Keeping up with Nesrin #85 dag grijs haar & hallo papa en mama

Keeping up with Nesrin #85 dag grijs haar & hallo papa en mama

Als ik mijn haar niet verf dan ben ik snel grijs. De grijze lokken komen vijf weken na de verfbeurt tevoorschijn. Afgelopen week zat ik weer bij de kapper voor een uitgroeibehandeling en om mijn Bert (ja die van Ernie) wenkbrauwen te shapen. ย Oke bladiebla. Mijn weekoverzicht Keeping up with Nesrin #85 staat klaar. Kijk mee naar wat ik vorige week allemaal deed. Ik heb geen bijzonder of spannend leven maar de afgelopen week ging ik like a virgin naar het Rijksmuseum en zag ik dan ook ein-de-lijk de Nachtwacht in real life.

Keeping up with Nesrin #85 dag grijs haar & hallo papa en mama

Maandag

cats and pizza

De wekker gaat laat op de maandagochtend, het is 07:30 als ik uit bed stap. De kinderen zijn bij mijn zus in Belgiรซ en ik blijf mij verbazen over de ochtenden zonder kinderen, dit is echt heel anders. 1,5 uur later ben ik op werk, de school waar ik werk heeft een nieuw naam en dit wordt natuurlijk gevierd met ballonnen en bubbels, nee hoor geen bubbels het was een gezonde smoothie. Ruim acht uur later ben ik thuis en omdat ik al weken zin heb in New York pizza bestellen manlief en ik twee pizza’s. We eten op de bank (dit doe je als de kinderen niet thuis zijn) en al snel komen de katten schooien. Oh en ik kreeg een lief cadeautje van mijn man, een roze flesje Chanel Chance eau tendre, mijn favoriet in de zomer.

Dinsdag

mini bananen kopen

Another day at work, de dag vliegt voorbij. Na het werk ga ik boodschappen doen en zie ik in de supermarkt ontzettend lieve kleine en leuke mini bananen liggen.

Elke keer als ik mijn wijk in kom rijden ben ik intens gelukkig, ik bof met al dat groen om mij heen, ik vind het bos nog mooier als je de zonnestralen tussen de bomen door ziet.

Mijn man rijdt naar Belgiรซ om de kinderen op te halen en eet daar. Je snapt dat ik niet voor mezelf ga koken.

Als de kinderen thuis zijn gaan ze lekker douchen en gaan we beneden in de badjas lekker thee drinken en koekjes erin dopen. Hartstikke gezellig badjassen, thee en koekjes!

Woensdag

md beauty arnhem review

Vandaag ben ik vrij! Rond 11:00 zet ik mijn zoon af bij prins Vince. Een half uur later wordt mijn dochter opgehaald door haar beste vriendin, zij gaan lekker zwemmen. Het lukt mij om 12:00 bij de kapper te zijn. Na een uitgroeibehandeling worden mijn wenkbrauwen weer netjes in model gebracht door middel van het bekende touwtje en het finetunen ervan gebeurt met het pincet.

Als ik thuis ben ga ik zowaar eten koken. Ik maak spaghetti met spinazie klaar, op de foto ziet het er niet heel smakelijk uit maar het was lekker (maar wel een beetje flauw). Van mijn zus kreeg ik een zak vol groente van eigen tuin mee en hiervan maak ik een side dish salade.

Donderdag

segway review ervaring

Vandaag mag ik een rondje op de Segway maken. Ik ben grof motorisch niet helemaal in orde maar het lukt mij aardig om zonder te vallen een rondje te rijden. Ik heb een verder niet zo boeiende dag, wel heb ik hard gewerkt en ben ik heel blij met mijn nieuwe ketting van de HEMA.

Vrijdag

Rijksmuseum wat moet je zien

Vandaag ga ik met mijn man, kinderen en schoonmoeder naar Amsterdam. Mijn dochter wilt al zeker twee jaar naar het Rijksmuseum en het kwam er maar niet van en dus gaan we vandaag!

De kinderen vinden het leuk in het museum en ik ben een trotse moeder. Mijn dochter neemt de tijd voor elk schilderij en mijn zoon is druk met de A5 informatie/uitleg kaarten.

met je kind naar amsterdam rijksmuseum

Moeder en dochter…ahhh. Ze heeft de benen van haar vader thank God!

kam yin amsterdam ervaring

Na het museumbezoek wandelen door het Vondelpark en verder door het centrum. Mijn inner chi energy moest even opgeladen worden bij mijn eigen Rijksmuseum (de Bijenkorf).

En toen hadden we honger. We namen plaats bij Kam Yin, een Chinees-Surinaams restaurant. Dit restaurant is echt, ik bedoel ECHT een aanrader als je gek bent op Chinees-Surinaams eten ๐Ÿ˜‰ en het is goedkoop, we hebben voor vijf personen โ‚ฌ73,50 betaald.

