Keeping up with Nesrin #82 en dit deed ik toen alleen thuis was

Keeping up with Nesrin #82 en dit deed ik toen alleen thuis was

Dit is een bijzondere Keeping up with Nesrin want niet eerder was ik een hele week alleen thuis. Ik ging de afgelopen week ’s nachts naar McDonald’s, haha, veel spannender wordt het niet. Ik zei laatst door de telefoon tegen mijn man dat ik voor elk jaar dat ik moeder ben, negen jaar inmiddels, een vrije dag heb gekregen. Ik kwam de afgelopen week toe aan de klusjes in huis waar ik normaal gesproken geen tijd voor heb. De televisie stond slechts twee keer aan en ik heb welgeteld 0 keer gekookt. Ik heb geen ADHD maar ik heb niet stilgezeten. Welkom bij Keeping up with Nesrin #82 en dit deed ik toen alleen thuis was.

Wat je niet op de foto’s ziet is dat er de afgelopen week wel 14 vuilniszakken de deur zijn uitgewerkt. Ik hoor een echo op de gang, er valt niets meer uit de keukenkastjes en de kastjes kunnen weer dicht. 

Keeping up with Nesrin #82 en dit deed ik toen alleen thuis was

Maandag

basis voor smoothie kant en klaar

Goedemorgen op deze stille morgen. Het is stil in huis als ik wakker word. Even wennen. Mijn man en kinderen bellen mij als ik nog op bed lig. Een uur later stap ik de auto in met mijn AH to go lunchpakket wat bestaat uit de inmiddels bekende eggwrap met spinazie en zalm, frambozen en fruitwater. De zon schijnt en ik heb zin om te werken. De dag vliegt voorbij en voor ik naar huis ga ik rustig de boodschappen doen, ik bedoel niemand die thuis op me wacht dus het kan en mag allemaal. Bij de Albert Heijn zie ik in de vriezer een doosje met daarin een lekkere basis voor een smoothie. Ik twijfel even om dit doosje te kopen, maar het idee dat ik de blender moet gebruiken (te lui) staat me niet aan. Met een mooi bosje rozen en lelies ga ik naar huis.

Mijn avondeten bestaat uit twee (koolhydraatarme) boterhammen, één met kipfilet (heeft de foto niet gered) en een snee met (save the best for last) pindakaas. Ik geniet van de gedachte dat ik NIET hoef te koken de aankomende week. Die avond werk ik aan mijn blog en zit ik niet zonder muziek, zonder muziek is het wel heel stil in huis.

Dinsdag

weer beginnen met hardlopen na lange pauze

Het is een grijze ochtend maar de foto’s die op mijn telefoon binnenkomen maken mij heel blij. Ik krijg leuke foto’s waar mijn liddo’s op staan doorgestuurd. Terwijl ik op bed lig  die zijn mijn kinderen aan het zwemmen met een grote opblaasbare eenhoorn (met bekerhouder) in zee. Nog geen uur later zit ik in de auto naar Ede and I’m very impressed hoe snel ik ben in de ochtend all by myself.

Na een grijze ochtend gaat die middag toch de zon schijnen en ik wil vanavond hardlopen. Ik heb ontzettend veel zin om te hardlopen  en toch een beetje bang voor mijn conditie die zwaar achteruit is gegaan denk ik. Als ik thuis ben staat mijn pakketje van Zalando klaar, de roze/oranje Guess tas die ik in de sale kocht zit er in. Mijn lieve hulp is geweest en had het pakketje aangenomen. Mijn twee oh zo rommelige besteklades en koelkast zijn weer helemaal schoon, de rest van het mega lange lijstje werk ik zelf af deze week.

Het diner bestaat weer koolhydraatarm brood, verrassend hè? Na een uur trek ik mijn roze hardloopschoenen aan ga ik voor een kort rondje wat uiteindelijk toch weer langer wordt dan gepland. Na 6 kilometer ben ik thuis en mijn conditie is niet wat het was. Ik moet keihard werken om weer op mijn oude niveau te komen.

’s Avonds zet ik voor het eerst sinds zaterdagavond de televisie aan AND YES NICOLAS CAGE is op televisie. Ik heb een zwak voor deze man, ik weet dat hij niet knap is maar hij heeft iets bijzonders. Mijn lievelingsfilm City of Angels is op, ik houd van deze film. Na City of Angels kijk ik naar The girl on the train. Ik ga moe naar bed en val gelukkig snel in slaap.

Woensdag

eten bij stan & co arnhem

Auw, ik word met heel veel spierpijn wakker. Oh ja ik ging zonder warming up na een hardloopbreak van bijna 7 maanden 6 kilometer hardlopen ;-). Ik voel het.

In de ochtend werk ik thuis en ga daarna de servieskast schoonmaken en alles wat geen servies eruit halen, sorteren en veel dingen weggooien. Als ik klaar ben maak ik foto’s van mezelf met de Marc Inbane tanning spray op. In de namiddag ga ik naar de salon van Tamara en daar laat ik mijn benen harsen. Ik had Tamara al ruim een jaar niet meer gezien en ik ben blij dat ik de komende weken geen scheermes hoef te gebruiken.

