Keeping up with Nesrin #81 Tanning spray, Mavi Jeans & bye bye family

Keeping up with Nesrin #81Tanning spray, Mavi Jeans & bye bye family

De afgelopen week was druk bezig met afkicken, afkicken van veel werken naar minder werken. Ik scoorde een zeer mooie Mavi jeans voor nog geen drie tientjes. Ik besloot een tanning spray te gebruiken gezien het feit dat ik niet op vakantie ga en ik een te witte snoet heb. Mijn man en kinderen zijn momenteel op vakantie en afgelopen zondag nam ik afscheid van ze op het vliegveld. Keeping up with Nesrin #81 Tanning spray, Mavi Jeans & bye bye family staat klaar. Kijk mee naar wat ik vorige week allemaal deed.

Keeping up with Nesrin #81 Tanning spray, Mavi Jeans & bye bye family
Maandag

paspoort aanvragen gemeente arnhem hoe lang

Na heel wat weken non stop gewerkt te hebben is dit mijn tweede vrije dag op een rij. Ik word wakker zonder wekker en het voelt raar om niet naar werk te gaan. Vandaag ben ik fijn met de kindjes thuis en doen we het rustig aan. ’s Middags laat ik de kinderen een chocoladetaart bakken, ik laat ze zelfstandig werken en help alleen mee als het taartje de oven in moet. Oh en ik help uiteraard ook mee als er gegeten mag worden.

Later die middag heb ik een afspraak bij het gemeentehuis. Samen met de kinderen ga ik naar de stad, voor we naar het gemeentehuis gaan doen we een drankje op het terras van Dudok. Mijn paspoort was in april (oeps) verlopen en het is mij eindelijk gelukt om een afspraak in te plannen voor de aanvraag van een nieuw paspoort.

Ik wilde me perse opnieuw meten, want ik weet dat ik niet 1,65 cm lang ben. Ha! Ik ben 1,66 cm lang. Dus dat.

Dinsdag

eggwrap maken makkelijk recept

Ik ben gewoon weer vrij en ik heb moeite met stilzitten. Ik moet echt afkicken van werken en dit gaat gepaard met wat hoofdpijn. Het is grijs en somber weer, het regent non stop en ik zit de hele dag binnen met de kinderen. We doen het rustig aan vandaag en de kinderen vermaken zich gelukkig prima binnen. Mijn nieuwe Mavi Jeans (model Bella) die ik bij Zalando in de sale kocht voor nog geen drie tientjes komt binnen en ik ben happy. Dit broekje is heel gaaf, het valt iets groter uit dus kocht ik het heel slim een maatje kleiner.

Na het avondeten (ik maakte voor mezelf een eggwrap) organiseerde ik een filmavond voor de kinderen, dit ging uiteraard gepaard met popcorn en snoep! We lagen lekker op de bank en keken naar twee animatiefilms.

Woensdag

mavi jeans sale review kopen

De wekker gaat en ik sta met moeite op. Ik ben na drie dagen geen wekker gehoord te hebben even van slag. Ik ga met veel plezier naar Ede om te werken. Acht uur later haalt mijn zusje mij met de scooter op. Het is een ritje van 20 kilometer naar Arnhem en wauw best gaaf hoor achterop bij mijn zusje op haar retro scooter. Op de foto’s mijn nieuwe Mavi jeans en mijn nieuwe enkellaarsjes. Still in love with a denim on denim lookje hoor. De denimblouse is van Esprit, deze heb ik in de sale bij Wehkamp gescoord.

Eenmaal in Arnhem eten we bij mijn schoonmoeder. Mijn man en ik gaan zonder de kinderen een ijsje halen (keihard zonder kinderen ;-)).

Als ik thuis ben ligt er een pakketje voor mij klaar, van een pr-bureau heb ik de Oil-absolute serum van Filorga gekregen. Binnenkort een review over dit heerlijke goedje.

Later that day…plof ik op de bank en kijk ik samen met mijn man naar de eerste aflevering van Black Mirror. Mijn man en ik zijn onder de indruk en geven de serie een kans.

Donderdag

black mirror review

Ook vandaag ben ik in Ede aan het werk. Vandaag heb ik geen foto’s gemaakt behalve die hier boven, het is aflevering twee van Black Mirror. Het is een vreemde serie en ik weet niet zo goed wat ik er van moet vinden. Ik kies voor een gezonde snack en eet braaf kersen op de bank.

Vrijdag

marc inbane tanning spray ervaring review

Vandaag werk ik thuis aan het project en dit doe ik mijn luie goedje. De kinderen gaan naar mijn schoonmoeder en ik kan in alle rust werken. Als ik klaar ben ga ik douchen en besluit ik mijn witte kop een kleurtje te geven met de Marc Inbane tanning spray. Ik wil binnenkort een review schrijven over deze tanning spray, alleen moet ik tijd hebben om een before and after foto mugshot te maken. Ik ben trouwens ontzettend blij met mijn nieuwe haarkleur, de krul blijft mooi zitten en glanst door wat druppels Biosilk serum.

Voor ik naar mijn schoonmoeder ga loop ik binnen bij de HEMA en haal daar de oh zo fijne shampoo (zonder sulfaten, meer over de shampoo lees je HIER) van de Repair lijn. Mijn hoofdhuid en ik zijn heel blij met deze goedkope shampoo van de HEMA, ik heb geen last meer van jeuk, schilfers en andere zooi waar ik gek van werd.

