Keeping up with Nesrin #88 shoppen was mijn cardio & werken en moeder zijn

Keeping up with Nesrin #88 shoppen was mijn cardio & werken en moeder zijn

Yo! Daar is ze weer. Voor mijn gevoel zitten we ergens eind oktober, want het is koud en de verwarming staat aan. Een jaar geleden, 14 september om precies te zijn, zat ik in mijn bikini bij het zwembad. Ik rol met mijn ogen. De afgelopen week vloog voorbij en soms weet ik niet hoe ik alle ballen hoog moet houden. Mijn werk, mijn blog, mijn kindjes en natuurlijk mijn man met elkaar in een week proppen wil soms niet echt lukken. Werken en het moederschap combineren is een bitch maar ik slay en ik doe mijn best om het voor elkaar te krijgen. Ik wil graag bij de zwemles van mijn zoon zijn, de badmintonles van mijn dochter en ik wil een professional zijn. Oh en natuurlijk een lieve, mooie en verzorgde vrouw voor mijn man. Ik wil mijn dochter helpen met topografie en mijn zoon helpen met zijn oefeningen voor logopedie. Als ik dan op een zaterdagmiddag in de stad loop met mijn kindjes dan krijg ik veel energie maar tegelijkertijd zuigt de drukte al de energie er weer uit. Welkom, Keeping up with Nesrin #88 staat klaar!

Keeping up with Nesrin #88 shoppen was mijn cardio & werken en moeder zijn

Maandag

moeder en werken hoe combineren

Yoehoe! Het is maandag en ik vind dit helemaal niet erg. De wekker gaat om 06:15 en de eerste 45 minuten zijn helemaal voor MIJ! Om 07:00 ben ik klaar met douchen, aankleden en opmaken. Mijn man vult de broodtrommeltjes van mijn kinderen en smeert zelfs koolhydraatarme sneetjes brood voor mij. De ochtendspits is in volle gang en om 08:20 lopen mijn man en kindjes de deur uit. Ik ruim snel alles op en schep alle plasjes en drollen uit de kattenbak en ben dan klaar om richting werk te gaan. Om 08:45 zitten mijn man en ik in de auto, manlief brengt mij naar werk SCORE!

Na een leuke en lange werkdag sta ik om 17:30 op het station in Ede. Eenmaal in Arnhem begint de avondspits, eten, afruimen, de kinderen, kinderen naar bed brengen, zelf douchen en ga zo maar door. ’s Avonds werk ik aan mijn blog en het lukt mij om een artikel voor de volgende dag in te plannen. Helaas werk ik voor mijn blog nooit vooruit, ik heb nooit artikelen klaarstaan en het is nog altijd vers van de pers inclusief de foute foutjes omdat mijn hoofd ’s avonds gewoon niet meer 100% zuiver en helder is. Ach zo gaan die dingen hier, I iz geen neerlandicus en nog altijd een buitenlander #jeweettog.

Dinsdag

lunchwandeling

Wat kan ik je vertellen over dinsdag? Niet veel behalve dat ik moest werken en het nationale sportweek is. Op mijn werk is er elke dag een gezonde lunchwandeling en samen met mijn collega loop ik mee. Ik loop mee op hoge hakken terwijl de rest sneakers aanheeft, geen hoogtevrees hier en ik voel mijn voeten al zo een 10 jaar niet meer dus I am good to go!

Woensdag

klokkende rok kopen

Terwijl de kinderen op school zitten werk ik ’s ochtends thuis. Om 12:15 haal ik mijn mupjes van school en lunchen we niet samen omdat ze naar oma gaan. Ik werk uiteindelijk langer door dan gepland. Mijn lunch bestaat uit brood met heel veel fruithagel en op de achtergrond een vlog van Monica Geuze.

Rond 15:30 haal ik mijn dochter op bij mijn schoonmoeder, we gaan naar haar tweede badmintonles. Mijn dochter vindt badminton heel leuk en samen besluiten we haar in te schrijven. Ik moest lachen om de tekst die haar juf op haar sporttrui heeft staan ‘ I hate explaining shit‘ haha.

