Keeping up with Nesrin #72 en dit deed ik vorige week

Keeping up with Nesrin #72 en dit deed ik vorige week

Yo! Mijn weekoverzicht heeft deze week een dikke vertraging opgelopen, maar hier is ze dan. Ik had mijn weekoverzicht bijna willen skippen maar dit leek mij toch een beetje vreemd. Het was Moederdag, ik was een soccer mom en verder heb ik een pretty boring week gehad. Vijf dagen per week werken staat gelijk aan boring pictures vind ik, toch is het is mij gelukt om genoeg niet zo boring foto’s te maken. Oh trouwens, de week was niet geheel boring want jawel lieve mensen ik heb raspberry white chocolate cookies bij McDonald’s en Subway gekocht. De ultieme battle of  the cookies was helemaal on.

Keeping up with Nesrin #72 en dit deed ik vorige week

Maandag

red bull in de ochtend gezond

Het is een regenachtige maandagochtend en mijn humeur is slecht. In de trein naar werk proost ik op de nieuwe week met (ja ja heel slecht I know) een blikje Red Bull. Ik ga stoppen met Red Bull, ik merk dat ik het elke dag wel wil drinken en dit schiet natuurlijk niet op. De dag is grijs en mijn humeur zwart. In de trein terug naar huis zit ik heel toevallig bij mijn bestie Ivona in de coupé,we zitten maar kort bij elkaar in de trein en kletsen snel bij.

Aangekomen bij mijn schoonmoeder staat er een pan homemade kippensoep klaar en dit smaakt erg goed. It’s like chicken soup for the soul.

Dinsdag

friends op tv

De wekker gaat om 06:00 en een uur later sta ik watermeloen te snijden. Mijn kinderen zijn dol op watermeloen en omdat het ontzettend veel ruimte in de koelkast neemt slice ik this baby in stukken. Ik vul de fruitbakjes en zet de tassen van mijn kinderen klaar.

Vandaag heb ik de hele dag training en ik vind het best lastig om mijn hoofd erbij te houden. Van 09:00-17:00 zit ik in dezelfde ruimte waar geen raam open kan en dit maakt mij duf. Samen met twee collega’s zit ik in de lunchpauze bij McDonald’s, ik drink koffie en mijn collega’s proppen burgers naar binnen.

Als ik thuis ben gaat het riedeltje zoals vrijwel elke avond. Ik eet samen met het gezin, ruim af, help mijn dochter met huiswerk. Ik zit niet totdat de kinderen schoon op bed liggen en de wasmachine gevuld is met vuile was.

Ik ga op de bank liggen en kijk lekker naar Friends, ik vind het heerlijk dat Comedy Central elke avond om 22:00 twee afleveringen klaar heeft staan.

Woensdag

trio ijssalon arnhem steenstraat

Vandaag werk ik een halve dag en dit komt heel goed uit aangezien mijn dochter ’s middags op het voetbalveld staat. De rest van middag zit en sta ik als een soccer mom bij het veld. Mijn dochter doet mee aan het schoolvoetbaltoernooi en gelukkig is het mooi weer. Haar team, die uit jongens en meisjes bestaat, wordt derde. Na het toernooi eten we bij mijn schoonmoeder en lopen daarna door naar het ijssalon.

’s Avonds ben ik heel blij want morgen ben ik vrij, dit maakt de avond extra leuk vind ik.

Donderdag

Digitransfer kleding bedrukken ervaring

Mijn kinderen gaan naar school en ik werk de hele dag thuis aan mijn blog. Ik schiet ontzettend veel foto’s waar ik anders geen tijd voor heb. Ook maak ik foto’s van het shirt dat ik mocht laten bedrukken bij Digitransfer, de winactie staat online en ook jij kunt kans om een eigen shirt te ontwerpen.

Als de kinderen uit zijn ga ik met ze naar de stad, het beste vriendinnetje van mijn dochter gaat mee. Mijn dochter mag de kledingbonnen die ze voor haar verjaardag heeft gekregen gebruiken en shopt aardig wat kleding. Ik trakteer de kinderen op een broodje van Subway.

Vrijdag

albert heijn water roos munt

’s Ochtends op het station in Arnhem zie ik bij AH to go prachtige flesjes water gevuld met munt en een roos, je snapt dat ik een flesje heb meegenomen.

Fast forward want ik kan niet veel delen over hoe mijn werkdag eruit ziet. Na een dag werken koop ik mijn favoriete raspberry white chocolate cookie bij McDonald’s, omdat ik dezelfde soort cookies gisteren bij Subway zag liggen moest ik ze daar ook halen. Mijn man, kinderen, schoonmoeder en ik hebben van beide cookies geproefd en vinden het koekje van McDonald’s lekkerder. De raspberry cookie van Subway is iets zoeter en je proeft stukjes framboos beter.

Omdat ik morgen moet werken wil ik vroeg naar bed maar dit mislukt. Om 01:30 lig ik op bed en moet ik even huilen (niet echt natuurlijk) want morgen moet ik 08:45 op werk zijn.

