Keeping up with Nesrin #76 back in black & work work work

Keeping up with Nesrin #76 back in black & work work work

She’s back, back in black. Het is mij opgevallen dat ik enkel all black outfits heb aangehad de afgelopen week, en dit doe ik niet bewust. De afgelopen week mocht ik zes dagen werken, zowel bij de bank als bij mijn oud-werkgever. Ik kocht hartverwarmende literatuur: Vogue en dit omdat mijn heldin Victoria Beckham op de cover staat. Maar it ain’t all Vogue want ook strijken, Spinners en pannenkoeken zijn allemaal aanwezig hier. Keeping up with Nesrin #76 back in black & work work work staat klaar let’s click and go!

Keeping up with Nesrin #76 back in black & work work work

Maandag

Keeping up with Nesrin #76 back in black & work work work

Ik geniet intens van dit weer, ik vind het heerlijk als het zo warm is. Ik klaag echt niet over het weer ook al moet ik braaf de hele dag binnen in een ruimte zitten waar geen raam open kan. Vandaag werk ik bij de bank in Nijmegen en als ik thuis kom staat manlief achter de BBQ. Oh het leven is toch heerlijk na een dag werken en goed voedsel. Mijn man heeft heerlijke burgers gemaakt en we eten gezellig met de kinderen in de tuin. Bye maandag!

Dinsdag

ijssalon nijmegen

Het is dinsdag en nog altijd warm weer en weer kleed ik mij onbewust in all black (like the colour of my soul). Tijdens het werk gaan mijn collega’s en ik naar buiten voor een ijsje. In de ijssalon zie ik prachtige bulten ijs en ik neem wat van Tony’s Chocolonely Zeezout & Caramel, maar dit viel tegen want ik proefde het gewoon niet.

Op dit moment, nu ik dit weekoverzicht in elkaar zet, denk ik: mwah tikkeltje boring life vriendin met je vandaag ging ik naar werk en daar stopt de zin. It’s like that en eerlijk de twee foto’s van het ijs maakt een hoop goed toch 😉

Woensdag

Nesrin blog

Vandaag begin ik wat later op werk en daardoor heb ik de ochtend tijd voor mijn kinderen en mezelf. Ik breng de kinderen naar school, breng mijn haar mooi in model en smeer me zelfs in met een heerlijke bodycreme. Onderweg naar werk haal ik bij Etos Melon Splash en Coconut foam van Treaclemoon, deze ken ik wel maar ik heb het nog nooit gebruikt. Als ik thuis ben zijn de kinderen blij met de twee nieuwe aanwinsten voor de badkamer. Ik was hun billen met de foam en breng ze lekker naar bed.

Mijn zoon heeft een grappige uitnodiging in de vorm van een bril gekregen, heel leuk bedacht vind ik.

Donderdag

pannenkoek Nutella aardbei

De dag begint met kleine oogjes en het strijkijzer. Ik heb een berg strijkwas liggen en mijn man vraagt net om die ene korte broek die nog gestreken moet worden. Uiteraard ren ik naar de strijkplank toe (said no wifey ever). Mijn zoon kleedt zich ondertussen zelf aan. Mijn jongetje is 5 jaar, he better be, balzakjes moeten zelfstandig worden en ik ga dit jongetje meteen leren strijken.

Ik ben vrij van de bank en sleep mijn ugly laptoptas en ass naar Ede. Vandaag werk ik aan een project van mijn oud-werkgever en dit werk vind ik echt heel erg leuk. Mijn oud-werkgever zit naast de Christelijke Hogeschool Ede waar ik ooit student was. Het is vandaag wel heel drukkend warm maar ik ben zo ontzettend blij dat er een raam open kan op kantoor, dit is zoveel beter dan bij de bank.

De strijkissue van vanochtend is hem vergeven, want als ik thuis kom staat de beste man pannenkoeken te bakken. Niet veel later gaat het regenen en koelt het buiten flink af, ik zet alle ramen en deuren open met de hoop dat het warme lucht in huis verdwijnt.