Zaterdag

airborne wandeltocht 2017

Na ruim vier weken zijn mijn ouders weer terug in Nederland! Deย inner child in mij is blij en ik verheug mij op het eten van mijn moeder. Onderweg naar Heveadorp haal ik bloemen voor mijn moeder. Als we door Oosterbeek rijden zie ik het grote Airborn bord-ding staan. Aanstaande zaterdag is de wandeltocht en mijn dochter en ik gaan weer lopen. Check hier mijn eerste Airborne vlog uit 2015. Dit jaar lopen we net als vorig jaar 15 kilometer.

Nog meer kittens in de familie, mijn zusje heeft een klein roodharig beestje en ze noemt hem Puck. De kleine gaylord is net zo lief als de twee broertjes die ik thuis heb zitten.

Mijn kinderen blijven bij mijn ouders logeren en als ik ’s avonds thuis ben werk ik aan mijn blog. Later op de avond plof ik op de bank en ga ik samen met mijn man een filmpje kijken.

Zondag

biokat kattenbak korrels ervaring

Ik word 11:30 wakker en ben meteen blij omdat de zon schijnt. ’s Middags gaan mijn man en ik wat drinken in de stad en loop ik nog wat winkels in om inspiratie op te doen. Ik zie veel leuke dingen maar ik koop bewust niets.

Eenmaal thuis ga ik aan slag met de grote schoonmaak. Ik verschoon alle bedden, poets de badkamer en stofzuig alle kamers op de bovenverdieping. Het zweet loopt over mijn rug. Ik drop de katten naar boven en ga vervolgens beneden aan de slag. Oh die kattenbak…Ik ben zo blij als dit ding uit huis kan en de katten in alle vrijheid buiten kunnen kakken.

It’s a wrap! Hoe gaat het met jou?

21 reacties

 • Hahah jaaa Kam Yin! Michael zijn all time favorite! Altijd als we in Amsterdam zijn wilt hij daar eten, ook al is het meer een soort van fast food ๐Ÿ˜›

  En te veel kittenssss!

  Beantwoorden
  • Wat leuk dat Michael er ook graag eet. Ik ga er zeker vaker eten. Een explosie aan kittens. Als ik jou was dan had ik Michael een jaar lang Kam Yin getrakteerd in ruil voor een kat ๐Ÿ˜‰

   Beantwoorden
 • Dat klinkt als een fijne week! Volgens mij is je leven zoveel relaxter nu je een nieuwe baan hebt ๐Ÿ™‚ Leuk dat je een dagje naar het Rijksmuseum bent geweest! Ik kom elke 2 weken met de bus bij het Museumplein, maar ben dus al 15 jaar niet meer in het museum geweest. Oeps! Snel weer eens doen!

  Beantwoorden
 • Wat een heerlijke week. Ahhh die schooiende kittens haha! Wat fijn dat je ouders weer lekker terug zijn, ik vind het ook altijd fijn als mijn ouders thuis komen (al gaan die maar 1 week)! Veel plezier met de tocht komend weekend!

  Beantwoorden
 • Dat laatste, hmmmm men wil er een boete opzetten voor katten die in tuinen poepen… maar liefst 400 euro direct. Dus uhm… zorg dat ze in de bak in je eigen tuin gaan poepen? ๐Ÿ˜‰

  Dit was serieus gisteren in het half 8 nieuws van RTL. Dus je zou het terug moeten kunnen vinden.

  X

  Beantwoorden
 • Rijksmuseum is echt wel mooi om te bezoeken. Leuk dat je dat gedaan hebt! En wat leuk dat je op een Segway hebt kunnen rijden. Lijkt me ook wel eens leuk om te doen (als ik niet zwanger ben haha).

  Beantwoorden
 • Leuk die foto’s van de kittens ๐Ÿ˜€ Oh een Segway, lijkt me zo leuk om eens te doen, maar ook lastig! Heb altijd het idee dat het er makkelijker uit ziet dan dat het is.

  Beantwoorden
 • Die van mij doen het gelukkig al een tijdje overdag buiten tussen de planten of in een plantenbak en ik vind dat ZO FIJN! De moeder van mijn 2 kittens moet niks van een kattenbak weten, dus ik hoefde er nooit 1 te gebruiken. Kan alleen niet wachten tot ze allemaal alles gewoon buiten doen en ik alleen maar een raam open hoef te laten staan voor hun eigen in- en uitgemak.

  Beantwoorden
 • Benen van je man, maar… sneakers like Mum ๐Ÿ˜‰
  Hou op, schei uit over die kattenbak….! Ik had tot voor kort 5 katten en het meurde hier naar een kinderboerderij ๐Ÿ™
  Gelukkig gaan de 2 (die we nu nog hebben) zowel naar buiten als eindelijk in een afgesloten kattenbak (was eerst open) dus ik ben weer blij ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 • leuk overzichtje weer ๐Ÿ˜€ heerlijk altijd al die foto’s.
  Mijn week bestond uit aftellen naar mijn vakantie, klussen, veel opruimen en veel poetsen. En sinds vanmiddag lekker echt van mijn vakantie genieten ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?