Keeping up with Nesrin #80 haar ontkleuren, afscheid & 4daagse in Nijmegen

Keeping up with Nesrin #80 haar ontkleuren, afscheid & 4daagse in Nijmegen

Er is weer een week voorbij en in mijn weekoverzichtย Keeping up with Nesrin #80 haar ontkleuren, afscheid & 4daagse in Nijmegen laat ik je zien wat ik vorige week allemaal deed. Op mijn vrije dag ging ik naar de kapper om al het haarverf uit mijn haar te halen, ik liet het ontkleuren met Olaplex en liet het vervolgens in รฉรฉn kleur verven. De komende weken zijn de grijze haren gedekt. Ik nam afscheid bij de bank en de vakantie voor het gezin is geboekt.

Keeping up with Nesrin #80 haar ontkleuren, afscheid & 4daagse in Nijmegen

Maandag

Etos handserum review

In Nijmegen is men druk bezig met alle voorbereidingen voor de vierdaagse. De zomerfeesten zijn volgens mij in volle gang, ik heb echt geen idee of dit waar is maar gezien de drukte en dat men het erover heeft neem ik aan dat het zo is. De dag begint met zon en wat foute liedjes van Boney M. Mijn liefde voor de flared jeans is ON, ik voel mij langer en slanker in dit model en wil eigenlijk niets anders meer.

Na het werk loop ik bij Etos naar binnen en haal daar handserum van Etos en handcreme van Treaclemoon. Op Romy’s blog Vaker Vrolijk op zag ik het Etos handserum voorbij komen en dit sprak mij meteen aan. Ik smeer mijn handen voor het slapen in met het handserum zodat het ’s nachts haar werk goed kan doen.

Dinsdag

marshmellows BBQ recepten

Mijn outfit van vandaag is net zoals die van gister, alleen heb ik een schoon bovenstuk aan. Ik draag mijn tops eigenlijk nooit voor een tweede dag, het gaat elke dag de was in. Het is wederom een zonnige dag en ik heb vandaag een lange dag heb bij de bank. Eigenlijk had ik vandaag van 09:00 – 17:30 een training maar omdat ik eind deze week afscheid neem bij de bank heb ik mij laten uitschrijven voor deze training.

Als ik thuis ben staat de BBQ aan en eten we lekker buiten in de tuin. Mijn man is naar de sportfysio geweest en heeft zijn arm laten tapen. Meneer wilt zelf niet in beeld maar showt maar als te graag zijn arm voor de foto, want auw en is zielig. Na het eten roosteren we marshmallows, it’s good!

Woensdag

vierdaagse Nijmegen ervaring

Vandaag begin ik wat later en dit geeft mij ruimte in de ochtend. De kinderen hebben vakantie en we kunnen zelfs een beetje uitslapen. Yaleesa komt langs en doet mijn nagels, ik ben blij met het eindresultaat. De kinderen gaan naar oma en Yaleesa zet mij op het station af. Als ik in Nijmegen aankom is het ontzettend druk. De Vierdaagse is begonnen en de sfeer is goed.

Mijn dochter en ik willen de Vierdaagse graag lopen alleen moeten we nog drie jaar wachten, want je mag pas lopen als je 12 jaar bent.

Ik ben rond 19:00 thuis en mijn H&M pakketjes (zomerkleding voor de kinderen) zijn bij de buren afgeleverd. Ik laat de kinderen naar de buren lopen om de pakketjes op te halen. Gelukkig past alles en hoeft er niets retour. Wie heeft er ook een hekel aan dingen retour sturen?