Om 18:00 is mijn dochter klaar en rijden we terug naar mijn schoonmoeder, daar staat het eten klaar en ik blij dat ik niet thuis hoef te koken. Stel je voor joh, om 18:30 nog lekker eten koken, ik moet er niet aan denken!

Op de foto hierboven staat mijn kleine brandweerman, klaar om naar bed te gaan maar eerst abla (zus) een kus geven. Die avond scoor ik een leuke klokkende rok bij H&M voor slechts 14,99!

Donderdag

chanel shawl kopen

Poeh vandaag is het echt herfst. Het regent en ik word lichtelijk agressief omdat het koud is en non stop regent. Mijn agenda staat vol gepland met overleggen en ik kom nauwelijks toe aan werk uitvoeren. Ik heb trouwens mijn Chanel shawl om, ik riep laatst in dit artikel dat ik de shawl nooit omdeed maar here it is!

Later die middag heb ik een informele bijeenkomst voor nieuwe medewerkers en mogen we ook in de keuken staan om hapjes te maken voor de pubquiz die volgt. Haha een deegroller en ik, there is a first time for everything.

Om 19:00 ben ik thuis. Moe. Op. En het regent nog steeds…

Vrijdag

vrijdag frietjesdag

Vandaag ben ik eigenlijk vrij maar omdat er een harde deadline staat werk ik vandaag thuis. Om 12:00 haal ik mijn zoon van school op en terwijl hij zijn boterham eet werk ik door. Om 13:15 rijd ik samen met mijn man en zoon naar het zwembad, want mijn kleine prins heeft zwemles. Bij het zwembad flip ik omdat ik geen WiFi heb, mijn man zet zijn internet hotspot aan en ik werk (heel fout) door tijdens de zwemles. Met één oog op het scherm en één oog naar mijn zoon trek ik de conclusie dat ik dit niet meer wil. Ik wil niet dat mijn zoon later terug denkt aan de werkende moeder die maar half aanwezig was.

Als we thuis zijn is mijn dochter klaar met school en gaat ze naar het kantoor van haar tante om haar te “helpen”, ze vindt het geweldig dat haar tante advocaat is en wil later ook advocaat worden.

Ergens in de namiddag kak ik in en trek ik met veel plezier mijn huispak aan. Ik ga op de bank liggen met mijn zoon en sta pas op als mijn man met friet en snacks binnen komt lopen.

’s Avonds kijken we naar een film, we zitten klaar voor The Box met Cameron Diaz maar omdat het zo langdradig is val ik al snel in slaap. Als ik wakker word slaapt mijn man naast me op de bank, ik zet Netflix uit en kijk verder naar Men in Black haha, echt een klassieker!

Zaterdag

zara jas lang zwart

Vandaag is het all about chillings. ’s Ochtends staat in het teken van logopedie oefeningen van mijn zoon en de topografie toets van mijn dochter. Later op de middag duikt mijn man de sportschool in en ga ik met de kinderen de stad in.

Vroeger was shoppen mijn cardio, ik kon kilometers door de stad lopen en ontzettend veel kleding passen en veel winkels in en uit lopen. Sinds ik kinderen heb loop ik niet graag door de stad en koop ik vrijwel alles online, het ligt niet eens aan mijn kinderen dat ik offline shoppen minder leuk vind. De drukte en constant op mijn kinderen letten maakt het offline shoppen minder fijn.

Het lukt ons om alles wat op het lijstje staat te kopen en ik heb eindelijk het nieuwe geurtje van Chanel onder mijn neusgaten gehad. Ik koop het nieuwe geurtje van Chanel niet want tja, het is eh niet echt een geur voor mij en mijn kinderen vinden het ook niet echt een geurtje voor mama.

Omdat ik op zoek ben naar een nieuwe jas, het liefst een lang model, pas ik wat jassen bij Zara en H&M. Ik koop uiteindelijk geen jas want er is twijfel…

Zondag

zervet dersim

Sunday! Vandaag slaap ik heerlijk uit en heb ik een gezellige zondag voor de boeg. Mijn man en kinderen gaan ’s ochtends lekker wandelen en lunchen bij mijn schoonmoeder ondertussen werk ik thuis aan mijn blog. Later op de middag gaan we naar de IKEA (iets wat je nooit moet doen op zondag want het was ontzettend druk) en daarna door naar mijn ouders. Mijn moeder maakt zervet (een gerecht uit Oost-Turkije) en dit vind ik zó ontzettend lekker. In zervet zit best veel knoflook en ik heb die avond dan ook ontzettend veel dorst.