Vrijdag

stan & co arnhem

Heel verrassend heb ik weer een all black outfit aan (wat is mijn probleem?!). Ik mag aan de slag bij de bank en kijk uit naar de date die ik later die dag heb met mijn bestie Ivona. Eenmaal terug in Arnhem gaan we samen op het terras van Stan & Co zitten en drinken we gezellig rosé. Lesson 1: eet voor je gaat drinken. Lesson 2: slok niet te snel weg als je geen alcohol bent gewend. Later schuift de vriend van bestie aan ratelen we aan een stuk door.

Zaterdag

speculoos ijs kopen

For the love of God wat doe ik zaterdagochtend in de trein richting Nijmegen? Werken. Het is een saaie en grijze dag en ik weinig zin. Tijdens mijn pauze haal ik hartverwarmende literatuur: Vogue. Ik koop een kaartje voor mijn neefje die in België woont, de kleine man had zijn Spinner bij mij laten liggen en aangezien mijn held volgende week op vakantie gaat stuur ik het met een kaartje naar hem op.

Gelukkig vliegt de tijd voorbij en word ik ook opgehaald van werk door mijn man. We rijden naar mijn ouders en we eten gezellig samen aan de lange eettafel van mijn jarige moeder. Oké ze was donderdag jarig maar ik besloot dat ze het vandaag met ons mocht vieren 😉

Als ik na een lange dag weer thuis ben ga ik voor het slapen voorlezen en ook mijn dochter leest voor, vindt ze leuk!

Voor alle Speculoos freaks: oeh la la Speculoos Sticks zijn zo lekker! Aanradertje!

Zondag

daily cup of bla bla bla

Vandaag werk ik NIET! Ha! Precies zoals God het heeft bedoeld. Ik ben enkel 3 uur bezig met de grote schoonmaak en vervloek de badkamer regelmatig. In de namiddag is het eindelijk tijd voor wat chillings, we gaan naar de verjaardag van een goede vriend en yummie er is voedsel. Goed voedsel.

De zondag sluit ik af op de bank met mijn man, een bak popcorn en Modern Family.

De komende week werk ik zeven dagen, it’s crazy maar als Beyonce het kan, so can I (maar dan zonder de miljoenen). Dat project voor mijn oud-werkgever loopt in augustus af en dus is het maar 2,5 maand bikkelen. I can do this.

It’s a wrap. Tell me, hoe gaat het met jou? Het voelt als een eeuwigheid geleden en ik ben blij dat ik weer een blogpost publiceer.

PS. Binnenkort verschijnt er een ‘ Keeping up with’  van mijn schoonzusje op mijn blog! Een kijkje in het leven van een advocaat en geloof mij das niet saai hoor. Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden! Bye!

23 reacties

 • Oooh 7 dagen werken .. pff .. herkenbaar zulke weken. Ik heb ook die foams van Treacle Moon gekocht en vind ze heerlijk. Nu alleen de Vogue nog met ook mijn heldin maar die kon ik laatst bij de AH niet vinden.

  Beantwoorden
 • Wat heb je het toch druk maar you can do it. Ohnooo ijs van speculoos, moest je dat nou echt delen ;-). All black is trouwens altijd goed. Met mij gaat het goed, lekker vakantie en bijna mn trouwdag (waar het heerlijk heel de dag gaat regenen), heb er zin in :-)!

  Beantwoorden
 • Oh wauw, 2 banen tegelijk en 7 dagen per week werken?! Ik benijd je niet. Die Treacle Moon shower foams, de BBQ, de Vogue en Modern Family heb je meer dan verdiend! Zet hem op met werken deze week en don’t forget to treat yourself!

  Beantwoorden
 • 7 dagen werken… oef. Tis niet dat je thuis zoveel rust hebt, haha! Al gaat het hier momenteel ook wel een beetje zo, ik mis mijn zzp-dag al voor de derde week terwijl ik ook nog eens een hele stapel werk heb liggen… gelukkig is voor mij het eind in zicht. Succes komende week!