Ik besluit om nog even bij mijn schoonzusje op kantoor langs te gaan, ze heeft het druk maar kletsen tussendoor bij.

Mijn man en kinderen eten bij mijn schoonmoeder en na het eten mag mijn zoon ijsjes in elkaar flansen, dit doet hij heel trots. Om het af te maken gaat er ook wat chocoladesaus over de ijsjes heen.

’s Avonds kijken we naar nog twee afleveringen van Black Mirror en ik moet zeggen dat de serie aardig wat energie uit mij zuigt, ik besluit niet meer verder te kijken. Vervolgens val ik zittend in slaap op de bank en word ik 02:30 wakker…

Zaterdag

Depaja Makanan Elst ervaring review

De dag voor mijn man en kinderen op vakantie gaan ben ik ’s middags druk met de was en koffers inpakken. Om 12:00 komt het beste vriendinnetje van mijn dochter spelen. Het weer werkt niet mee maar de meiden gaan toch lekker met een paraplu naar buiten. De rest van middag zijn ze druk met Just Dance en spelen ze op zolder.

Mijn schoonzusje nodigt ons uit voor het eten bij Depaja Makanan (Indische toko/restaurant). Ik ging voor Gado Gado en het was all good.

Depaja Makanan is een Indische toko, afhaalservice en kleine eetgelegenheid. Het eten is vers, goed en echt ontzettend lekker. Mocht je ooit in (de buurt van) Elst (Gelderland) zijn en je houdt van Indisch eten dan moet je bij Depaja Makanan eten.

Na het eten zet ik de BFF van mijn dochter thuis af, het was een lange maar leuke dag voor de dames.

Zondag

help mijn man gaat alleen met de kinderen op vakantie

Vandaag vliegen mijn man en kinderen naar Turkije, ze gaan op vakantie en ik blijf home alone achter. Rond 11:00 zitten we in de auto, voor we wegrijden gooit mijn zusje water naar de auto toe (een typisch Turkse gewoonte). Op het vliegveld houd ik me sterk en laat ik mijn tranen gaan als ze richting de eerste controle gaan.

Rond half vier ben ik in Arnhem en begin thuis meteen aan de grote schoonmaak. Ik had bewust niks aan het huishouden gedaan de afgelopen dagen en de zooi was BIG (voor mij dan, niet voor de gemiddelde Nederlander). Ik vervang eindelijk de superlange veters van de Nike Jordan’s van mijn zoontje, die veters waren belachelijk lang. Dit veter klusje stond al weken op mijn to do list hahaha, zo slecht van mij.

Het artikel Help! Mijn man gaat alleen met de kinderen op vakantie trok meer dan 2200 bezoekers vandaag en ik vond dit veel en had dit niet verwacht.

’s Avonds ga ik naar het kantoor van mijn schoonzusje om het papierwerk voor personeelszaken in orde te maken. Vanaf 1 september ga ik braaf in loondienst en ik moet hiervoor veel formulieren invullen en getekend retour sturen.

Op het bureau van mijn sister in law (ze is ook echt advocaat haha) staat mijn kaartje die ik haar eerder deze week stuurde.

Poeh en dan ga ik alleen naar bed…Het is oorverdovend stil in huis en ik ben blij dat ik morgen mag werken.

It’s a wrap! Hoe gaat het met jou?

Lees ook

12 reacties

 • Wat een drukke week, ondanks dat je minder werkt. Ik vind de krul in je haren en de kleur ontzettend mooi. Die tanning spray van Marc Ibane moet zo goed zijn, ik hoor dat echt alleen maar positieve geluiden over… Misschien toch maar eens proberen.

  Beantwoorden
 • Wat heerlijk dat je na die drukke tijd van de afgelopen maanden eindelijk een paar dagen rust had. Alhoewel ik me kan voorstellen dat het ook echt afkicken was om opeens tijd voor jezelf te hebben en niet de hele week te werken. Best een heftig momentje, dat afscheid van je man en kinderen op het vliegveld! Sterkte deze 1,5 week! En haha, toch mooi dat je die ene centimeter aan je paspoort hebt kunnen toevoegen!

  Beantwoorden
 • Je werkt dan misschien wel minder, maar ik vind je week nog steeds razend druk, hoor! Heftig, afscheid nemen van je man en kinderen. Ik snap dat je graag wil gaan werken om uit te stilte te zijn, maar het loopt vast los. πŸ™‚
  De krul in en glans van je haar zijn prachtig! Ik ga binnenkort de shampoo uit die HEMA-lijn eens testen, ik heb nu enkel het haarmasker in huis en ben alvast fan!

  Beantwoorden
 • Ik ga jou ontiegelijk veel sterkte toe wensen nu je man en kinderen even weg zijn en jij alleen thuis bent, dat is zwaar zo’n eerste keer, echt wel!

  Sterkte en werkze deze week!

  X

  Beantwoorden
 • Wat heftig dat je nu even alleen bent omdat je man en kinderen op vakantie zijn, lijkt mij inderdaad heel stil zo in huis. Sterkte en hopelijk ga je nog wat leuke dingen doen zodat de tijd snel voorbij vliegt!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?