Ik ga naar huis om te douchen en stap daarna de auto in want ik heb een date met mijn BFF Ivona!

ivona en ik

We eten Stan & Co en mijn zusje die vandaag terug is gekomen uit Turkije komt ook even langs. Als het droog is verlaten we Stan en gaan we voor iets zoets bij McDonald’s. Je ziet ons asovoer op het dienblad hierboven.

Donderdag

ristorante adriano review

Het is herfst. HERFST. Mijn deostick is op dus gebruik ik die van mijn man, lekker mannelijk. Ik ga met een volle pens, yes McDonald’s van gisteren zit er nog in, naar werk. Ik spreek mijn man en kindjes voor ik begin met werken. In Turkije is het warm en ze klagen zelfs over de hitte, kiek dat zijn pas ingeburgerde Turken mijn man en kinderen…klagen over het weer 😉

Later die middag is het droog en schijnt voorzichtig de zon. De hele middag kijk ik uit naar het etentje van vanavond. Mijn schoonzusje en ik gaan namelijk bij Ristorante Adriano die genomineerd is voor beste Italië restaurant van het jaar 2017! Adriano zit in het dorp waar mijn ouders wonen en hier eten stond al zeker 10 jaar op mijn wishlist.

Het eten was ontzettend goed. Ik moest zowat huilen bij elk hapje. Zo puur, zo goed en wauw ik kwijl gewoon weer. We hebben een 6-gangen verrassingsmenu gehad, de chefkok heeft ons heel goed verrast. Ik laat je de foto’s zien:

restaurant adriano review ervaring

Ik ben één gerecht vergeten zie ik…de ravioli (met en zonder truffel) staat er twee keer op.

Vrijdag

zelf muur verven tips

Vandaag ben ik thuis. Op de planning staat: werken, speelgoedhoek & kist opruimen, naar de Praxis gaan en het muurtje (laten) verven. Done, done, done & done! Om 23:00 zit ik in de bioscoop met mijn schoonzusje, we gaan naar een (niet zo) enge horrorfilm. Alles over het muurtje lees je hier.

Na de film gaan we (echt te slecht voor woorden dit) naar McDonald’s. Ik duw een Big Mac menu naar achteren, ieh mijn Big Mac was gewoon koud…Ik hoef de komende tijd geen McD meer. Om 03:00 ga ik slapen…ben een beetje misselijk…

Zaterdag

als man en kinderen van huis zijn

Happy happy joy joy het REGENT! Vandaag ga ik aan de slag in de gang. Ik ruim de jassen op, was de winterjassen en doe zeker 5 paar regenlaarzen weg. Ik ben ruim twee uur bezig en hoor daarna een echo op de gang…zo bijzonder dit.

Mijn zus (foto rechtsboven) belt mij via FaceTime en doet alsof ze in de jungle op een brug staat. Mijn zus heeft humor I like. In de namiddag schiet ik foto’s van mijn mooie nieuwe muur, later die avond schrijf ik een blogpost hierover maar eerst ga ik naar een verjaardag.

Eenmaal thuis ga ik bloggen en komt mijn vervangende man, mijn schoonzusje, langs. We kijken (ik onder dwang weer) naar een enge film. Mijn schoonzusje vindt enge films geweldig, ik mwah niet zo…maar ik vind het heel gezellig. Ik ga weer veel te laat naar bed.

Zondag

beste dagcreme 2017 lidl

Poeh, ik mis mijn man en kinderen en vind het zo wel leuk geweest. Ik wil dat ze snel weer thuiskomen. Ik zit in de ochtend lekker in de tuin want ja het is gewoon DROOG. Ik werk thuis en ga pas laat douchen. Later op de middag ga ik naar mijn tante waar ook mijn oom uit Zwitserland, tante uit Groningen en nicht uit Maastricht (die in Arnhem is geboren en in Groningen is opgegroeid) en andere familieleden zijn. Mijn knappe neefje op de schommelbank gaat 2 september vier maanden naar Zuid-Korea voor zijn studie. Ik ben trots op hem en ik hoop dat mijn zoon en dochter dit later ook gaan doen, in het buitenland studeren lijkt mij zo gaaf.

Blondie met de prachtige zonnebril op de schommelbank is mijn tante uit Groningen.

Als mijn familia gaat eten stap ik op want ik ga eten bij mijn schoonzusje. Onderweg naar Arnhem doe ik boodschappen bij LIDL en scoor ik EIN-DE-LIJK de beste dagcrème van 2017, het is de Cien Q10 crème, binnenkort meer over dit product op mijn blog.

’s Avonds werk ik aan het project en ga ik om 00:30 naar bed. Ik lig zeker een uur klaarwakker op bed, ik ben niet moe en heb een gelukkig vrij korte plafonddienst die nacht.

It’s a wrap! Hoe gaat het met jou?

17 reacties

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?