Zaterdag

proteine pot zalm groente albert heijn

De wekker gaat heel vroeg voor een zaterdag. Gelukkig krijg ik vandaag heel veel tijd om te leren voor het examen dat ik in juni moet afleggen. De leerstof is niet moeilijk maar het is ontzettend veel. Onderweg haal ik gember citroenmelisse water bij AH to go, ik vind de AH flesjes die gevuld zijn er zo mooi en lekker uitzien, het helpt mij wel om meer water te drinken.

Als ik klaar ben met werken kom ik moe maar voldaan in Arnhem aan. De kinderen en mijn man zijn boodschappen aan het doen en ik begin direct aan mijn blog te werken. Ik wil vanavond namelijk vrij zijn en de laatste afleveringen van Homeland kijken. Om 22:30 lig ik klaar op de bank, ik kijk eerst nog even naar Friends en begin daarna aan de laatste afleveringen van Homeland.

Zondag

moederdag nesrin blogger arnhem

Vandaag is het Moederdag en ik mocht heerlijk uitslapen. Als ik wakker word staat mijn zoon naast het bed en vertelt dat ze beneden druk zijn met het ontbijt wat ik op bed krijg. Voor ik aan de croissantjes begin ga ik snel op de weegschaal staan want ik voel dat ik ben afgevallen. Het is de vierde kilo die eraf is sinds begin april. Ik duik snel het bed weer in en niet veel later geniet ik van een heerlijk ontbijt met aardbeiengebakjes.

Na het ontbijt ga ik aan de slag met de grote wekelijkse schoonmaak, never ending story, en ik vind het vandaag helemaal niet leuk om te doen. Als de badkamer schoon is, de bedden verschoond zijn de motor van mijn Dyson stofzuiger te warm aanvoelt ben ik klaar. We gaan naar mijn schoonmoeder en eten daar homemade rabarbertaart.

Na het bezoek rijden we door naar mijn moeder. We eten zirvet bij mijn ouders thuis, dit vind ik zo ontzettend lekker. Dit is een gerecht wat men in het oosten van Turkije maakt en bestaat eigenlijk uit yoghurt, brood, roomboter en knoflook. Vroeger vond ik het een feestmaal en tegenwoordig noem ik het een Koerdische pannenkoek 😉

’s Avonds werk ik aan mijn blog en kom ik erachter dat ik BIJNA een deadline had gemist. Ik knal door en alles is helemaal goed.

It’s a wrap! Hoe gaat het met jou?

Lees ook

13 reacties

 • Wat een drukke week weer! Ik vroeg me al af wanneer hij zou komen, maar hier is hij dan! Ben zo benieuwd wat voor examen je hebt, gaat het over WFT’s ed.? Fijne dag weer!

  Beantwoorden
  • Ha Femke, het zijn inderdaad WFT’s. Basis heb ik binnen nu moet ik op voor Schade particulieren, als ik dit papiertje in mijn zak heb mag (nee moet) ik aan de slag met Consumptief Krediet. Ondertussen werk ik fulltime en krijg ik ook cursussen en trainingen. Schade vind ik niet moeilijk maar het is ontzettend veel stof.

   Beantwoorden
 • Heavy week weer, kick ass vrouwmens! 😉
  Friends is nog steeds zoooo verslavend! Ik denk dat ik ondertussen al 10 keer de reruns heb gezien op tv en dan nog blijf ik kijken naar de dvd’s 😀

  Beantwoorden
 • De grote wekelijkse schoonmaak is inderdaad een never ending story, Soms ben ik daar ook echt zo klaar mee. Zeker nu het wat warmer begint te worden buiten. Puffen en zweten dan hoor. En zo druk dat je het hebt! Werken, studeren, een huishouden,… Je moet het maar doen…

  Beantwoorden
 • Ja het is een verhaal dat nooit op houd het huishouden vreselijk… je bent erg druk zeg! Je hebt het volgens mij wel naar je zin bij je nieuwe baan, dat maakt een hoop goed toch? Wens je een fijne week! Xxx

  Beantwoorden
 • Wat een heerlijke week met zon! 😀 Hier inmiddels ook zon (tot nu toe haha), maar vorige week kwam het met bakken uit de lucht. Je winactie vind ik zo leuk!

  Beantwoorden
 • Pff, jeetje, wat een drukke week, zeker met het werken op zaterdag erbij. Gelukkig kon je op moederdag echt genieten en kun je op je werkdag ook voor examens leren. Zet hem op weer deze week! Nog maar één dag hopelijk 🙂

  Beantwoorden
 • Ik vraag me altijd af hoe jij het dóet allemaal op zo weinig slaap! En dan nog zelf het huishouden doen. Jij bent echt een fitgirl!
  Ben er jaloers op eerlijk gezegd…:)

  Beantwoorden
  • Dank je wel! Lief van jou. Ik vraag het mezelf ook regelmatig af hoor 😉 Moet wel eerlijk bekennen dat ik een goede concealer in huis heb om die donkere kringen weg te werken.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?