Keeping up with Nesrin #83 glitter Jimmy Choo's onder je toga & Amsterdam

Keeping up with Nesrin #83 glitter Jimmy Choo’s onder je toga & Amsterdam

Selam! Er is weer een iets wat gekke week achter de rug. Ik ging twee keer naar Amsterdam, ik had 1 horror movie night, ik was eindelijk reunited met mijn gezin en ik heb twee kittens in huis gehaald. Well there’s a sentence I thought I never say. Ik ging naar een pers event en op een zaterdagavond shoe shoppen, of eigenlijk Choo shoppen met mijn schoonzusje. Want glitter Jimmy Choo’s onder je toga kan heus wel hoor. Welkom bij Keeping up with Nesrin #83 glitter Jimmy Choo’s onder je toga & Amsterdam.

Keeping up with Nesrin #83 glitter Jimmy Choo’s onder je toga & Amsterdam

Maandag

tattoo's voor kinderen

Mijn man en kinderen zijn op vakantie en ik ga vandaag werken in Ede. Met twee laptops op mijn bureau ga ik aan de slag en voor ik het weet ben ik acht uur verder. Als ik thuis kom ga ik aan de slag met mijn slaapkamer. Ik werk de berg strijkwas weg en vul vier vuilniszakken met spullen I never use. Ik ben blij met het resultaat, de slaapkamer is leeg, schoon en fris.

Van mijn man krijg ik foto’s van de kinderen toegestuurd. De kinderen hebben tijdelijke tattoo’s laten zetten, ik vind het maar niks maar ik weet dat mijn kinderen zich hier zo op verheugd hebben. De rest van de avond werk ik aan mijn blog.

Dinsdag

Keeping up with Nesrin #83 glitter Jimmy Choo's onder je toga & Amsterdam

Dinsdagochtend word ik wakker met dit plaatje links. Mijn man ging tijdens de zonsopgang in Turkije hardlopen. In Arnhem is het die ochtend grijs. Ik maak me snel klaar voor een dag werken. Na het werk ga ik boodschappen doen en haal ik weer dat bosje rozen en lelies bij Albert Heijn voor €5,-, het vorige bosje is nog steeds in leven maar ik vind het zo mooi dat ik er nog een vaas mee vul.

Ik maak de bedden van mijn kinderen op want die komen morgen naar huis. Als de bovenverdieping helemaal schoon en fris is gaan mijn schoonzusje en ik naar een horror movie kijken, met nachos en homemade kaassaus.
Rond 01:30 ga ik naar bed, het is veel te laat…Ik moet morgen om 09:00 op het vliegveld in Duitsland staan en wil zo snel mogelijk slaap pakken.

Woensdag

dusseldorf vliegveld eten

Goedemorgen. Bleh. Moe. Stom van me om zo laat naar bed te gaan. 07:45 start ik de motor en rijd ik richting Dusseldorf. Ik ben ontzettend blij dat ik mijn kindjes en man weer zie.

Na een lange knuffel kijk ik goed naar die bruine koppen, ze zijn prachtig bruin en ze stralen. Ze hebben een korte nacht achter de rug want ze moesten 02:00 opstaan om richting het vliegveld te gaan.

We ontbijten op het vliegveld, ik neem simit (een soort bagel) en mijn dochter gaat voor rijst en kip (in de ochtend jawel). Aan het begin van de middag zijn we thuis en begin ik direct de koffers uit te pakken. Er staat al snel een berg was voor me klaar. Ik kook die avond en we eten gezellig samen.

Oh en in mijn tuin hangen de appels en perziken aan de boompjes, zo leuk je weet zelf #ilovemygardenmaardoeernietsmee

Donderdag

bloggers on board miss publicity 2017

Vandaag ga ik naar een pers event in Amsterdam. Samen met andere bloggers zat ik op het Bloggers on Board bootje van een pr bureau. Er kwamen verschillende food en lifestyle producten voorbij waar ik later op mijn blog wel aandacht aan wil schenken. Oh en ik heb de Award winning, de beste burger van Nederland gegeten. Heel wat uren na die burger zat ik nog steeds propvol, but it was good.

Na ruim twee uur varen zoek ik mijn blog buddy Maris op, zij was die middag naar het pers event van IKEA geweest. Op het terras ergens in Amsterdam hebben we spontaan een video opgenomen.

Rond 20:15 ben ik in Arnhem. De kindjes zijn bij mijn schoonmoeder en daar wacht ik met ze op mijn man die in de sportschool is, je weet zelf #vakantiekilos haha. I call it a day.

Vrijdag

beyonce twins meme

Om 07:08 krijg ik een sms van mijn collega, zij besluit thuis te werken en vraagt of ik dit ook wil. Ik zeg geen nee. Ik stond klaar voor vertrek maar kan nu heel fijn rustig ontbijten.

De kinderen gaan naar oma en ik werk de hele ochtend en middag thuis. Na het avondeten bij mijn schoonmoeder, we eten auberginesoep (gemaakt van aubergines uit Turkije die mijn moeder in de koffer van de kinderen heeft gepropt), en dit was verrassend lekker.