Met de broertjes kat gaat het goed, ze worden groot en mogen binnenkort lekker naar buiten. Ik ben zo blij als de kattenbak weg mag! De katten worden groot en de plasjes en drolletjes ook…

Als we thuis zijn was ik de kinderen en lees ik voor het slapen een verhaaltje voor.

Dat was em. Klaar voor een nieuwe week.

It’s a wrap! Hoe gaat het met jou?

Lees ook

12 reacties

 • Ik kan me voorstellen dat het soms lastig is om alle ballen in de lucht te houden als moeder, werknemer, vrouw én blogger. Pas goed op jezelf, hè?! En luister vooral naar wat je gevoel zegt over waar je je tijd in wilt steken. Wat is dat rokje van de H&M leuk trouwens! En wat leuk, zo’n informele bijeenkomst op het werk!

  Beantwoorden
 • Stel je voor dat je om half 7 nog moet koken, uhhhh ja die tijd ken ik nog maar al te goed toen ik net samen woonde, allebei werkzaam in de winkelsector, hij op de vrachtwagen dus kwam soms pas heel laat thuis, en ik in een supermarkt die tot 6 uur open was, en dan nog eigen collega’s, deuren dicht, voor je weg was, was het al half 7, en ik woonde aan de andere kant van de stad, nog eens 3 kwartier bus erbij, en dan nog koken inderdaad.. stel je dat maar eens voor, because i’ve been there, done that, hahahaha

  En dan te bedenken dat het winkelpersoneel nu eventueel tot 22.00 uur achter de kassa zit, en dan nog moet afsluiten en naar huis moet…

  High heels, is die run in de kalverstraat met high heels niets voor jou? 😉

  X

  Beantwoorden
 • Hoe jij al die ballen in de lucht houdt, is me een raadsel. Respect, mens. Het vraagt dan ook veel van een mens, vind ik, een goede vrouw van, mama, familielid, werknemer, vriendin, en ga zo maar door willen zijn.
  Groot gelijk dan ook dat je af en toe gewoon eens in je huispakje op de bank gaat hangen. Of de stad intrekt. Of gelijk wat. Dat is broodnodige ontspanning 😉

  Beantwoorden
 • Volgens mij doe je het hartstikke goed 😉

  Mijn week zelf was niet zo spannend maar het weekend was heel leuk, vooral de zaterdag avond 🙂 Echt een heel leuke loop de Damloop by night!

  Beantwoorden
 • Logisch hoor dat je soms niet weet hoe je alle ballen hoog moet houden! Het gaat ook allemaal in zo’n moordend tempo joh! Mijn week was ook druk maar we hebben geen kids en dat scheelt een hoop geren en gevlieg. Door mijn werktijden en reisafstand zijn we met eten ook altijd laat en heb ik vooral doordeweeks het gevoel dat ik geen vrije tijd heb.

  Beantwoorden
 • Elke dag een gezonde lunch wandeling, wat goed! Ik ga in mijn pauze wel iedere dag naar buiten maar loop dan niet meer dan een kleine halve kilometer denk ik 😀 Op zondag naar de Ikea is inderdaad nooit een goed idee haha. Het beste is toch altijd doordeweeks vind ik, dan is het vaak lekker rustig.

  Beantwoorden
 • Wat leuk dat je dochter aan badminton doet, heb ooit ook gedaan een aantal jaren lang. Erg leuke sport vind ik het nog steeds. Hier oké, behalve dat ik alweer met griep op bed lig 🙁 Nouja waait wel weer over.

  Beantwoorden
 • Wat een heerlijke week had je achter de rug en terwijl ik dit schrijf, komt er al weer bijna een nieuwe keeping up online. Shoppen, pfoe dat is dus echt niet mijn hobby. Gelukkig ben ik al wel voor veel geslaagd qua herst/ winter items :-)!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?