Donderdag

Choc chip cookies witte chocolade cranberry AH

De dag begint grijs en nat. Het regent maar het vooruitzicht is goed, later op de dag gaat de zon schijnen. Ik haal koffie en mijn lunch op het station en stap de trein in richting Ede-Wageningen. Bij mijn bijna nieuwe werkgever lever ik mijn VOG in bij personeelszaken, ik ben geen gevaar gelukkig ๐Ÿ˜‰ Acht uur later ga ik richting Arnhem met een pak Choc Chip Cookies witte chocolade en cranberry, ik houd van deze koekjes en zet ze vanavond op tafel want we krijgen bezoek. De bijlesjuf van mijn dochter komt op bezoek, we kijken samen naar het rapport van mijn dochter en nemen voor nu afscheid. Na de zomervakantie gaat mijn dochter verder met de bijlessen, niet zozeer omdat het nodig is maar ze wilt zelf graag en ik vind het heel fijn dat Ellen, haar bijlesjuf en mijn dochter een geweldige klik hebben.

Vrijdag

vierdaagse nijmegen 2017

It’s FRIDAY! Vandaag neem ik afscheid van mijn directe collega’s bij de bank en ik trakteer op ijs! Morgen is mijn laatste dag maar omdat er dan haast niemand uit mijn team is trakteer ik vandaag en krijg ik van mijn team iets lekkers, bloemen en een lief kaartje. In de namiddag werk ik in Arnhem op het terras van Stan & Co nog even door en schuif daarna aan tafel bij mijn schoonmoeder waar ook mijn man en kinderen zijn.

’s Avonds plof ik op de bank, er zit geen druppel energie meer in mij. We kijken naar Jinek die het heel uitgebreid en lang over katten heeft. I love Cats!

Zaterdag

dadawan review arnhem

Vandaag is dan echt de laatste dag bij de bank! Het zonnetje schijnt en ik ga in een vrij casual outfit de deur uit. Ik heb een LBT flared jeans aan die ik 1,5 jaar geleden van mijn BFF Ivona kreeg, het is mij de afgelopen 1,5 jaar niet gelukt om het knoopje dicht te doen, vandaag gaat ie dicht en ik ben blij. Het is low rise broek zonder stretch en ik weet bij dit soort broeken dat als er wat gewicht bijkomt dit de soort broeken zijn die vrijwel direct niet meer passen ๐Ÿ˜‰

Na mijn dienst log ik uit en lever ik mijn pasjes, sleutel en laptop in. Ik verlaat het gebouw en kijk niet meer om. Het is goed zo.

Als ik in Arnhem ben loop ik naar mijn schoonmoeder om mijn kindjes op te halen. Ik haal onderweg bij McDonald’s die lekkere koeken (YUM!), lekker voor vanavond.

Mijn dochter is blij want ze zijn vanochtend naar het reisbureau geweest en de vakantie is geboekt. Hierover later meer in een aparte blogpost.

Als ik met mijn kindjes naar huis ga belt mijn man, we spreken af bij Dadawan en eten daar op het terras. Het eten van Dadawan is goed, een tikkeltje eentonig maar voor vers eten dat goedkoop is vind ik het helemaal goed.

Thuis op de deurmat tref ik een heel leuk kaartje aan van mijn vriendinnetje Angela, met veel lieve woorden wenst ze mij succes met mijn nieuwe baan. Zij stuurt altijd kaartjes en ik vind dit zo attent en lief en voel me schuldig omdat ik niet zo een kaartjes persoon ben.

Angela heeft de foto boven mijn blog geschoten, je ziet deze niet als je via je je mobiel mijn blog bezoekt, enkel via een tablet of de desktop versie is de foto te zien. Ik wil hier binnenkort een nieuwe foto voor (Hi Ans! ;-)) en misschien wel een nieuw design jasje voor mijn blog…

Zondag

olaplex ervaring kapper arnhem

Yihaaaa, na 13 dagen non stop werken is vandaag mijn vrije dag. Om 12:00 sta ik samen met mijn schoonzusje voor de kapper. Het afgelopen jaar heb ik zelf mijn haar geverfd maar dit heeft niet mooi uitgepakt, ik heb zwarte plukken, bruine plukken, een rode gloed en wat grijs haar. Dit alles moet gefixt worden. Door mijn haar te ontkleuren met Olaplex (niet schadelijk voor het haar) is alle zooi eruit en laat ik het opnieuw in รฉรฉn kleur verven. Ik ben blij met het resultaat.

