Keeping up with Nesrin #89 wenkbrauwen shapen met touwtje & mijn tweede man

Keeping up with Nesrin #89 wenkbrauwen shapen met touwtje & mijn tweede man

Ola! We zijn weer een week verder en uiteraard blikken we aan het begin van een nieuwe week terug naar vorige week. Keeping up with Nesrin #89 staat klaar. De afgelopen week ging ik naar Amsterdam met mijn tweede man, also known as mijn schoonzusje. Ik mocht naar de kapper om mijn grijze lokken weg te werken en mijn Bert (van Ernie) wenkbrauwen werden heerlijk gemaaid met het welbekende touwtje (wat eigenlijk een draadje is). Het was een leuke en drukke week vol lekker eten. Oeh en ik at echte vlaaien uit Limburg! Het enige minpuntje was dat ik maar één keer in de keuken stond om te koken, maar je snapt dat dit eerder een hoogtepunt voor mij is.

Keeping up with Nesrin #89 wenkbrauwen shapen met touwtje & mijn tweede man

Maandag

klokkende rok H&M

Maandag! Ik begin de week met een knallende outfit. Het doet pijn aan je ogen, het model is te gek, het is mijn nieuwe klokkende rok van H&M. Ik kocht het rokje in de sale bij H&M en I love it so much. Verder is het een drukke maandag die voorbij vliegt. Voor ik het door heb zit ik ’s avonds voor te lezen uit Jip & Janneke.

Dinsdag

beste vlaaien maastricht patisserie Royale

Volgens mij zit ik een rokjes fase (die komt en gaat) want vandaag heb ik mijn H&M rokje met strepen aan, dit model valt bol en is nog altijd erg geliefd in combinatie met een 200 denier zwarte panty en een basic zwarte top. Vandaag ben ik aan het werk en wederom vliegt de tijd om. Als ik thuis ben staat er heerlijk eten klaar, mijn man heeft een noodles gerecht met garnalen en peultjes gemaakt. ’s Avonds komt mijn tweede man, mijn schoonzusje, langs en brengt de beste vlaaien uit Maastricht mee! Een paar weken geleden riep ik dat ik nog nooit echte vlaaien uit Limburg heb gegeten, omdat zij een zitting had in het zuiden van het land kon ze de beste vlaaien uit Maastricht meenemen. Ik heb genoten van een stuk abrikozenvlaai, kersenvlaai en rijstevlaai. De vlaaien zijn van Patisserie Royale Maastricht.

Woensdag

wenkbrauwen touwtje arnhem

Vandaag werk ik ’s ochtends thuis en dit gaat tegen alle verwachtingen in heel goed, ik word niet afgeleid en werk door tot ik met mijn man naar het schoolplein moet om de kinderen op te halen.

Ik heb een nieuwe top (van Zalando) aan, het waren de roze/oranje strepen die mij tot de koop dwongen.

Voor ik de deur uitloop om naar de kapper te gaan zet de ik vlaaien met daglicht op de foto. De kersenvlaai was echt freaking good. Bij de kapper laat ik mijn uitgroei bijwerken en mijn wenkbrauwen shapen met het welbekende touwtje. Na lange zit bij de kapper ren ik door naar de Etos voor een doosje Smilelab, ik ben heel benieuwd of dit spul echt werkt en mijn tanden witter gaan worden. Misschien gooi ik er een review tegenaan maar ik beloof niets 😉

De rest van de middag zit ik in de gymzaal naar mijn dochter te kijken die druk is met badmintonnen.

Donderdag

schrijfwijzer review

Tijdens de ochtendspits flip ik even want ik kom erachter dat ik geen fruit meer in huis heb. Ik wil de kinderen niet zonder fruit naar school laten gaan en op het moment dat ik besluit naar de winkel te rijden bedenk ik me dat ik een appelboom in de tuin heb. Ik zou meer fruitbomen moeten planten 😉

Het is een just another day at work dag. Ik zet het boek van Jan Renkema op mijn bureau want ik wil mij meer leren over de Nederlandse taal. Schrijfwijzer was verplichte kost tijdens mijn opleiding maar helaas dacht ik toen aan andere verplichtingen (hear the sarcasm).

Vrijdag

hardlopen arnhem

Joehoe mijn favoriete dag is er! Ik werk tot 10:00 en trek daarna mijn hardloopschoenen aan. Ik besluit een kort en rustig rondje te lopen, zonder te klokken, mijn hartslag te checken en meters te tellen. De afgelopen maanden heb ik nauwelijks tot niet gelopen, u leest het hier, en ik ben blij dat ik de eerste stap heb gezet.

De rest van de middag is het all about chillings, ik ben lekker thuis en hoef nergens heen. Man, zoonlief en ik gaan uitgebreid thuis lunchen en daarna is het poetsen, strijken en opruimen. In de namiddag ga ik even op de bank liggen en val vrij snel in slaap. Tegen 17:30 word ik wakker en bestel ik snel eten via thuisbezorgd.nl

Zaterdag

shoppen de bijenkorf amsterdam review

Vandaag gaan mijn tweede man (schoonzusje) en ik naar Amsterdam. Na een rondje in De Bijenkorf en een hapje eten bij Kam Yin lopen we weer bij De Bijenkorf naar binnen. Als we naar de auto lopen zien we dat het verkeer in de parkeergarage compleet vast staat. Wij staan op het dak, dit is de zesde verdieping, en rijden na dik een uur de parkeergarage uit. Tegen 20:00 zijn we in Arnhem. Mijn ouders zijn bij mijn thuis, die konden gelukkig op de kinderen passen omdat ik later dan gepland thuis was door de file in de parkeergarage.

Zondag

wandelen bossen arnhem

Het is een prachtige zonnige zondag. Na een heerlijk ontbijt bij Van der Valk ga ik thuis aan de slag met de schone en vuile was, it just never stops! ’s Middags ga ik met de kinderen naar de speeltuin en maken na het spelen een boswandeling. Als we thuis zijn gaan ze aan de slag met het maken van Japanse snoep en ik ga eten koken. Je leest het goed.
We eten lekker in de tuin terwijl de katten vrij buiten mogen lopen. Life is good.

It’s a wrap! Hoe gaat het met jou?

Volg jij mij al op FacebookInstagram en Twitter?

Lees ook

18 reacties

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?