Na het eten gaan we met mijn schoonzusje de kittens in Zutphen ophalen. De kinderen stuiteren van blijdschap en vallen net voor we aankomen in de auto in slaap.

Ik spam die avond mijn zusjes met filmpjes en foto’s van de kittens en één van mijn zusjes stuurt de Beyoncé foto naar me toe. Ik moest heel hard lachen en besloot direct dit plaatje te delen op mijn blog en social media-kanalen.

Zaterdag

glitter jimmy choo sneaker

Bah wat een verschrikkelijke grijze en regenachtige dag. Ik word er niet goed van. Samen met mijn kindjes ben ik thuis, we spelen en vermaken ons goed met de kittens. De kittens zijn al aardig gewend en durven steeds meer. Ik werk de mega berg was weg en zet de wasmachine nog maar een keer aan. HET HOUDT NOOIT OP!

Als het even droog is gaan de kinderen en ik wandelen en doen meteen de boodschappen.

Mijn zusje komt die avond oppassen en ik ga met mijn schoonzusje naar Amsterdam. We gaan naar de Bijenkorf (want die is tot 20:00 open) en lopen bij aankomst direct naar de schoenen. Hemels.

Mijn schoonzusje wilde eigenlijk de gouden glitter sneakers (zie foto boven) van Valentino halen maar ging uiteindelijk toch voor iets meer subtiele en meer elegante glitter Jimmy Choo sneaker. Een prima patta onder haar toga vinden we. We eten in Amsterdam en halen ons nagerecht bij STACH Amsterdam. De peanuts butter cups zijn heerlijk!

Zondag

kittens 7 weken in huis

We slapen heerlijk uit en ik geniet nog steeds intens dat ik niet meer op zaterdag en zondag moet werken. We zijn vandaag lekker thuis en de zon schijnt heerlijk. Ik baal dat de tuindeur niet open kan blijven staan vanwege de kittens maar wil ze ook absoluut niet kwijtraken buiten.

Mijn dochter heeft een heel leuk outfitje uitgezocht. Haar streepjesjurk heeft ze gecombineerd met een spijkerjasje, just the way her mom likes. In de namiddag gaan we BBQ’en en hebben we een gezellige avond in de tuin met vrienden.

It’s a wrap! Hoe gaat het met jou?

Lees ook

17 reacties

 • Wat een heerlijke week en hoe fijn dat je man en kinds er weer lekker zijn! Alles klinkt zo veel rustiger nu je nog weg bent bij de bank en meer rust hebt. Joh, kip met rijst eet ik ook graag in de ochtend – al doe ik het dus nooit- en vooral na een reis eet ik ’s ochtends vroeg de gekste dingen haha!

  Beantwoorden
 • Wat fijn dat je man en kinderen weer thuis zijn! Alhoewel, die berg was is dan weer iets minder fijn 😉 Verder heb je zo te horen een leuke week gehad. Heerlijk dat je nu wat meer tijd hebt voor jezelf zonder je baan bij de bank en bijvoorbeeld weer naar blogevents kan. Ik vond het filmpje van jou en Maris zo leuk en spontaan trouwens!

  Beantwoorden
 • Glitters onder de toga kan prima, geweldig! Lekker dat je partner en kids weer thuis zijn… Die was is wat minder!

  Ik moet lachen om de kip met rijst van je dochter, voor haar was het al middag vanaf 02.00 uur s’nachts 😉

  Beantwoorden
 • Fijn dat ze weer lekker thuis zijn allemaal, en de was, hahaha ja het houdt ooit een keertje op Nesrin.. als ze de deur uit zijn op zichzelf, behalve de studententijd eventueel nog, want dan komt die berg in de weekenden 😛 whahahaha

  De kitty’s zo lief gewoon, ahw……

  X

  Beantwoorden
 • Oooh, zalig dat je gezinnetje terug compleet is!!! Keihard genieten van al die knuffels 😉
  Mega schattige kittens! Als ik al op en neer sta te springen bij het zien van zoiets, kan ik me voorstellen dat jouw kinderen helemaal gek werden 😀

  Beantwoorden
  • Morning!
   De katjes heten Mitsie en Puma, mijn kinderen mochten de namen bedenken. Als het aan mij ligt heten ze Madder en Fakker.

   De Beyoncé foto heeft mijn zusje op haar mobiel in elkaar geknutseld 🙂

   Beantwoorden
 • Oh heerlijk die kittens!! Laat me met heimwee terug denken toen die twee van mij zo klein waren!!

  En outfit van dochterlief, leuk!! Just like mommy always dressed at her best 🙂 tenminste, je ziet er altijd top uit

  Beantwoorden
 • Wat snoezig, die kittens! ♥ Ze lijken erg op ons vondelingetje d’Artagnan.
  Ik ben blij voor je dat je man en kinderen terug zijn – en wat minder blij wat betreft de berg was die ze bij zich hadden. 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?