  Beantwoorden
 • Ik ben benieuwd naar de keeping up with your sister, hahahaha Absoluut, ik heb dan ook net Judas gelezen, intrigerend!

  Hoe mijn week was? TOP, weekendje ouders met samen naar België voor een dag, alleen toen ik thuis kwam en ging slapen, werd ik maandag wakker en was er een nachtelijke stroomstoring geweest, mijn xperia box van de kpn had kortsluiting opgevangen bij het terug komen van de stroom, anderhalve dag had ik dus niets… nul tv, nul telefoon, nul internet… echt, onthand ben je dan in deze tijd…

  X

  Beantwoorden
 • Oké, die speculoos ijssticks moet ik hebben. Hopelijk kan ik ze vinden hier in België!
  Wat een week, weer. Je hebt al dat lekker eten, Modern Family, de Vogue en dergelijke dubbel en dik verdiend. En deze week is nóg drukker?! Respect, woman!

  Beantwoorden
 • Ik denk opeens aan dat liedje eight days a week … jeetje das hard werken. Ik heb mijn kinderen nog niet leren strijken geloof ik, volgens mij heb ik het mijn oudste een keer voor gedaan, en dat was genoeg, om mij en mijn strijkbende voorgoed te negeren. Ik ga heus weleens opnieuw proberen. Het ijs ziet er goed uit, jammer dat Tonys niet smaakte zoals jij verwachtte… fijne week!!

  Beantwoorden
 • Ik durf het bijna niet te vragen, maar lukt het met hardlopen? Hebben jullie nog vakantieplannen? Ik las in je vorige post iets over ‘een verbinding /afspraak tussen 2 families’ en dat men dan niet met elkaar mag trouwen? Dat is echt iets van de vorige generaties , iets tussen de ouderen geloof ik, die dan ten behoeve van de rust ofzo (?) een deal sluiten. Ik ken zulke sociale constructies ook maar dan mbt reputatie/eer schade en dat de andere familie dan moet betalen of dingen moet doen. ‘Rare’ culturen hebben we ook he… 🙂 Moedig dat jullie het hebben doorgezet. Had ik ook gedaan. Succes met het zoeken naar balans 🙂 happy Wednesday 🙂 groetjes.

  Beantwoorden
  • Ha Ipek,
   Nee hardlopen lukt helemaal niet MAAR ik heb nieuwe hardloopschoenen en das een goed begin right?!In mijn oude hardloopschoenen zaten gaten en daar ben ik trots op 😉

   Beantwoorden
 • Druk maar ziet er wel erg gezellig uit. Ik hou altijd van deze overzichtjes. En oeh dank voor de tip van de Speculoos Sticks. <3 Ik ben zelf laatste weken bezig geweest met onze tuinverbouwing en werken. Giga druk zo naar de zomervakantie toe..

  Beantwoorden
 • Wauw wat draag jij veel zwart in een week! Mooi! Met dat warme weer niks voor mij, veel te warm! En wat was je weer druk! Petje af hoor voor zoveel werken! Ben je ijs gaan eten bij Belga? De smaak die noemt heb ik nooit op maar verder vind ik hun ijs altijd geweldig! Vooral chocolade en pistache 🙂

  Beantwoorden
  • Ik weet niet of het Belga is, ik zal van de week even welk ijssalon dit is. Het zit een paar deuren verder dan de bank (vanaf Keizer Karel gezien). Ik had laatst ook baklava smaak, die vond ik wel heel lekker. Ik had hoge verwachtingen van Tony’s maar dit mag ook wel toch?;-)

   Beantwoorden
 • Volledig zwarte outfits zijn gewoon heel stijlvol, joh. Er is helemaal niks mis met je (anders is er ook iets grondigs mis met mij, want ik heb bijna niks anders in mijn kast hangen:D ) 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?