Na de kapper gaan we lunchen bij ’t Taphuys. Eenmaal thuis ruim ik snel op en gaan we door naar mijn ouders om afscheid te nemen, zij vliegen morgen naar Turkije. We eten samen in Heveadorp en maken na het eten nog een wandeling door het bos.

Ik moet even afkicken van het vele werken. Deze week ben ik meer vrij en ik merk dat het best even wennen is hoor. Ik stond net gezellig met mijn kiddo’s in de keuken iets lekkers te bakken en voel toch een bepaalde rush in me.

It’s a wrap! Hoe gaat het met jou?

Lees ook

17 reacties

 • Wat spannend dat je laatste dag bij deze werkgever er nu echt op zit. Ik kan me voorstellen dat die vrije tijd wel even wennen is, maar wel heerlijk dat je nu niet meer 7-daagse werkweken hebt. Zo te horen heb je zondag al lekker genoten van wat me-time ๐Ÿ™‚ Wat leuk dat je het handserum ook gaat uitproberen. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt!

  Beantwoorden
 • Dat heeft ook weer even tijd nodig als je nu gewend bent geraakt aan het werken zelf, dat heb ik zelfs als ik een week met heel veel afspraken heb staan, ik weet voor mijzelf dat dit vaak niet zo handig is, had ik gisteren al last van, zelf een foutje gemaakt, om gistermiddag na zwemmen/werk dus, nog een medische afspraak te plannen, je komt gewoon gestressed aan, waar je absoluut ontspannen moet zijn eigenlijk, hahaha Gelukkig is het goed gekomen, maar ik snap de rush waar je het over hebt, die is wel gebleven hier ook ๐Ÿ˜‰

  Geniet van je meer vrije tijd en je kiddo’s.

  x

  Beantwoorden
 • Je haar ziet er zo op dat kleine fotootje (en instagram ;)) prachtig uit! En die rush gaat vast vanzelf weg. Echt heerlijk toch dat je eindelijk wat tijd weer hebt! Kom maar op met al die blogs weer ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 • Wat moet het heerlijk zijn om meer vrije tijd te hebben. 13 dagen non stop werken, ik doe het je niet na ๐Ÿ˜‰ Die koeken van de Mac zijn TE lekker! Ik haal ze maar niet, want dan komt het niet goed ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 • Breathe in, breathe out… die rush die je nu nog een beetje voelt is niet meer dan normaal ๐Ÿ˜‰ Laat de rust maar over je komen, je verdient het :*
  Mannetjes die zich pijn hebben gedaan, het is toch wat, hรจ. Meestal lijkt het of hun arm er net niet afvalt ๐Ÿ˜€

  Beantwoorden
  • Precies dat met die mannen ๐Ÿ˜‰ Ik kreeg een lachkick toen de tape eraf mocht. Ik moest helpen en meneer pakte er olijfolie bij om zijn huid mee in te smeren zodat het minder pijn zou doen.

   Beantwoorden
 • Lijkt me heerlijk om op een terrasje te werken. Volgens mij zou ik me op die manier niet kunnen concentreren. Misschien moet ik het toch maar eens uitproberen. ๐Ÿ˜‰
  Je haar ziet er trouwens geweldig uit!

  Beantwoorden
 • Wat een fijne week! Zo weggaan op je werk geeft altijd een apart gevoel vind ik. Een soort vrijheid en nieuw begin, maar ook die herinneringen. Heel veel succes op je nieuwe plek!

  Beantwoorden
 • Ja, ik begrijp dat vreemde gevoel en de rush en de vakantie perfect. Ik ben nu met verlof en heb tot nu toe elke dag al moeten wennen aan het gewone dagelijkse leven. Ik geeuw ook vaak tussendoor, zo vreemd!

  Beantwoorden
 • Ohh ben heel erg benieuwd naar jullie vakantie. Is het iets wat we verwachten of juist totaal niet? Ik had echt geen idee dat je 12 moest zijn om mee te doen aan de Nijmeegse vierdaagse. Ergens wel logisch natuurlijk als je hoort hoe zwaar het is..

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?