijderd ben van het weekend. Mijn man laat mij het korte meditatie programma Rechill voor kinderen zien, we besluiten dat onze dochter hier maar aan moet beginnen. Meester Akwasi laat op zijn eigen creatieve, komische en inspirerende wijze kinderen van acht tot twaalf jaar kennismaken met mediteren.

Oeh en dat pareltje in het midden, het prachtige witte jasje, heb ik voor mijn dochter besteld!

Vrijdag

christiaan velp review

Op mijn vrije dag heb ik slechts één afspraak staan waar ik heen moet. Na de afspraak haal ik gebakjes bij mijn favoriete patisserie Christiaan te Velp. Mijn dochter heeft een lange dag school en mijn zoon haal ik 12:00 op van school. Samen met mijn mannen gaan we thuis uitgebreid lunchen.

’s Middags staat de zwemles van mijn zoon op het programma. Als we weer thuis zijn is mijn dochter ook thuis. Haar witte jas is binnen en het staat haar prachtig!

Ik breng de kindjes naar oma en ga een drankje doen met mijn man. We schuiven die avond bij mijn schoonmoeder aan en daarna kak ik volledig in. De rest van de avond is het chillings.

Zaterdag

louis vuitton brussel

Zaterdagochtend ben ik chagrijnig, ik probeer mijn slechte humeur opzij te zetten en dit lukt als ik rond 11:00 in de auto zit met mijn schoonzusje. We willen naar Brussel maar twijfelen onderweg want we willen eigenlijk ook naar Antwerpen. We besluiten eerst naar Antwerpen te gaan daar te lunchen en door te karren naar Brussel. Onderweg worden we aangehouden omdat we te hard rijden, gelukkig reden we niet heel hard maar toch elke boete is pijnlijk (en dom). Na de bekeuring rijden we netjes vooral niet te hard door naar Antwerpen. Ik heb mijn vlogcamera mee en wil de Antwerpen-Brussel vlog snel bewerken en uploaden.

Eenmaal in Brussel gaan we winkelen en krijg ik van mijn schoonzusje een prachtige roze Louis Vuitton shawl! Wat we verder allemaal deden en aten zie je snel in mijn vlog.

Zondag

ikea keukenplanservice ervaring

Ik word om 11:00 wakker met een zwaar hoofd en maak me klaar voor mijn keukenplanservice afspraak bij de IKEA. Om 13:00 ben ik bij de IKEA in Duiven en het is zo ontzettend druk.

Na twee ontwerpen zijn we er eindelijk uit en ga ik samen met de medewerker de winkel in om alles bekijken. Ik wil nog een week nadenken over het ontwerp en of ik de keuken bij de IKEA ga kopen.

Als ik na ruim 3,5 uur IKEA thuis ben begin ik met koken. Als de kinderen op bed liggen ga ik werken en schrijf ik daarna dit stuk voor mijn blog. Ik was mijn haar en breng het in model en schrik als ik kijk hoe laat het is. Als ik om 03:00 op bed lig komen de katten naar boven en zijn nogal wild aan het spelen…een half uur later slaap ik nog niet. De wekker gaat hardcore om 06:30. Ik ben kapot. Jongens, ik moet echt iets aan mijn slechte gedrag doen.

It’s a wrap! Hoe gaat het met jou?

Lees ook

16 reacties

 • Oh my, heb jij gisteren gewoon kunnen functioneren joh? Ik ben zo benieuwd naar je roze sjaal. Balen van de boete, vind ik ook altijd zo zonde van mijn geld. De nieuwe witte jas van je dochter is mooi. Maarre, flamingo’s… zijn dat geen struisvogels??

  Beantwoorden
 • Superleuk dat je naar Antwerpen en Brussel bent geweest! Ondanks de boete klinkt het als een hele geslaagde dag. En op zondag in IKEA doorbrengen? Ik vind je een held! Leuke jas voor je dochter trouwens!

  Beantwoorden
 • Erg benieuwd naar je vlog. Heerlijk zo’n shop tripje.

  Ik zag laatst Rechill bij de wereld draait door en het ziet er echt cool uit.

  fijne dag vandaag lieve Nesrin!

  Beantwoorden
 • Jee Nesrin, inderdaad, dat is wel heel erg als je het zo laat ziet worden, al snap ik het wel, en hel erg goed, zo met je gezin en alles wat je doet, maar dit is te erg, je moet echt aan jezelf gaan denken nu.

  Als ik het 3 uur zie worden, is dat aan mijzelf, ja ook hier gebeurt dat weleens, omdat ik dan klaar wakker ben, en naar bed gaan doe ik dan ook niet, tot ik ergens in stort, ik vind het erg als het gebeurt terwijl ik de volgende dag op tijd op moet, maar daarna, kan ik tenminste altijd crahsen en eventueel dutten op de bank of zo.

  Misschien leuk om die verandering te maken met tips voor op het blog? 😉

  X

  Beantwoorden
 • Wat krijg je toch altijd veel gedaan in een dag en in een week. Ben daar toch wel jaloers op hoor, op je productiviteit! Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe sjaal, maar hij kan vast niet anders dan prachtig zijn.

  Beantwoorden
 • Wow, na drie uur slaap een nieuwe werkweek beginnen? Ik doe het je niet na. Ik ben benieuwd naar je Antwerpen-vlog! Ik vraag me af waar je gaan lunchen bent. Liefde voor mijn stad! ♥

  Beantwoorden
 • Ooh jee, ik zou niet kunnen functioneren mocht ik zo laat in mijn bed rollen en er de volgende dag terug om 6.30 op moet (sta ik trouwens ook op wanneer ik moet werken). Alvast nog een fijne week!

  Beantwoorden
 • Lekker druk weekje week zeg. Hoe hou je het vol. Ik heb afgelopen week vooral gewerkt. en een extra lang weekend gebruikt om even het knopje om te zetten naar standje relax. Dus lekker veel aan mijn blog gewerkt en bingewatch en van seriesen veel te veel snoepen!!

  Beantwoorden
 • Vrijdagavonden zijn hier ook typische crash-avonden 😉 Dan is het asap op die bank en gewoon niks meer doen, buiten op onze luie krent liggen dan 😀
  Ik kijk al uit naar blogs over die eventuele nieuwe keuken van jou 😉
  Btw, waar heb jij die schoonzus van jou gevonden? Ik wil er ook zo eentje 😀 😀

  Beantwoorden
 • Ik blijf maar halfslachtige pogingen tot opruimen doen. Ondertussen groeit het huis vol. Mijn hoofd dus ook. Chaos ook wat betreft blog en opdrachten en alles wat ik er inmiddels naast doe. Rory kan iets te slecht ‘nee’ zeggen en prioriteiten stellen gaat ook niet lekker. Het houdt allemaal met elkaar verband volgens mij. Deze zondag ga ik voor het eerst sinds tijden ook overdag iets als gezin doen (meestal gebruik ik de avonden en weekenden als werktijd). Iets gaat hier ook niet helemaal goed…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?